- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.981
yaşamak istemiyorummm 2,5 senedir psikolojim alt üst oldu artık hayatta hiç bişeyden keyif alamıyorum görünürde çook mutlu bir evliliğim var çok şükür maddi manevi hiç bi sıkıntım yok eşim çok iyi çok anlayışlı çok sadık bana karşı. ama ben vajiden kurtulamıyorum girdiğim hiç bir ortamda mutlu olamıyorum sahte gülücükler saçmaktan yoruldum ... hayattan hiç bir beklentim kalmadı. kurtulamıyorum işte olmuyor allah ımmmm ben bebek istiyorum insanların imalı bakışlarından yoruldum 27 yaşındayım artık anne olmak bile istememeye başladım vazgeçtim en büyük isteğimden artık eşimi bile arzulamamaya başladım bütün hormonlarım psikolojim alt üst oldu şu an bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum allah ım senden başka kimse yardım edemez bana . bi çözümünü bilen varsa söylesin egzersiz demeyin haftalarca uğraştım kendimi kastım iğrendim yapamadım kendimden nefret ediyorum nolur bu yazdıklarımı es geçmeyin bişeyler yazın nolur hiç bişey yazmazsanız kendimi hayattan iyice silinmiş hissedeceğim yaşamın artık benim için hiç bir anlamı kalmadı
(((((((((