• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaşamak istemiyorummm 2,5 senedir psikolojim alt üst oldu artık hayatta hiç bişeyden keyif alamıyorum görünürde çook mutlu bir evliliğim var çok şükür maddi manevi hiç bi sıkıntım yok eşim çok iyi çok anlayışlı çok sadık bana karşı. ama ben vajiden kurtulamıyorum girdiğim hiç bir ortamda mutlu olamıyorum sahte gülücükler saçmaktan yoruldum ... hayattan hiç bir beklentim kalmadı. kurtulamıyorum işte olmuyor allah ımmmm ben bebek istiyorum insanların imalı bakışlarından yoruldum 27 yaşındayım artık anne olmak bile istememeye başladım vazgeçtim en büyük isteğimden artık eşimi bile arzulamamaya başladım bütün hormonlarım psikolojim alt üst oldu şu an bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum allah ım senden başka kimse yardım edemez bana . bi çözümünü bilen varsa söylesin egzersiz demeyin haftalarca uğraştım kendimi kastım iğrendim yapamadım kendimden nefret ediyorum nolur bu yazdıklarımı es geçmeyin bişeyler yazın nolur hiç bişey yazmazsanız kendimi hayattan iyice silinmiş hissedeceğim yaşamın artık benim için hiç bir anlamı kalmadı :((((((((((

Canım sen aparta geç bence, küs şeklinde yapmıştın ya hani parmağını, önce o kalınlıkta bir aparat yap, onu rahat aldığında biraz daha kalınlaştır aparatını, onu da aldığında p..s boyuna yakın bir aparatla çalış, p..s boyu aparatla egzersiz yapabiliyorsan, sonrasında yavaştan p..s denemesine geçersin:)

sizler sayesinde başardım valla. aklımından ucundan geçmezdi bu şekilde halledeceğim. iki gündür eve mutlulukl dönüyorum . anlatatmam size yaaa. geçtiğimiz pazar artık olmayacak bu dediğim zır zır ağladığım zamanda umutsuzca nette gezinirken siz çıktınız karşıma. ne kadar minnettarım sizlere. rabbim hepinize hepimize hayırlı salih evlatlar versin inş.

Bende yendim bu illeri maşallh bir açıldım şeçildim ama şimdi korktğum bu durum var ilça kullanıyorum gercı ama eşim işime boşaldı gecen hafta bende de ole bi hal varkı canım sürekli tatlı birşeyler istiyor iştahım açıldı hem uyuyorum acaba bişey olabilirmi daha 1,5 ay lık ewliyım yorumlarınızı bekliyorum

canım ilaç dediğin doğum kontrol hapı ise o da o dediklerini yapıyor, hamile de olabilirsin ilaca rağmen kalanlar var.

yaşamak istemiyorummm 2,5 senedir psikolojim alt üst oldu artık hayatta hiç bişeyden keyif alamıyorum görünürde çook mutlu bir evliliğim var çok şükür maddi manevi hiç bi sıkıntım yok eşim çok iyi çok anlayışlı çok sadık bana karşı. ama ben vajiden kurtulamıyorum girdiğim hiç bir ortamda mutlu olamıyorum sahte gülücükler saçmaktan yoruldum ... hayattan hiç bir beklentim kalmadı. kurtulamıyorum işte olmuyor allah ımmmm ben bebek istiyorum insanların imalı bakışlarından yoruldum 27 yaşındayım artık anne olmak bile istememeye başladım vazgeçtim en büyük isteğimden artık eşimi bile arzulamamaya başladım bütün hormonlarım psikolojim alt üst oldu şu an bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum allah ım senden başka kimse yardım edemez bana . bi çözümünü bilen varsa söylesin egzersiz demeyin haftalarca uğraştım kendimi kastım iğrendim yapamadım kendimden nefret ediyorum nolur bu yazdıklarımı es geçmeyin bişeyler yazın nolur hiç bişey yazmazsanız kendimi hayattan iyice silinmiş hissedeceğim yaşamın artık benim için hiç bir anlamı kalmadı :((((((((((

canım senin 5-6 kez oldu demişsin onlarda tam anlamıyla birleşme oldu mu? bu anlattıklarını çoğumuz yaşadık canım gün geliyor her dert bitiyor bu vaji insanı depresif yapıyor ama kurtulmak senin elinde sadece gerçekten istemen gerekiyor bu dert bitsin hayattaki bütün yükün sanki bir anda gitmiş gibi hissediyosun, sen ara ara geliyorsun fırsatın varsa gel birlikte çözmeye çalışalım, ama önce kararlı ve istekli olman lazım bu karamsarlıktan bir an önce kurtulman gerekiyor.:54:

sizler sayesinde başardım valla. aklımından ucundan geçmezdi bu şekilde halledeceğim. iki gündür eve mutlulukl dönüyorum . anlatatmam size yaaa. geçtiğimiz pazar artık olmayacak bu dediğim zır zır ağladığım zamanda umutsuzca nette gezinirken siz çıktınız karşıma. ne kadar minnettarım sizlere. rabbim hepinize hepimize hayırlı salih evlatlar versin inş.

canım ne güzel birden başladın birden yol aldın birden de yeneceksin böyle kararlı ol çok az zamanda sonuç alacaksın.

önce sakinleş, derdi veren allah dermanda vermiş. ben de aynı sen gibiydim. pazar günü tanıştım burayla, burdaki arkadaşlar o kadar yardmseverler ki. pazar akşamdan beri ben aklıma takılanları soruyorum beni yönlendiriyolar. iki gündür burdakileri okuyorum. egzersize başladım. tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar sana. ama önce sunu de, ben bu işi allahın izniyle başarcam. ben burdaki arkadaları dinledikten sonra bunu dedim ve şu an o kadar çok umutluyum ki anlatamam. iki gün oldu bunu diyeli...

Cnm bnm aynı seyleri yasayan bizim gibi bir sürü insan var niye bu kadar umutsuzsun,1 haftada bile yenersin yeterki iste....ama önce iste..yok öyle hemen pes etmek..1 hafta önce benim yazdıklarımla aynı nerdeyse yazdıkların ama ben 1 hafta içinde bir sürü yok katettim lütfen dene egzersizler çok faydalı bilhassa eşli olursa...

olessa kardeşim hayırlı olsun çok sevindim ne güzel darısı bizim başımıza inş. ben kafaya koydum burdaki arkadaşların ve allahın izniyle yeneceğim bunu. vardır bir hayır diyorum bu sıkıntıda da, bak neler öğrendim bu vesileyle. saf gibi evlenmişim bişey bilmeden:)))))))))))))))))))))))))))))))) yaşım da küçük değil haaa:)) sen kaç günde hallettin

canım ne güzel birden başladın birden yol aldın birden de yeneceksin böyle kararlı ol çok az zamanda sonuç alacaksın.

keşke dah a önceden tanışsaymışım sizlerle. bir yıllık evliyim. ama olsun burayla çok geç te tanışabilridim. ama şükr rabbime nasip etti burdaki arkadaşlarda istifade etmeyi. sen hamilesin dimi hayırlı olsun bu arada

merhaba kızlar moralim çok bozuk :( parmak egzersizini yapamıyorum dün eşimle denedik yine olmadı moral sıfır ondada bendede denemekte istemiyor artık ne yapıcam bilmiyorum :(( ne beter bişey bu hiç geçmicekmiş gibi geliyo :((((((((

avareyimmmmmm:24:.......asudeyimmmmmmmmm:24:.......yorgunum:24:.......bilmiyorummm sana neden vurgunum...

beni izlemeye devam edinn

kuzularr ben geldim yoksunuz.malumm.müsait deilim.hem nete girmek için hemde deneme yapmak için.albune balım regli oldunmu.haber varmı diye girdim.belinay yaffyummm kolay gele sana bebişim.nursena koçumm görüşemiyoruz öpüyorum burdan senii.....kendünüze ii bakınn :34:

oooooo neşen bol olsun balım, ben sanırsam regl olcam, Da, sen ihakkaten pek avare(!) gördüm. Nursena, kızılcık sopan nerdeee???:19: anladın sen onu aybice anladın:20:

oooooo neşen bol olsun balım, ben sanırsam regl olcam, Da, sen ihakkaten pek avare(!) gördüm. Nursena, kızılcık sopan nerdeee???:19: anladın sen onu aybice anladın:20:

kız kızılcık sopası Aybiceciğime değil kocasına lazım olmayınca mızıkçılık yapıp benim narin öğrencimi kırıyor, bu aralar ben ondan süpriz bekliyorum.:34:

merhaba kızlar moralim çok bozuk :( parmak egzersizini yapamıyorum dün eşimle denedik yine olmadı moral sıfır ondada bendede denemekte istemiyor artık ne yapıcam bilmiyorum :(( ne beter bişey bu hiç geçmicekmiş gibi geliyo :((((((((

merhaba ben daha çömezim yeniyim yani. tecrübesiz elemanım:)) üstadlar yardım eder sana. iki gündür çalışıyorum ben de egzersizlere. sen kaç gündür çalışıyosun

keşke dah a önceden tanışsaymışım sizlerle. bir yıllık evliyim. ama olsun burayla çok geç te tanışabilridim. ama şükr rabbime nasip etti burdaki arkadaşlarda istifade etmeyi. sen hamilesin dimi hayırlı olsun bu arada

sağol canım, herşeyin bir zamanı var hiçbir zaman geç değil sen azimli ol Allah gönlüne göre veriyor.

Sakın böyle düşünme canım, Allah dağına göre kar verirmiş, hiç ümitsizliğe düşme nolur. Alalh' ın izniyle elele verip bu sıkıntılarını aşarız

Bize tam olaak vajinismus için neler yaptın, ne kadarlı kevlisin tüm ayrıntıları ver bakalım hayatım.

canım benim burdaki herkes seni okadar ii anlıyorki , önce şunu asla aklından çıkarma yalnız değilsin ve bu sorun çözümsüz değil ..... bende buradaki arkadaşları okurken egzersizleri duyunca oturup ağlıyordum yapamam deyip çıkıyordum , sonra tekrar okuyodum denme yapıyım diyordum yok mümkün değil ellemek ne kelime bakamıyordum bile ama bir gün üye olup yazışmak istedim ve bir yol aradım kendime elliyemiyorsam veya bakamıyorsam başka yolu vardı burdaki arkaşlardan kulak çubuğunu duydum onların desteği ile bakmadan yerini elliyerek buldum ve denedim .... hiç birşey kaybetmedim , tv karşısına geçtim eşimde yanınmdaydı ondan da cesaret aldım burdaki kızların desteğide çoook önemliydi tabi ... bir baktım tv seyrederken içeri yavaş yavaş girdi , çoook mutlu oldum sonra 2 3 4 derken muma geçtim ... bende henüz egzersiz yapanlardanım fakat yeneceğime inanıyorum , benim ve bu sorunu yaşayan kızların diğerlerinden farkımız yoooook , sadece cesaret ve hangi aparat sana daha yakın geliyorsa onunla başla ... korkma lütfen , bunları yazarken çok duygulandım , ama eğer yarıda bırakırsak kendimize ve eşimize çoook yazık ederiz canım . mutluluk bizimde hakkımız , eğer bunları okuyorsan lütfen bir kez dene , denemekten hiç birşey kaybetmessin canım ...

Back
X