- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #77.541
koçummm napıyosun nasılsın bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben deneyimli değilim henüz ama yaptığn aparat p..s kalınlığında mı ? istersen bir süre daha aparatla çalışıp p..s denemesi tekrar yap. eminim olucaktır.
belinay yaaaa aparattan vaz mı geçcem eş parmağıyla deneyip p ye geçsemmmm koçummmm ne dersin. biliyom olmaz dicen de
tamm penis kadar değil ama yaklaşıkk:)) kalın yaniii...evet evet bikaç gün daha aralıksız yapym snra penise geçiyimm...yarısı olunca peniste çok üüzlüorum anlamıorum yaaa aparatta oluo peniste olmuoo..offfffffffffffoffffffffffffffffffffffffffffffff
aparatla yapamadım. aslında çokta uğraşmadım aparatla mum denedim olmayınca bıraktım kendi parmağımla zaten yapamıyorum. eşimlede hergün yapamıyorum yorgun oluyor işinden dolayı geç geliyor.nasıl bir aparatla yapayım ne önerirsin. bide bu gleitgelen kayganlaştırıcımı. valla çok sağol sabırla cvp veriyosun hepimize
kızlar birşey soracağım ben egzersizimi kulak çubuğuyla yapıyorum bu akşam inş 4 tane ile başlayacağım ama çubukları sararken yan yana mı 4 tane yapayım yoksa 2 li olarak üstüste mi yapıp sarayım ne dersiniz
bitanem parmagınla bi denemeye çalışsan çok iyi olur..vajen sen ıkınıp nefes alıp verdikçe içeri dogru vakkumluyo zaten..bi dene çok rahat olucak.sonra aparata geç ok. nezman yapıcan egzersiz..ayna al karşısına geç ıkın bak deligin açıldıgı yere parmagını dokundur ıkın nefes alıp vermeye dvm et ıkındıgın anda parmagını hafif ilerlet bu işlemi dvm ettir bi bakıcaksın lop içerde parmaktv izle müzik dinle kafanı dagıt..moral olmayınca başarısızda olablrsnz takılmayn ozman pes etmek yok ok.bu arada burdan birine doktor egzersz yaparken klitorise dokunarak yap demiş daha rahat oluyomuş ben denemedim hiç bilginiz olsun..baya açık yazdım galiba
kolaaay gelsin hepinize HERGÜÜÜÜNNN EGZERSİİİZZZ YAPINN ERTELEMEKK YOKKK
![]()
balım aparata geçsene kulak çubuguyla nie ugraşıysn..kalemle dene allık fırçasıyla far fırçasıyla mumla peçete sara sara kalınlaştır..senin açından daha rahat olur..
tamm penis kadar değil ama yaklaşıkk:)) kalın yaniii...evet evet bikaç gün daha aralıksız yapym snra penise geçiyimm...yarısı olunca peniste çok üüzlüorum anlamıorum yaaa aparatta oluo peniste olmuoo..offfffffffffffoffffffffffffffffffffffffffffffff
bende sana yazdım şimdi canım ama sen sorumu cevaplamışsın sağol tatlım..Canımcım birden büyüklere geçmeye korkuyorum alamam diyee.Önce orayı yavaş yavaş büyüteyim diyorum bilmiyorum doğrumu yapayorum ama korkuyorum bitanem yaa(((
canım yaz yaz açık yaz ki istifade edelim. amacımız ailelerin saadeti. bunu biliyoruz zaten. yaşaaaaaaaa koç yaaaa. ağzına nefesine sağlık
slm belinay sen yendin mi canım
benim abonesi oldugum dönemdeki herkes yenmiş sanırım hatta hamile olanlar bile var sanırım maşallah![]()
çok güzel olmuş bebiş![]()