• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ooh oh gezgen seni nezman iş başı yapıyon çalışınca daha iyiydi yawww:51:
evime dönemk istiyorummm:52::52::52::52::52: bikaç gün uzatacam galiba önümüzdeki haftadan sonra düzenli girerim artık.ara ara giriyorum (misafir olarak :34:)okuyorum fırsat oluncada bir iki kelam edip çıkıyorum.sen napıyorsun nasıldı misafirlerin güzel ağırlasaydı ağır misafirlerini

anammm bir sürü yene gelen olmuş.kız benim koçum napıyor.nasıl gidiyor hamişliği.bu arada yrdm ne yaptı yendimi

cnm önce parmak egzersizi sonra aparat..ilişki öncesi aparatı beklettim içimde çıkardım bidaha soktum tekrar çıkardım ardından hemen pnsi soktum lop die girdi hiçbişey anlamadım inanamadım..pens kalınlıgına gelin aparatı içerde bekletip ardından pns garantiii çözüüümm....

peki ben de izninle bişey sorabıırmıyımmm??? penisi lop diye aldım içime demişsin ya aldıgında bısey degsmedı mı? yanı kanama acı vs. hıcmı olmadı....

4.5 aylık canım evet belli oğlumuz olacak kısmetse:emir_bebek::nazar: darısı isteyenlerin başına[/QUOTE

allah hayırlısıyla saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasip etsin inşllh..amin cnm benim istiyen herkese inşallah:16:

sağol canım amin inşallah :16:

canım yok ya yenemedim ben daha:43: deliliğemi vurdum ne bilemedim.
:30::30:
çok şaşırdım kuzum yendin sandım
yenmediysen de yenmeye çok az kaldı:49:

sorun ne canım nerde takılıyorsun
ne kadarlık evliydin ne kadardır egzersiz yapıorsun?

oyyy bebişim sen buralardamıydın. bende bi kaç gündür giremiyorumm.naptın iice alıştınmı?bende bildiğin gibi ya .evde olmadığımdan deneme yapamıyorum.

buralardayım sorma ya iki gün girmedik die kimse yüzümüze bakmıyo:((( ben de deneyemedim hiç müsait olamıyoruz ya sinir oluyorum.ama peşini bırakmicam:) sen neden deneyemedin evde değilmişsin okuduğum kadarıyla.canım zaten sen son aşamadaydın ne olur erteleme...

:30::30:
çok şaşırdım kuzum yendin sandım
yenmediysen de yenmeye çok az kaldı:49:

sorun ne canım nerde takılıyorsun
ne kadarlık evliydin ne kadardır egzersiz yapıorsun?

canım hiç deme var ya 8 ay olacak evliyim.egzersizlerimde bitti şuan 13 cm deyim ama olmadı işte şuanda musait değilim deneme için evde değilim.oyüzden

Back
X