• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bu gün moral bozkluğuyla uyuyorum. öptüm hepinizi. mutlu ve umutlu günle uyanalım inş... dualarım sizlerle...

ne olursa olsun moral bozmak yookk:19::19::19::19::19:

cnm ilerisini düşünüp mutlu olmalısın emin ol başladıysan bitecek bu iş rahatla toparla kendinii güüzeeel bir uyku çek kendine...

misafirlerim vardı giremedim topıgee maşallahh oku oku bıtıremedım sayfaları:9::9::9::9:

yeni gelen çıtırlar:))))umutsuzluga kapılmayın elbirliğiyle bu işi halledicez:66::66::66:

30 kasım a kadar gelin olun bakın ne kutlamalar yapıcaz burada size....

peki bir sorum daha olucak benm son kullandığım aparat çok fazla ağrı yaptı ve az birşey kanamam oldu şimdi bu aparatı ağrı bitesiye kadar devam etmem mi gerekiyor buarada egzersizi kaç dakika yapmam lazım süre önemlimi?

aparat dediğiniz nedir sertse sorun olabilir. pamuğu sıkıştırıp penis şekline getirip strechle sarın üstüne prezervatif geçirip deneiyn. egzersiz süresi sna bağlı kaç dakikanın yeterli olacağini düşünüyosan o kadar

lütfen anlatırmısınız nasıl oldu ... ben egzersıze baslayalı henuz cok olmadı ma parmagımı tamamen ıcıme alabılıyorum fakat sadece ufak bı delık var o delıge denk getırebılırsem rahatca gırebılıyor parmagım ıcıme ve ıcımdeyken oynattıgımda hareket ettırmeye calıstıgımda bıraz sert bır tabaka ete carpıyor ve sanırım zar olayıda bu parmak o ınce delıgı bulup gırıyor ama penis malesef girmiyor:(

kızlık zarı vajina girişinin 1 2 cm içinde soğan zarı kadar ince neredeyse vajina büyüklüğü kadar bir zardır. zaten o kadar ince ve geniş olmazından dolayı genellikle penis girişinde zar aşınır. aşındığı yerlerde eğer kılcal damar varsa kırmızı gelir. üzerinde sinir olmadığından aşınması aslında acı vermez. sert tabaka vajina kaslarınız. şimdiye kadar kullanılmadığı için sertlik hssediyorsunuz. zamanla uyums ağlar. çalışmaya devam. tek ğarmaktan sonra penis denemesi yapmayın. 2 veya üç parmakla rahat gitgel yaptıktan sonra deneyin

eşimde diyor ki o elinde tuttugun mum sert oldugu halde giriyor sa penis mumdan daha kalın olsada şekil alabildigi için daha rahat alırsın ıcıne rahat ol dıyor ama ben yınede hazır degılım henuz ... ben daha hıc mumu denememısken sadece orta parmagımı alabılıyorken ıcıme ilişki denedik eşimle ve yarısını alabıldım sayılır ve herkesın bahsettıgı o ete carpptı zorlamadık. ama kucuk gıtgellerden sonra bacaklarımı havaya kaldırım cok azı cımdeyken boşaldı eşim içime... ve bıraz yanma hıssı oldu bende yarım saat falan yatar halde bekledım canımın acısı gıdene kadar ve sonra kalktıgımda ıcımden dısarı bır ıkı damla sıvı aktıı nedir bu ben ne yapmalıyım penisli ilişki denemek istiyorum yarından sonra kendime guvenıyor gıbıyım aslındaaaa

eşin doğru söylüyor canım sen egzersiz de yap eşinle de dene, o dışarı akan meninin bir bölümü canım akması da normal, tek yapman gereken kendini rahat bırakmak.

ayyy ayyy inşallahhh :49::49::49::49::49:olurrr[/QUOTE]

bu mubarek günde inşş..dualarımız kabul olur canımm,bebek isteyen herkezle birlikte bende diliyorumm Allah tan,Ve diğer arkadaslarımada tez vakitte sorunsuz kolay acısız halvetler inş...:1:

Son düzenleme:
ÜŞENME;
Yapman gerekeni, yapman gereken zamanda, hemen şimdi yap.
ERTELEME;
Yarına bırakılan her iş gelecek planlarınızı yıllarca etkileyebilecek güce sahiptir. Bugünü erteleyenin yarını da ertelenir.
VAZGEÇME;
Hayatta vazgeçtikleriniz şimdi yaşadığınız hayatın nedenidir.Biz şimdi bu hayatı yaşıyorsak nedeni başlayıp da bitiremediğimiz işler değil, hiç başlamadan vazgeçtiklerimizdir...!

selam kızlar. vajinusmusum onu yenelim derken eşim 3 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu geçen gün test yaptırdı ve çok düşüş olmuş sayıda üstelik hareket sayısıda çok düşük. evleneli 1.5 ay oldu ama bu ikinci oluyo rüyamda bebek görüp duruyorum.güzel bir kız bebek hemde. sınav dünyasındayız ama bende öyle cok seviyorumki bebekleri olmama ihtimalini düşünmek zor geliyo.
inadına şuanda kendimi hamile gibi hissediyorum.içim öyle heyecanlı kıpır kıpırki anlatamam:)

diyelimki hamileyim ilişkiye engel değil dimi kızlar??

Banada yardim edebilecek birileri varmi.
Iki bucuk yillik evliyim esimle besbcuk yil oldu tanisali ve hala iliskiye giremedim..

iliskiye girmeden hamile kaldim evliligin ilk baslarinda o an hazir olmadigim icin buyuk bir hata yapip cocuk aldirdim birazda dogum korkusu vardi ve bukadar etkilenecegimi dusunmedim simdi ise bir cocuk istiyorum gercekten ck istiyorum ama iliskiye giremiyorum yardima ihtiyacim var birileri yardim etsin evliligim tehlikede esim sogudu uzaklasti benden haklida diyorum bazen cunku ona tam anlamiyla bir es olmadim ben hem sucluluk duygusu ile yasiyorum hergunumu artik yatakta arkadas gibiyiz cinsellik anlaminda bisey yok..:(

Back
X