• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nerelerdesin sen naptın ne aşamadasın....

koçum bende seni bekliyordum ama fırsat bulup yazamasamda okuyorum burayı hergün;)
bugün denicez bidaha, eşim sperm testi yaptırdığı için 5 gündür yapmıyoruz misafir vs de gelince hiç yapamadık :D en son ise çömelir gibi yaptım ve hepsini içime aldım.ama git geller beni zorluyo.onuda milim milim aşıcamıza inanıyorum. başka yapmam gerekenler varsa bekliyorum önerini.

Banada yardim edebilecek birileri varmi.
Iki bucuk yillik evliyim esimle besbcuk yil oldu tanisali ve hala iliskiye giremedim..

iliskiye girmeden hamile kaldim evliligin ilk baslarinda o an hazir olmadigim icin buyuk bir hata yapip cocuk aldirdim birazda dogum korkusu vardi ve bukadar etkilenecegimi dusunmedim simdi ise bir cocuk istiyorum gercekten ck istiyorum ama iliskiye giremiyorum yardima ihtiyacim var birileri yardim etsin evliligim tehlikede esim sogudu uzaklasti benden haklida diyorum bazen cunku ona tam anlamiyla bir es olmadim ben hem sucluluk duygusu ile yasiyorum hergunumu artik yatakta arkadas gibiyiz cinsellik anlaminda bisey yok..:(

doktora gitmediniz mi? burda destekle aşarsınız korkmayın sakın arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.

selam kızlar. vajinusmusum onu yenelim derken eşim 3 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu geçen gün test yaptırdı ve çok düşüş olmuş sayıda üstelik hareket sayısıda çok düşük. evleneli 1.5 ay oldu ama bu ikinci oluyo rüyamda bebek görüp duruyorum.güzel bir kız bebek hemde. sınav dünyasındayız ama bende öyle cok seviyorumki bebekleri olmama ihtimalini düşünmek zor geliyo.
inadına şuanda kendimi hamile gibi hissediyorum.içim öyle heyecanlı kıpır kıpırki anlatamam:)

diyelimki hamileyim ilişkiye engel değil dimi kızlar??

canım allah gönlüne göre verir inşallah rüyaların gerçek olur. diyelim ki hamilesin şöyle söyleyim hamile olduğunu bilmeden yenenler oldu, bazı doktorlar yasaklıyor bazıları haftada 1-2 ilişkiye izin veriyor sen denemeye devam et canım bir an önce vajiden kurtul.

Banada yardim edebilecek birileri varmi.
Iki bucuk yillik evliyim esimle besbcuk yil oldu tanisali ve hala iliskiye giremedim..

iliskiye girmeden hamile kaldim evliligin ilk baslarinda o an hazir olmadigim icin buyuk bir hata yapip cocuk aldirdim birazda dogum korkusu vardi ve bukadar etkilenecegimi dusunmedim simdi ise bir cocuk istiyorum gercekten ck istiyorum ama iliskiye giremiyorum yardima ihtiyacim var birileri yardim etsin evliligim tehlikede esim sogudu uzaklasti benden haklida diyorum bazen cunku ona tam anlamiyla bir es olmadim ben hem sucluluk duygusu ile yasiyorum hergunumu artik yatakta arkadas gibiyiz cinsellik anlaminda bisey yok..:(

canım hiç egzersiz yaptın mı? eğer yapmadıysan biryerlerden başlaman gerek.çocuğu nasıl aldırdın bana doğumdan daha zor geliyor ben bayağı bir zaman önce arkadaşım aldırırken yanında gitmiştim psikolojimi bayağı etkiledi evliliğim yeni diye aldırmıştı sonra çok uğraştı bebek için ilk çocuğu aldırmayın diyor doktorlar,neyse senin bayağı olmuş zaten eşinle de niye arkadaş gibi yatıyorsunuz canım yüzeysel falan bişeyler deneyin, eşini kendine ısıtmak senin elinde bu dert moral boukluğu depresyon yapıyor ama herşey tamamen senin elinde, başlamak istersen yardıma hazırım ben.

canım merhaba! valla ben bıraktım gibi bişey egzersizi... eşim salı günü doktora götürecek o zamana kadar bişeyler yaptım yaptım yapamadım dr saygın ne yaparsa artık bilmem benle çok uğraşacak...:19:

kız keşke kendin halletseydin doktor da eğzersiz yaptıracak, sen bayağı ilerlememişmiydin ben öyle hatırlıyorum.

koçum bende seni bekliyordum ama fırsat bulup yazamasamda okuyorum burayı hergün;)
bugün denicez bidaha, eşim sperm testi yaptırdığı için 5 gündür yapmıyoruz misafir vs de gelince hiç yapamadık :D en son ise çömelir gibi yaptım ve hepsini içime aldım.ama git geller beni zorluyo.onuda milim milim aşıcamıza inanıyorum. başka yapmam gerekenler varsa bekliyorum önerini.

sprem tsrti yapıldıgı zmn ilişkiye girilmiyormu nedenki??

Back
X