• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben aynı sekıldeydım obur turlusunu hiç dusunemıyordum bile sırf onun için cabalamıyordum hatta esıme dıyordum ki yensem bile yuzel olarak da deneyelım arada derdım:)çunku beynım ondan baskasını kabul etmıyordu...ama egzersıze basladıgım gunden ıtıbaren esıme dedım asla olmucak o sekılde ve 2 aydır kesınlıkle olmuyor ve aslada olmucak ben suanda zevk almıyorum ama inan aramıyorum bile bitir kafanda izin verme eşine

ne kadar güçlü bir mekanizmaymış beyin,bilinçaltı.benim yapım,kişiliğim herkezinkinden çok farklı.daha zorum galiba.

merhaba hanımlar,ben reklimin bitmesini bekliyorum bir yandanda düşünüyorum.kaç gündür yapıyorum egzersizi ama hala 5cm den dazla içeri alamadım:(neden böyle oluyor.hep dediklerinizi yapıyorum.nefes ıkınma ama olmuyor mumu oynatıyorum hatta vajinin sıcaklığıyla yumuşamış ben bastırdıkçada yamulmuş içimde!

sana öyle kızıyorumki bi bilsenn:47::47::47: enson gelip uygulamalı anlatıp sokucaz seni ilişkiye yaw ala ala:41:

kızılmayı hakediyorum.bende çok kızıyorum kendime.
ayrıca burda anlatılanlarla ben bişey yapamazdım dr. gitmesem.yapabilen arkadaşlarıda takdir ediyorum.şayet yapılamıyorsa yardım alınmasında yarar var.inş. en kısa sürede herkes çözüme ulaşır.ben çok korkak biriyim.cesaretsiz,güçsüz üff herşey bende.

yatmadan önce bir kez daha mum denemesı yaptım ve yaklaşık 4 saat önce içime rahatlıkla alabildigim mumu şimdi alamıyorum ama moralım bozulmadı yarın tekrar deneyecegımmmm :(:(

Böyle şeyler çok oluyo- hemen hemen hepimiz yaşadık- ilk başlarda yendikden sonra pe...s bile bir gun giriyo, o bür gün vajina kendini kapıyor- rahat ol canım, esas olanı başarmışsın zaten, Allah yardımcın olsun)

kızlar merhaba.. sanırım bende vajinismusum yaa..4 buçuk aylık evliyim ve hala iilşkiye girmedk.hem acıyor hemde sanki orada bir duvar var.ben sadece birazını alabiliorum o da çok az yani girdi girmedi gibi bişey.ilk gece sanırım zorladıgmz için yırtılma sonucu çok az kanadı<ufak bi kesik kadar.sonraki denemelermzn hiçbirinde olmadı.yaa çok zor bi durum ve aileler de bilio.sadece yaşayan anlar diorm. doktora gidicem ama işe yaramaz die korkuyorum...yardımcı olun nolurr.. yabi doktor görümceme bana gelsin orayı çıtlatırız demiş.olmadı hipnoz yaparım demiş.kızlar napmalıyım yaaaa??????:43:

Bu topiyi başdan sona okumal ve uygulamalısın, canım- başka yolun yok- doktorlar da aynı egzersiz uygulamalrı yapıyor zaten, ha ama kontrola gideceksen o başka)
Bi de kanama zaten çok az ola biliyor- bizim psikolojimize sokulan kadar çarşaf enine uzununa kan olmuyor ki .

aslm canım nasılsn nası gidiyo iznin :34: sen gelicen benim laptop gidecek 1 2 haftaya eskisi gibi gelemicem ara ara bakalım..

sıkıldım ya:37: iznim bitsede hayatım düzene girse .güya dinlenecem.yok ya çalışırken daha düzelnli yaşıyorum ben.aaaaaanaaaa kıs verme laptomunu kimseye.ya ama olmazki nasıl görüşecez.off yaa

yatmadan önce bir kez daha mum denemesı yaptım ve yaklaşık 4 saat önce içime rahatlıkla alabildigim mumu şimdi alamıyorum ama moralım bozulmadı yarın tekrar deneyecegımmmm :(:(

aynen canım böyle devam bu psikolojik bu durum bunu bilip baştan ona göre hareket edersen daha rahat edersin.ben üç parmak yapabilirken ertesi gün bi parmağı zor almıştım düşün...ama kendimi rahatlattım sonra hemen oluverdi..sen de olmadığı zaman sakın bırakma devam et ben kendime hiç acımıyodum walla ittire kaktıra almaya çalışıyodum.zaten alabildiğini gödüğün için o güven geliyo insana ve kasılması da çok can yakmıyo.

sıkıldım ya:37: iznim bitsede hayatım düzene girse .güya dinlenecem.yok ya çalışırken daha düzelnli yaşıyorum ben.aaaaaanaaaa kıs verme laptomunu kimseye.ya ama olmazki nasıl görüşecez.off yaa

canm yaa eşim işyerinden ara ara getiryodu işler yogun gitti getiremiyo artık..bacımdan aldım onunda işleri çogaldı evdede çizim yapması gerekiyomuş mecburen gidicek..tlden ara ara topige gelirim artık zor olsada ama msn ye giremicem sanırm:50:

canm yaa eşim işyerinden ara ara getiryodu işler yogun gitti getiremiyo artık..bacımdan aldım onunda işleri çogaldı evdede çizim yapması gerekiyomuş mecburen gidicek..tlden ara ara topige gelirim artık zor olsada ama msn ye giremicem sanırm:50:

anladım canım.artık arada buraya girde burdan görüşelim.tümden terk etme bizi

Back
X