• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar, bişey soracaktım yaaa dün ben 10 cm aparatla çalıştım biraz zor olsada içeri aldım ama sanki egzersizlere ilk başladığım günkü ağrı başladı hepiniz bilirsiniz acayip bacaklarım ağrıyo yürüyemiyorum titriyo resmen ayakta duramıyorum, neden anlamıyorum 9 cm hemen oluyo 10 cm zorla oluyo ..... bu arada öğleden sonra evden çıkacağğım pazartesi eve döneceğim arada vereceğim ama bu ara beni olumsuz etkilemez dimi ..... belki biraz dinlenmem ii gelebilirmi ???? bacaklarımın ağrısı kesilir belki :(((

slm arkadaşlar, bişey soracaktım yaaa dün ben 10 cm aparatla çalıştım biraz zor olsada içeri aldım ama sanki egzersizlere ilk başladığım günkü ağrı başladı hepiniz bilirsiniz acayip bacaklarım ağrıyo yürüyemiyorum titriyo resmen ayakta duramıyorum, neden anlamıyorum 9 cm hemen oluyo 10 cm zorla oluyo ..... bu arada öğleden sonra evden çıkacağğım pazartesi eve döneceğim arada vereceğim ama bu ara beni olumsuz etkilemez dimi ..... belki biraz dinlenmem ii gelebilirmi ???? bacaklarımın ağrısı kesilir belki :(((

cnm 10 cmde alısacaksın önce 9 cmle dene yarım saat fln hemen ardından 10 cm al üzülme cnm bu 2 gun dınlenmıs olursun pskolojınde duzelır haftaya daha guzel baslarsın inşallah...

canım egzersiz sırasında kendimizi çok kastığımızdan oluyor bendede oluyor.

merhaba hanımlar,ben reklimin bitmesini bekliyorum bir yandanda düşünüyorum.kaç gündür yapıyorum egzersizi ama hala 5cm den dazla içeri alamadım:(neden böyle oluyor.hep dediklerinizi yapıyorum.nefes ıkınma ama olmuyor mumu oynatıyorum hatta vajinin sıcaklığıyla yumuşamış ben bastırdıkçada yamulmuş içimde!

canım benim normalde içeri girmesi gerekiyor mumun ..... mumun yamulması normal değil bence sen başka yönemi itiyorsun kiiii .......

slmlar hepinize,egzersiz yapanlara kolaylıklar diliyorum
hepinizi öpüyorum,dualarım sizlerle
benim çıkmam lazım,malum bugün haftasonu ve benim de maalesef ev temizlemem lazım:37::37:

cnm 10 cmde alısacaksın önce 9 cmle dene yarım saat fln hemen ardından 10 cm al üzülme cnm bu 2 gun dınlenmıs olursun pskolojınde duzelır haftaya daha guzel baslarsın inşallah...

inşallah canım sana msn den e yazdım okursun .....

canım egzersiz sırasında kendimizi çok kastığımızdan oluyor bendede oluyor.

sanırım öyle oldu canım yaaa :((( ama nasıl ağrı var anlatamam , mum falan görmek istemiyorum kusucam , bazen gaza geliyorum yapıcam diyorum oluyoda bazende yok ne yapsam olmuyoo .. bu nasıl bir beyindir, bilinç altıdır artık bööööö geldi yaniii :((((((((

biraz daha girse hemen kalınlaştıracağım aparatı,haftaya bitirmek istiyorum artık ne yapacağım ne olur yardım edin

kuşum panik yapma yavaş yavaş kalınlaştır.bir de biz huni şeklinde aparat yaptık.hemen hemen 6 cm den başlıto giderek kalınlaşıyo o çok iyi öle bişi yap sen de alıştıkça ittirirsin içeri doğru.

??????????????:44:

:1: çok şekersin ya.canım biri yeni bi sayfa açmış.bizim durumla alakalı arkadaşta orda öneride bulunmuş.doktor sandım.kadın doğum doktorunun hemşiresiymiş ve doğum asistanlığı yapıyormuş.vajinismusala ilgili bilidiği yada önerebileceği şeyler varmı acaba diye yazdım

Back
X