• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kanda yaptır canım,belki idrarda çıkmamış olabilir,bir de sen kendini daha iyi bilirsin,regl olacak gibi mi hissediyosun kendini,yani kasık ağrısı falan var mı?
benimkiler şimdiden başladı mesela ,valla sinir olmamak elde değil:5::5::5:

yani 3-4 gundur agrılarım var normalde agrım basladıgı gun reglı olurdum bu ay süründürdü beni hani hamiş olsam razıyım sürinim :9::9::9::9::9:ama gorunurde bişey yok birde gecen gun annemle konusuyorduk hamile kalındıgı zmn reglı olcak gıbı oluyormus ınsan amaaannn ne bılım yaaaa patır patır patlıyorummmm:52::52::52:

yani 3-4 gundur agrılarım var normalde agrım basladıgı gun reglı olurdum bu ay süründürdü beni hani hamiş olsam razıyım sürinim :9::9::9::9::9:ama gorunurde bişey yok birde gecen gun annemle konusuyorduk hamile kalındıgı zmn reglı olcak gıbı oluyormus ınsan amaaannn ne bılım yaaaa patır patır patlıyorummmm:52::52::52:

sıkma canını diyorum ama anlıyorum ben de sıkıyorum canımı çünkü
vaji bitti,şimdi de buna taktım kafayı,eşim de kızıyo bana,şimdi de bunu sorun et kendine diyo,ama insanın elinde değil işte
evet bu arada regl belirtileriyle hamilelik belirtileri benziyomuş birbirine ama,valla bilemedim ki,kendimizi fazla dinliyoruz hrld
kısmet canım vakti saati vardır elbet:42::42::42:

canım elmayı suya koyup kaynat içi iyice yumuşasın onu dayanileceğin sıcaklıkta ye.ama elmayı bütün olarak koy soyma yani.

çok saol canım benim,yapayım birazdan,zaten toparlamam lazım kendimi yarın iş var,o kadar halsizimki,kahvaltıyı bile hazırlayamadım eşim hazırladı,zaten bişey de yiyemedim

çok saol canım benim,yapayım birazdan,zaten toparlamam lazım kendimi yarın iş var,o kadar halsizimki,kahvaltıyı bile hazırlayamadım eşim hazırladı,zaten bişey de yiyemedim

yap canım ama hemen bi taneyle geçmez gün içinde mümkün olduğunca yapıp ye.allah şifalar versin.ben çıkıyorum hatunlar malum ev işi...öpüyorum hepinizi

sıkma canını diyorum ama anlıyorum ben de sıkıyorum canımı çünkü
vaji bitti,şimdi de buna taktım kafayı,eşim de kızıyo bana,şimdi de bunu sorun et kendine diyo,ama insanın elinde değil işte
evet bu arada regl belirtileriyle hamilelik belirtileri benziyomuş birbirine ama,valla bilemedim ki,kendimizi fazla dinliyoruz hrld
kısmet canım vakti saati vardır elbet:42::42::42:

evet yaa aslında fazla takmamamız lazım oluruna bırakmalıyız bazı seylerı...sıla oluruna bırak bı dınlımde kendıme gelımm hadi sende dınle:))

eski vajili arkadaşımız arzum66 dün sabah doğum yaptı. çok tatlı bir oğlu oldu. :nazar::emir_bebek:

Tebrikler- darisi tum bebish isteyenlere=)

ben en son 7 cm yaptım hiç acı yoktu. yrn devam edicem inş . ama çıkarırken içim tuhaf olmuyor değil :)

Pe..s denerken de çıkarken bi tuhaf oluyo:34:

kızlar bu arada fena hastalandım,ölcem gripten ve boğaz ağrısından ,bi de bugün ev işi yaptım deli gibi
iyice azdı hastalık,nefes alamıyorum:37::37::37::37:

Allah acil şifalar versin, tatlım) Soğukdan dikkatli ol-, bu halinle ev işimi yaptın?- Yaa:41:

İyi geceler arkadaşlar. Uzun zamandır sizi takip ediyorum yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Ama anlatayım belki birilerine yardımcı olur en azından başına böyle bir şey gelenlerin aklında bulunur. İnşallah siz de bir an önce atlatıp, güzel çocuklarınızı kucağınıza alırsınız.

Paylaşımın için teşekkür ederiz, Allah yardımcın olsun_)

Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:52::52::52: Tebriklerrrrrrrrr))

arkadaslar bende kendi capimda egzersizleri(kulak cubugu,parmak ve daha öteye gidemiyorum) denedim ama benim sorunum kalinlikla galiba:-(( Olmuyor inanin cok kötü oluyorum korkuyorum.Esimle deneyincede gecit yok nasil oluyor aslinda kasmiyorum saniyorum ama ne olucak benim bu halim inanin cok moralsizim sanki dünya basima yikilmis:-(
Yenmeden önce hepimiz böule düşünüyorduk- ama başardık- pes etmedik, kulak çubuğu bile bi umut- devam et- olucak)

arkadaşlar pe.. denemesinde yarısı oldu devamı olmadı sanki oradan sonrası duvar gibi.aparatla ne kadar girdiirebildiysem o kadar aldım pe.. içime ya.çok sıkıldım bu durumdan

cnm sen ne zamandır yoksun topikte,naptın egzersizleri,hangi aşamaya geldin?
sanki pes etmişsin gibi geliyo bana,moralin bozuk gibi?
hayırdır bi sorun yoktur inşallah,kendini bi şöyle toparlasan ve kendine inansan öyle kolay söylersinki 'artık biz de bebek düşünüyoruz' diye...

canım evt giremiyorumki.kayınvalde kayınpeder geldi memleketten.bayram üzerine regl.2 gün oldu bitti ama ben hiç egz yapmadım.işime geliyo tabi.hergün bebek varmı diye sormalarından gınaa geldim.benim alt kattada öğrenci kalıyo.sabah akşam pat pat yatak sesleri çok afedersiniz inlemeler.allahım diyorum daha kaç yaşındalar şuna bak.ben niye yapamıyımki diyorum.moralsizim canım hiç istemiyo.

biliyomusun bide okadar komikki.kayınvaldemler geleli baya oldu ve yanlış anlamasınlar diye.biz bi gece banyo yapmaya kalktık.allahım çıldırcaktım o derece.nelere kaldık bu yaşta şu halime bak.

canım tebrikler kutlarımmmmm:nazar::nazar::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65:

teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm sayenizdeeeeeeeeeeeeeee...koçumcum bişi sorucam gece bikez daha denedk...oldu ya bi kere gaza geldk...ozmn cnm acıdı yaa..çok rahat olmadı yaniii...normal dimiii..yani ilk yaptğmzda ben buraya oldu die yazdığmda tamammmıı sonna kadar grmştiii..hızlı hızlı gitgelde yaptı eşim..işte hemen girdim buraya yazdımm..snra gece bikez daha denedk ilk seferki gibi olmadııı???niden kiii

Back
X