- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.461

teşkkrrlerrrrrr:)))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm sayenizdeeeeeeeeeeeeeee...koçumcum bişi sorucam gece bikez daha denedk...oldu ya bi kere gaza geldk...ozmn cnm acıdı yaa..çok rahat olmadı yaniii...normal dimiii..yani ilk yaptğmzda ben buraya oldu die yazdığmda tamammmıı sonna kadar grmştiii..hızlı hızlı gitgelde yaptı eşim..işte hemen girdim buraya yazdımm..snra gece bikez daha denedk ilk seferki gibi olmadııı???niden kiii
canım evt giremiyorumki.kayınvalde kayınpeder geldi memleketten.bayram üzerine regl.2 gün oldu bitti ama ben hiç egz yapmadım.işime geliyo tabi.hergün bebek varmı diye sormalarından gınaa geldim.benim alt kattada öğrenci kalıyo.sabah akşam pat pat yatak sesleri çok afedersiniz inlemeler.allahım diyorum daha kaç yaşındalar şuna bak.ben niye yapamıyımki diyorum.moralsizim canım hiç istemiyo.
arkadaşlar pe.. denemesinde yarısı oldu devamı olmadı sanki oradan sonrası duvar gibi.aparatla ne kadar girdiirebildiysem o kadar aldım pe.. içime ya.çok sıkıldım bu durumdan
canım bugün bi kan testi yaptırsaydın keşke özel bi laboratuvarda,iki saatte veriyolkar sonucu
valla biz de meraklandık
nursena ayağını sürüdü sonra inş sen,sonra da bizler hamile kalırız inşallah..
arkadaşlar pe.. denemesinde yarısı oldu devamı olmadı sanki oradan sonrası duvar gibi.aparatla ne kadar girdiirebildiysem o kadar aldım pe.. içime ya.çok sıkıldım bu durumdan
canım evt giremiyorumki.kayınvalde kayınpeder geldi memleketten.bayram üzerine regl.2 gün oldu bitti ama ben hiç egz yapmadım.işime geliyo tabi.hergün bebek varmı diye sormalarından gınaa geldim.benim alt kattada öğrenci kalıyo.sabah akşam pat pat yatak sesleri çok afedersiniz inlemeler.allahım diyorum daha kaç yaşındalar şuna bak.ben niye yapamıyımki diyorum.moralsizim canım hiç istemiyo.
biliyomusun bide okadar komikki.kayınvaldemler geleli baya oldu ve yanlış anlamasınlar diye.biz bi gece banyo yapmaya kalktık.allahım çıldırcaktım o derece.nelere kaldık bu yaşta şu halime bak.
canım yendikten sonraki ilk regli görücem belki ondan düzen bozulmuştur..hayırlısı bilemiyorum artık varsada bebiş süpriz olucak beklemiyodukvarsada gelsin sefalar getirsin
yoksada üzülmem..belirti var ama regli olucakmış gibi sancım var:44: kafam allak bullak...yarın saglık ocagında yaptırırım belki..inşallah sizlerin olur bian önce buarad geçmiş olsun grip olmuşsn..sende varmı çalışmalar ne durumdasn..
mavi araba geçmiş olsun canım. tez zamanda şifalar sanna
slmm belinaycımmm ben de istiyorum bu yazılardan yaaa(((
balım istiyosan elini çabuk tutucannn![]()