- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.521
canım inşallah güzel haberlerini alırız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa Belinaycim- lütfen yarın bi test yaptır, bütün kızlar oy birliyile senin regl. olmamanı bekliyooozz)) Hadi bakaalım- inşallah hayırlısı![]()
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
hayırlı uğurlu olaaaa. ne güzelllllll. darısı bizim başımıza
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
belinaycım ya. eğer bi sorun olsaydı o 5 cm(boy) girermiydi
Tebriklerrrrr- Allah başak sıkıntı vermesin)
gençliktir aşk tebrik tebrik tebrikkkkkkk. ben o afilli şeylerden yapamıyorum. anlat bakalım nasıl yendin
canımmm canımmm canımmmm benımmmmm sana nasıl tesekkur etmelıyımmm bılemedımmm sabrına ilgine sonsuz tesekkur inşallah hayırlı bebıs haberlerını de alırızzzzzz :):)
dualarım sizinlee ben de kasım gelini oldummm belinay sayesınde ficklebird sayesınde sagolsun neyzen sayesınde ve yorumlarıma yorum katan tum arkadaslarıma sonsuz tesekkurlerrrrrrrrrrrrrr canlarrrrrrrrr
ne demek arkadaşım lafı mı olur :) Sağolsun bana da Belinay çok destek olmuştu.Belki hatırlamaz çünkü birçok kişiye koçluk yapıyor :13:
Harikasın canımmmm dün demiştim ben sana değil mi? Tebrik ederim canımm benimm anlat nasıl başardığını? Çok sevindim senin adına çoookkkk
![]()
neyzenim balım nasıl gidiyo alıştınmı..bebiş çalışmalarına başladınmı![]()
ne demek arkadaşım lafı mı olur :) Sağolsun bana da Belinay çok destek olmuştu.Belki hatırlamaz çünkü birçok kişiye koçluk yapıyor :13: