- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.561

Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
canım tebrik ederimmm.. çok sevindimmm... yeni gelenler çok hızlı maşallah...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
arkadaşlar merhaba...
sonunda egzersiz yaptımm:)
7 cm mumdaydım onu tekrar yaptım oluyo çok şükür ama gitgel yapamıyorumnormal mi bu?
sonra 8 cm yaptım ama yanma hissi oldu ve sadece 5 cm uzunluğunu alabildim 8 cm in. yanma devam edince ilerletemedim.
ama üzülmedim yarın yine denicem yapacağımı biliyorum...
canım ya ben de parmaktan öteye gidemiyodum genelde eşimle çalıştım.ve yendim.evt geçit olmayan bi yer var bende de ama orayı geçince gerisi geliyo orda biraz canımızı sıkmamız gerekiyo.önce parmakla kendin dene sonra anestol sür parmakla tekrar dene.sonra eşinle çalış.ben anestolle yapabiliyorum başka türlü dediğin yerden geçebilmem çok zor gibi geliyo.mutlaka anestol kullan.
yaa saçmalamaa ne demek utancımdan dıyeeekısmet cnm cıkmasa bıle bak buda sana vesıle ocagı beklemeden hamiş olursun bellimi olur...
beğenmene sevindim cnm. taze gelinliğin tadını çıkar...
ben yeneyimde banada parlak yazı yazınn :)
cnm bende gitgel yapamıyodum 12 cm aldım yendim git gel yapamıyodum bile gayet normal yavaş yavaş olur mrk etme geç ilerliyo aparat..yanma olunca nefesle gevşe kasmışsındır muhtemelen..
saol cnmmmmmmmm...darısı başına inşşşş.....sen bi yap söz ben ööğrenip yapıcam parlak yazını :)))
O yer tam olarak neresi?Herkeste oluyormuydu ve nasil basardiniz?Nasil ilerlemistiniz yenen arkadaslar?Uyusturucu krem kullanmadan olmazmi?Hep aparatlarda uzunluktan bahsediliyor kalinlikta sorun olmuyormuydu?
Buarada yenen herkese Tebrikler!
yarın saglık ocagında kan testi yaptırmayı düşünyorum:18:kıs heycan yapmayın bide kırmızı kartı yiyomuşum herkesi ayaklandırdım burdada utancımdan gelememde![]()
![]()
![]()
hayırlı zamanda hayırlısı canım.günler çuvala mı girdi önümüzdeki maçlara bakarız biz de. Kırmızı kartı sen değil tembel tenekelerimiz yiyecek yakında ,herkes sırayla başarıyor eskiler hala gizli gizli okuyup kaçsınlar bakalım.
![]()
cnm çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
saolsaın canım benim,senden de güzel haberler bekliyoruz artık burcucum![]()
ara verdiğim için kasmış olabilirim ama yarın tekrar deneyip 8 ci tamamen alıcam kafaya koydum :)
tamam cnm bekliyorumm :) sende gelin avatarı koy hadi taze gelinimizzz...![]()
evet canım bende kendimden artık güzel haber bekliyorum :)
bugün hep demet akalınını kadere inanırım olacak olacak şarkısını mırıldandım :)![]()
tamam cnm bekliyorumm :) sende gelin avatarı koy hadi taze gelinimizzz...![]()
canım günden güne 1 ml mi ilerliyosn egzersiz saatini uzat 10 12 ye çık tamam mı..ztn 7 ye kadar almışsn 1ml neki yaw.. ıkınınca aparat dışa çıkıcak nefes verdikçe içeri dogru gidicek hızlandır elini artık![]()