• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım dün akşam muma geçtim ve ilk denemem de olmadı dedim bu kadar kocaman şeyi sanırım alamayacağım , sonra yılmadım canım acısa da yapacağım dedim en azından kasım gelini olamasamda yılbaşına yetiştireceğim dedim.Sonra gayet rahat bir şekilde 2. denemem de 4 cm boy 7 cm en aldım yarım saat falan bu devam ettim ama bir yere denk geliyor ordan geriye gitmiyor canım acıyor afedersiniz idrarım gelecek gibi oluyor.Daha sonra biraz ara verdim tv izledim yarım saat kadar..Sonra 3 denemem de en 8 cm boy yine 4 cm de kaldı aynı şekide bir yere takılıp duruyor ilerletemiyorum sizce normal mi ve cm ler nasıl ?

cnm bı yere takılmıyo kendını kasıyosun rahat ol mesela tv karsısında yap ben oyle denıyordum orayı dusunmoyrdum taa yılbasını dusunme aslında bı yaptııgımızda devamı gelıyo

kız sen daha yeni değilmisin ayy canım benim tebrikler süpersin bitanem allah sağlıklı evlatlar versin inş:)))))))))) anlatır mısın nasıl yendin :))

teşekkr ederm cnmmmm..evet çok yenydmmmm...burası sayesnde sizlerin ve koçumn seyesnde yendmmmm...ne deniliosa yaptmm..egzerszlerle başardım...1 hafta mumla egzersz yaptm.kalınlaştırrk ilerledmm...heppsini alabilince penis denemesine geçtm veee olduuuuuuuuuu..3 gündürde oluooooo:))))dün özllkle çok i olduuu tamammııı sonuna kadar oldu ve eşim gidip geldiiiii....çok şükür allahımaaaaaaaaaaaa....allah herkese başarma cesareti versn inşallahhhhh..

wwwwwwuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrrrrrrrrrrr.....1 gün arayla gelin oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............. :))))))))))))))))

aynen olduk yaaaaaaaaa şaka ibi ben hala ınanamıyorummm her gun aksam olsun dıye beklıyorum ınanabılmek ıcınnnnn allahıma sukurler olsun ki artık ıkı gunluk gelınımmmmmm ;)

canlarım dün akşam muma geçtim ve ilk denemem de olmadı dedim bu kadar kocaman şeyi sanırım alamayacağım , sonra yılmadım canım acısa da yapacağım dedim en azından kasım gelini olamasamda yılbaşına yetiştireceğim dedim.Sonra gayet rahat bir şekilde 2. denemem de 4 cm boy 7 cm en aldım yarım saat falan bu devam ettim ama bir yere denk geliyor ordan geriye gitmiyor canım acıyor afedersiniz idrarım gelecek gibi oluyor.Daha sonra biraz ara verdim tv izledim yarım saat kadar..Sonra 3 denemem de en 8 cm boy yine 4 cm de kaldı aynı şekide bir yere takılıp duruyor ilerletemiyorum sizce normal mi ve cm ler nasıl ?

cnm önemli olan en boy deil çok yavaş yavaş ilerliyo egzersizi uzun tut ok..wc ye git sonra başla egzersize.. aparatı çıkarma sona kadarda alabilirsin egzersizi uzun tutarsan..

Son düzenleme:
gördüm hayatım gördüm ve çok mutlu oldum dün fetih okuyup dua ettim bu forumda olan olmayan herkese. inşallah yenmeyen kimse kalmaz.sakın ara verme beynin iyice alışsın.uyuşturucu kremi de yavaş yavaş azalt hatta bırakabilirsen bırak dicem ama sen bilirsin.ay canım ya mutluluğunu tahmin edebiliyorum.rabbim başka sıkıntı vermesin.

mutuluk ne demek ucuyorummmm resmen canım yaaaa :) korunmuyoruz tam ovulasyon dönemim bır de hedıye gelıyor mu bu ay çifte mutluluk yasarız :):):)

aynen olduk yaaaaaaaaa şaka ibi ben hala ınanamıyorummm her gun aksam olsun dıye beklıyorum ınanabılmek ıcınnnnn allahıma sukurler olsun ki artık ıkı gunluk gelınımmmmmm ;)

evettt olduk vallaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrr......bnm 3.günüm inanıorm artıkk:)))))))sende inan bitanemmm geliniz artıkkkkkkkkkkk:)))))))))))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TAZE GELİNİMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

]
h.gif
a.gif
w.gif
a.gif
i.gif
i.gif
a.gif
n.gif
[/url]

teşekkür ederimmmmm :)) altın harfleri hak ettim sanırım :D:D

teşekkr ederm cnmmmm..evet çok yenydmmmm...burası sayesnde sizlerin ve koçumn seyesnde yendmmmm...ne deniliosa yaptmm..egzerszlerle başardım...1 hafta mumla egzersz yaptm.kalınlaştırrk ilerledmm...heppsini alabilince penis denemesine geçtm veee olduuuuuuuuuu..3 gündürde oluooooo:))))dün özllkle çok i olduuu tamammııı sonuna kadar oldu ve eşim gidip geldiiiii....çok şükür allahımaaaaaaaaaaaa....allah herkese başarma cesareti versn inşallahhhhh..

İnş canım bende dün muma geçtim bakalım ne olcak tekrardan tebrik ederim canımcımmm:)))))))

cnm önemli olan en boy deil çok yavaş yavaş ilerliyo egzersizi uzun tut ok..wc ye git sonra başla egzersize.. aparatı çıkarma sona kadarda alabilirsin egzersizi uzun tutarsan..

Canımcım bir yerde tıkanık kalıyor zorluyorum gitmiyor nefes alıyorum niye olmuyor, fazla zorlamak istemedim bende..Aslında en ve boy da problemim yok ne kadar olursa olsun hepsini alabileceğime inanıyorum ama ilerletebilsem :(( oofff yaaa kasım gelini olmak istiyorum sanırım yılbaşına kalacak ... Birde sancı gibi birşey oluyor normal mi sencee canımcımm

Canımcım bir yerde tıkanık kalıyor zorluyorum gitmiyor nefes alıyorum niye olmuyor, fazla zorlamak istemedim bende..Aslında en ve boy da problemim yok ne kadar olursa olsun hepsini alabileceğime inanıyorum ama ilerletebilsem :(( oofff yaaa kasım gelini olmak istiyorum sanırım yılbaşına kalacak ... Birde sancı gibi birşey oluyor normal mi sencee canımcımm

canım normal oo sancı baskıdan oluyo..makata dogru ittir ..yawaaaaşşş ilerliyoooo diyorum kıs takılma olucak egzersizi uzun tut tamammı canım..önünde 10 gün var olursun kasım gelini oflayıp puflamazsan tabi:20:

meraba kızlaarr :))

bende kk'daki yardımsever bayanlar sayesinde yendim ;) okudukça cesaretlendim ve başardım çok şükür Allahın izniyle. ben şuan üstte kendim alabiliyorum.gitgelide yeni yeni yapıyorum.ama ilk anlara göre çok çok iyiyim. sıra zevk almakta.oda bi olsa:(

koçumda 07belinay :)

canım kutlarım seni...:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X