• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar, buraya çok yeni katıldım ama okuduklarım ve bikaç arkadaşla konuşmam çok işe yaradı belki farkında bile olmadan:) Artık tamamen ilişkiye girebiliyoruz :)))))))))) hiç geçmicek zannetiğim şey geçti önceden sadece biraz alabiliyodum ve git gel olmuyodu artık tamamen oluyo çooooook mutluyum sadece ilişkide acı çekiyorum ama oda geçicek. Sizinle paylaşmak istedim çooook teşekkürler herkese:)))))))

çok sevindim canım kutlarım,allah başka sıkıntı vermesin

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar ben su an kötüydümmm... hani diyodum ya hep bu ilerlemiyor 4 gündür neden diye.canımı skılmıştı moralim bozulmuştu. bugün 2 doktora giitim ikisi de aynı şeyi söyledi.... vajinamın bir bölümü kapalıymış. operasyon gerekiyor dedi ikisi de :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

4 Aylık hamile bi arkadaş msj atmış sitede yeni olduğum için msj atamıyorum özelden bebe yağı vazalin doğalnemlendirici krem kullanmanda bi sakınca yoktur canım

peki emla xyclocaine spray veya anestol bu gibi uyusturucuların döllenemye ya da spermin canlılıgına bır yan etkısı varmıdır ??? tesekkurlerrr...

olessa
07beLinAy
elbir
belinaysu

teşekkür ederim arkadaşlar :) evlenince ben direk kk da bu topiğe geldim. önce gizli gizli okudum ve adım adım ilerledim. şimdi ben gibi gizli okuyanlar varsa; cesaretli olun ve kaslarınızı kontrol altına almayı öğrenin.ama önce cesaret ve istek lazım. kayganlaştırıcı jelde çok faydalı oluyo. ben sadece bir kere dudak kalemini sardım sarmaladım öyle egzersiz yaptım ve ilkinde oldu.birdefa yaptım ve başka yapmadım. egzersizler beni korkutuyo ne bileyim.. millet ilk gecede egzersizsiz jelsiz yapıyorsa demekki bu anormal değilmiş diye düşündüm. anneme söylemiştim ama oda sürekli oluyomu oldumu diye sorup durunca sonra olmasada oldu demiştim. belki hevesle tamam şimdi olucak deyip olmadığı anlarınızda olabilir ama bunu yaparken pozisyonu nefes alıp vermeyi veya ıkınmayı düşünün ona göre adım atın.

düşünsenize kızlar bu işi başardığınızda kendinizi rahat bırakmayı öğrendiğinizde üzerinizden yükler kalkıcak...
romantik dakikaların tadını çıkarıcaksınız,romantik anlarda acaba eşim ister mi canım acırmı diye düşünmek yerine sevdiğinizin gözlerine bakıcaksınız ve sadece onu sevdiğinizi düşünceksiniz.
eşinizi tatmin ettiğinizde onun gözlerindeki bakışı hep görmek istiyceksiniz.. ve siz tatmin olduğunuzda sizinde bakışlarınız değişicek. birbirinizi mahrum bırakmayın.
Allah çabanızı boşa çıkarmaz dualarınızı eksik etmeyin ve çabalarınızı..
bu bir iş değil, bütün insanların zevk aldığı ve Allahın insanlara verdiği güzel şeylerden sadece biri.

07belinay koçum bana özel koçluk yapamasanda, burdaki diyalogların ve diğerlerine yardımlarınla emin ol destek oldun ;)

Allah hepimize şifa versin. umarım her bayan bu özel güzel anı doya doya yaşar:)

arkadaşım ne güzel yazmışsın. rabbim razı olsun. bu yazını okurken ağladım. bi hadis geldi aklıma eşler birbiriinin ellerini tuttuğunda günahları dökülürmüş. ne diyeyim allah kolaylık versin hepimize

selam kızlar bende 10 dak fırsat buldum egzersiz yapayım dedim aparatla olmadı yeri bile bulamadım desem :( gleit glen sürdüm fakat hiç ilerleyemedim ufak bir kısım girdi ne yapıcam .(

kızlar ben su an kötüydümmm... hani diyodum ya hep bu ilerlemiyor 4 gündür neden diye.canımı skılmıştı moralim bozulmuştu. bugün 2 doktora giitim ikisi de aynı şeyi söyledi.... vajinamın bir bölümü kapalıymış. operasyon gerekiyor dedi ikisi de :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

geçmiş olsun, Allah şifanızı versin bir an önce :(

selam kızlar bende 10 dak fırsat buldum egzersiz yapayım dedim aparatla olmadı yeri bile bulamadım desem :( gleit glen sürdüm fakat hiç ilerleyemedim ufak bir kısım girdi ne yapıcam .(

o ufak kısımda git gel yapsanız milim milim, acımadığını hissetmenize yardımcı olur.bide ıkınarak deneyin.ayna karşısında ıkının orası açılcak açılınca ittirmeyi deneyin.

arkadaşım ne güzel yazmışsın. rabbim razı olsun. bu yazını okurken ağladım. bi hadis geldi aklıma eşler birbiriinin ellerini tuttuğunda günahları dökülürmüş. ne diyeyim allah kolaylık versin hepimize

çabalarsan ve dua edersen yenersin canım hiiiiiiiç korkma.rahat davranmaya çalış öyle hissetmeye çalış

internette gezinirken tesadüfen gördüm burayı. okudum, yanlız olmadığımı görünce mutlu oldum. o yanıp sönen başlıkları görünce oturup ağladım. yapabilenlerin mutluluğunu paylaştığımdan mı yoksa ben niye yapamıyorum diye mi bilmiyorum. ya da ağlama ben de alışkanlık oldu bu illet yüzünden. psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum. şu anda bile ağlamadan yazamıyorum.
ben de 5 aaylık evliyim. ilk gece kendimi kastığımın bile farkında değildim, niye olmadığını anlayamamıştım. yorgun olmammıza bağladık eşimle. denendik denedik yine olmadı. sora birgün çok az oldu, kanamam oldu ve çok fazla ağrı hissettim. ilk sefer acıyordur zaten diye çok umursamadım. sonrakinde acımayacağını düşünerek başladım, ama öyle bir ağrı yaşadım ki bayılacak gibi oldum. o günden sonra da dokundurtmadım kendime. eşim bu süre zarfında beni zorlamadı, anlayışla karşıladı. ama onunda bir sabrı vardı. ona böyle birşey yaşatmaya hakkım yok diye 2-3 ay aradan sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim, ama yine olmadı, yine olmadı. herşeyi normal olan bi erkeğe bunu yaşatmak çok zor. en ufak birşey yüzünden çok ciddi kavga etmeye başladık. ikimizde kavgalarımızın temelinde bunun yattığını biliyoruz. birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık. bu bana çok acı veriyor.
başka birşey düşünemez oldum. çalışırken bile bu aklıma geliyo, ağlamaya başlıyorum. pskolojim çok bozuldu. evliliğimi bitirmek zorunda bile kalabilirim, eşime bunu yaşatmaya hakkım yok. ama onu çok seviyorum.
biraz içimi dökmek istedim. nolur bana da yardım edin. bu ağrlık altında eziliyorum. okumaya çalıştım ama nasıl başardığınızı tekrar yazar mısınız. bu aparat dediğiniz ne, egzersizler nasıl yapılıyor

internette gezinirken tesadüfen gördüm burayı. okudum, yanlız olmadığımı görünce mutlu oldum. o yanıp sönen başlıkları görünce oturup ağladım. yapabilenlerin mutluluğunu paylaştığımdan mı yoksa ben niye yapamıyorum diye mi bilmiyorum. ya da ağlama ben de alışkanlık oldu bu illet yüzünden. psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum. şu anda bile ağlamadan yazamıyorum.
ben de 5 aaylık evliyim. ilk gece kendimi kastığımın bile farkında değildim, niye olmadığını anlayamamıştım. yorgun olmammıza bağladık eşimle. denendik denedik yine olmadı. sora birgün çok az oldu, kanamam oldu ve çok fazla ağrı hissettim. ilk sefer acıyordur zaten diye çok umursamadım. sonrakinde acımayacağını düşünerek başladım, ama öyle bir ağrı yaşadım ki bayılacak gibi oldum. o günden sonra da dokundurtmadım kendime. eşim bu süre zarfında beni zorlamadı, anlayışla karşıladı. ama onunda bir sabrı vardı. ona böyle birşey yaşatmaya hakkım yok diye 2-3 ay aradan sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim, ama yine olmadı, yine olmadı. herşeyi normal olan bi erkeğe bunu yaşatmak çok zor. en ufak birşey yüzünden çok ciddi kavga etmeye başladık. ikimizde kavgalarımızın temelinde bunun yattığını biliyoruz. birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık. bu bana çok acı veriyor.
başka birşey düşünemez oldum. çalışırken bile bu aklıma geliyo, ağlamaya başlıyorum. pskolojim çok bozuldu. evliliğimi bitirmek zorunda bile kalabilirim, eşime bunu yaşatmaya hakkım yok. ama onu çok seviyorum.
biraz içimi dökmek istedim. nolur bana da yardım edin. bu ağrlık altında eziliyorum. okumaya çalıştım ama nasıl başardığınızı tekrar yazar mısınız. bu aparat dediğiniz ne, egzersizler nasıl yapılıyor

canım .... aynı duyguları yaşayanlardanız emin ol...... egzersizleri sormuşsun , öncelikle doktora gittim muayene oldunmu bilemiyorum ama ilk olarak vajinana bakıp işaret yada serçe parmağınla orayı görüp parmağınla yavaşca ilerliyorsun serçe işaret ve orta parmakla sırayla ilerliyorsun..... bunları yaparken kayganlaştırıcı kullanırsan çok daha rahat olur.... eğer parmak egzersizleriyle yapamazsan kulaç çubuğu ile başlıyabilirsin tek kulak çubuğunu prezer.... geçirip kayganlaştırıcı sürüp yavaşca ilerlet bu arad bacaklarını açıp kendini kasmamaya çalış yarı oturur şekilde en uygun pozisyon canım eğer televizyon seyrederken yaparsan dikkatin biraz dağılıp rahatlarsın tabi eşinin desteği çoook önemli.... takıldığın veya anlıyamadığın birşey olursa tekrar sor canım burdan ayrılma sana herkes yardımcı olur :)))))

canım hoşgeldin. ben de burda 1 haftalığım. ben de tevafuk tanıştım burayla. burdaki arkadaşlar gerçekten çok yardım ediyorlar. onları dinle. herseyi sor. ben 1 haftadır her gün düzenli çalıştım. herşeyi bıraktım bu işi halledeceğim dedim aarkadaşların desteğiyle. ama yol katedemedim. bu gün de 2 doktora giittim kapalı dediler. onun için ilerleyememişim. istersen kendini önce bi toparla allahtan yardım iste sonra egzersizlere başla.ama unutma moral her işte olduğu gibi bu işte de çok önemli. egzersizlerine dualarını katmayı unutma ama

Back
X