• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim gör bak burada çok cesaretleneceksın ve çok destek goreceksın onun için buraya yonlendırdım seni ben ve benim gibi o kadar çok kişi yendiki burasının sayesınde sende yeneceksın sadece azıcık zaman ve sabıra ıhtıyacın var....

şimdiilk yapman gereken geçmişe bir çizgi çekip tekrar sıfırdan egzersızlere başlaman ve her egzersız sonunda bize buraya rapor vermen ve kesinlikle bırakma burayı göruceksın herkez sana destek olacak ve çok kısa surede yeneceksın.bu kadar emın konusuyorum çunku sen egzersız yapabılıyorsun ben ilk bu sıteye geldıgımde inan yazılanları okuyamıyordum bile egzersız yapanlara sasırıyordum ama saolsunlar oyle cesaret verdılerkı bana çok sukur kurtuldum bende....

nilaycım canım herşey için tşk ediyorum şimdi çıkmam lazım hala misafirim var ev bi boş kalmadı ki başlıyım ama ne olursa olsun bu geceden itibaren başlıcam yardımların için çoook tşk ederim herkseeee iii geceler dualarınızı benden eksik etmeyinnn...

haklısın ama egzersiz araç evet... nasıl odakınıcam ben egzersizi yapıyorum sureklı onu yapınca rahimde yanma hissediyorum herzamn direk şunu düşünüyorum bunla yaparken bu kadar yanma ve acı oluyorsa p... nasıl alıcam direk bu geliyo aklıma ayna karşısında egzersiz yapıyorum küçücük bişey diyorum nasıl giricek bı ton şey geliyo aklıma egzersiz yaparken ... şimdi bana diyeceksin ki okadr küçk yerden bebek doguyo genişliyo bunu da düşünyorum ama ama işte hep amalarla dolu şeyler aklımda..arkası gelmiyo sanırım once benımde kafamdan bazı şeyleri atmam gerekiyo

canım sana şunu söyliyeyim inan bana o koskoca aparatları içimize alarak kendmize nasıl eziyet ediyoruz aslında çünkü p..s tam vajinin yapısına göre ve inan o kadar kolay girip ilerliyo ki aklın durur.onun için hiç aparat zor oluyosa p..s daha zor olur die düşünme çünkü tam tersi...

nilaycım canım herşey için tşk ediyorum şimdi çıkmam lazım hala misafirim var ev bi boş kalmadı ki başlıyım ama ne olursa olsun bu geceden itibaren başlıcam yardımların için çoook tşk ederim herkseeee iii geceler dualarınızı benden eksik etmeyinnn...

ne demek cnm benim sakn ama sakın burayı ıhmal etme guzel gunler seni beklıyor artık...iyi geceler

canım allah korusun sen ne yaptın öyle??hayat bu kadar ucuz mu sadece cinsellikten mi ibaret??yaşadığın şeyleri tahmin edebiliyorum buradaki herkes aynı yoldan geçti.inan bana burayı düzenli takip etikten sonra en geç 10 günde bitirirsin bu işi.lütfen bütün yeni gelenler yalvarıyorum size kendinize inanın ve egzersizlere hergün devam edin buradaki herkes yardımcı olur.yeter ki siz kararlı olun.

bilerek yada isteyerek intiaar etmedim farkında olmadan bi anlık nasıl yaptıgımı bile hatırlamıyorumm allahım korudu benı dedıgın gibi şimdi beni kimse yanlız bırakmıyo zaten inşşş butun sorunlarımı sizler sayesınde atlatıcam egzersizlerimide harfiyen yerine getiricem eminolun buna

canlarım dün akşam muma geçtim ve ilk denemem de olmadı dedim bu kadar kocaman şeyi sanırım alamayacağım , sonra yılmadım canım acısa da yapacağım dedim en azından kasım gelini olamasamda yılbaşına yetiştireceğim dedim.Sonra gayet rahat bir şekilde 2. denemem de 4 cm boy 7 cm en aldım yarım saat falan bu devam ettim ama bir yere denk geliyor ordan geriye gitmiyor canım acıyor afedersiniz idrarım gelecek gibi oluyor.Daha sonra biraz ara verdim tv izledim yarım saat kadar..Sonra 3 denemem de en 8 cm boy yine 4 cm de kaldı aynı şekide bir yere takılıp duruyor ilerletemiyorum sizce normal mi ve cm ler nasıl ?

Hepimiz bunu yaşadık- o idrar meselesiyse bizi daha çok incitmişdi:9:, ama sonra normal ilişki yaşadıkdan sonra- gülüceksin buna)
İddialı ol- başaracaksın)

kızlar ben su an kötüydümmm... hani diyodum ya hep bu ilerlemiyor 4 gündür neden diye.canımı skılmıştı moralim bozulmuştu. bugün 2 doktora giitim ikisi de aynı şeyi söyledi.... vajinamın bir bölümü kapalıymış. operasyon gerekiyor dedi ikisi de :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm(( İnşalah düzelir, Allah çaresiz dert vermez.

internette gezinirken tesadüfen gördüm burayı. okudum, yanlız olmadığımı görünce mutlu oldum. o yanıp sönen başlıkları görünce oturup ağladım. yapabilenlerin mutluluğunu paylaştığımdan mı yoksa ben niye yapamıyorum diye mi bilmiyorum. ya da ağlama ben de alışkanlık oldu bu illet yüzünden. psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum. şu anda bile ağlamadan yazamıyorum.
ben de 5 aaylık evliyim. ilk gece kendimi kastığımın bile farkında değildim, niye olmadığını anlayamamıştım. yorgun olmammıza bağladık eşimle. denendik denedik yine olmadı. sora birgün çok az oldu, kanamam oldu ve çok fazla ağrı hissettim. ilk sefer acıyordur zaten diye çok umursamadım. sonrakinde acımayacağını düşünerek başladım, ama öyle bir ağrı yaşadım ki bayılacak gibi oldum. o günden sonra da dokundurtmadım kendime. eşim bu süre zarfında beni zorlamadı, anlayışla karşıladı. ama onunda bir sabrı vardı. ona böyle birşey yaşatmaya hakkım yok diye 2-3 ay aradan sonra cesaretimi toplayıp tekrar denedim, ama yine olmadı, yine olmadı. herşeyi normal olan bi erkeğe bunu yaşatmak çok zor. en ufak birşey yüzünden çok ciddi kavga etmeye başladık. ikimizde kavgalarımızın temelinde bunun yattığını biliyoruz. birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık. bu bana çok acı veriyor.
başka birşey düşünemez oldum. çalışırken bile bu aklıma geliyo, ağlamaya başlıyorum. pskolojim çok bozuldu. evliliğimi bitirmek zorunda bile kalabilirim, eşime bunu yaşatmaya hakkım yok. ama onu çok seviyorum.
biraz içimi dökmek istedim. nolur bana da yardım edin. bu ağrlık altında eziliyorum. okumaya çalıştım ama nasıl başardığınızı tekrar yazar mısınız. bu aparat dediğiniz ne, egzersizler nasıl yapılıyor

Canım, hoş geldin- yenisin daha , inşallah tez vakite başarırsın.
Zaten yarım yamalak da olsa 1-2 kez ilişki yaşamış gibi olmuşsun, ilk önerim bi doktora müayine ol da sonra yenmey çalış, çünki daha problemin ne olduğunu bilmiyorsun.
Başaracaksın- önce kontrola git- için rahat olsun, daha sonra egzersizlere)

tatlım saolasın,dediğin gibi dün elmayı haşladım ve yedim iki kere,boğazım çok rahatladı,bugün çok daha iyiyim
çok teşekkür ederim tekrar,çok faydasını gördüm,allah razı olsun senden:42::42::42:

ne demek canım çok sevindim iyi gelmesine.iyice iyileşene kadar yap onu.hemen salma:)bu arada sana özelden mesaj attım.

bende bu illeti 3 ay önce yendim arkadaşlar yardım isteyenlere seve seve yardım ederim.benim bir sorunum var acaba jinekolojik muayenede sorun çıkartırmıyım diye korkuyorum,aşılama yapılması gerekiyor bebek için aşılama nasıl yapılıyor bilen varmı acaba?

cnm yarısı mı giriooo..yatar pozsyonda ol bn ööle yapıorumm ilerlemediği yerde dur nefes alll verrkenn ıkın ve ittirrrrrrrr..gidio hemennnn...bnmde şuan yapabldiğim tek şey buuu...ıkınnca açılıo valla bakk...enn sonuna kadar sokabiliorum bennn...ama en sonuna gelnce midemde ve belimde bi baskı sancı oluo..onu analmaya çalışorum şimdiii...resmen midemde sancı oluooo ittirince..ama hepsi giriooo
ıkınnn ve ittiirrrr
yavaş yavaş çıkarıp tekrar sokuorm bennn

bende bu sorunu yasıyorum malesef en son denememızde artık dayanamadım esıme yeter dedım neden acaba bu agrıları hıssedıyoruz

istesem de kopamam ki bu topikten
bu topik sayesinde kurtuldum o beladan
arada uğrayıp yazıorum zaten
Allah herkesin yardımcısı olsun
egzersizleri de fazla uzatmayın kısçeler
kocişlerle deneyin
siz yönlendirirn mümkünse siz yerleştirin ve siz ittirin
yapamayacağınızı düşlündüğünüz anda bırakırsınız
ama komuta sizde olsun böylece ay ne yazıodu topikte
şöyle mi yapacaktım evet şimdi nefes almam gerkiyo
gibi şeylerle aklınız meşgulken olup bitiverir
öbür türlü eşiniz yönlendiriyorsa siz ister istemez
ay bu da olmayyacak Allah kahretmesn
gibisinden düşünüp daha çok kasacaksınız
nefes al verirken ittir mükemmel bi taktik bu taktik sayesinde yendim ben
hala da uygularım:49::49::49:
ben esımle denemede hep burayı düşünmüştüm aşama aşama herkes ne yasadıgını yazdıgı ıcın o an onlar aklıma geldı ıkın nefes al gıbı
bu yuzden burayı cok sıkı takıp etmelerı lazım egsersızcılerın

Son düzenleme:
mrblar kızlar bende 1 yıllık evliliğin ardından bugün Rabbim in izniyle başardım.. gerçekten hiç korkulacak gibi bişey değilmiş herşey bayanın kendini kasmasından oluyormuş..bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. İnşaallah sizlerde yenersiniz korkularınızı..
tebrıkler canım kurtulmana cok sevındım:29:

sana öyle kızıyorumki bi bilsenn:47::47::47: enson gelip uygulamalı anlatıp sokucaz seni ilişkiye yaw ala ala:41:
aynen katılıyorum cok özel mahrem bırsey olmasa ınan gıdıp yardım edelım dıcem
yılların verdıgı alıskanlıklar yendıkten sonrakı gec kalmanın sıkıntısı
inşallah cesaretı gelır yener bır gun guzel haberını alırız yardmın

Son düzenleme:
ben de hassasım lavaboya kamp kuracam yakında, daha 1,5 aylık hamileliğim hergün giriyorum burdaki kızlar da yensin, beni gördükçe bebek istekleri artsın da bir an önce yensinler diye.
canım benım rabbım bu iyi niyetinin karşılığını inşallah kolay bır doğumla mufakatlandırsın:7:

eski vajili arkadaşımız arzum66 dün sabah doğum yaptı. çok tatlı bir oğlu oldu. :nazar::emir_bebek:
darısı bebej beklıyenlerın ve ısteyenlerın basına inşallah :)

ÇÇÇOOKKKK TEŞEKKR EDERİMMM....ööle heycanlıyım kiiiiii....nasıl oldu nasıl yendm anlamadımmm...sabah yazıodum biliosunzdur mumla egzerszler yapıodum...snra eşm akşam üstü geldi bni aldı alışverişe gittik ve ben yolda anlattm eşime..işte çok kaln oldu bgn fln dedm:)))ozmn denyelm akşam dedi..nyse eve geldkk.yemek fln hazrladım yedk...snra tv izlemeye başladk..ben emla fln sürücektm yavaş yavaş kalkyım derken eşim öpmeye başladı:)))snra kalktım bebe yağı almaya o sırada bikaç kez mumu soktummm...ii geldi o baktmki hallaaa girio:)))) snra yanına gttm biraz ön sevşme yaptk.. ben üste geçtm aynnnııı mumu sokuo gibi düşünerek denedm vee hoooppp girdiii..yine yarısı girdi başta...ileri geri gidip gelmeye başladımm..acı fln yok...ama bu arada ıkınmayı ihmall etmyrmmm:)))azzcık sıkınca ilerlemioo...hemen ıkınıorm yine gidip geliorum...snra ben aşağıda eşim üstte olduuu yine hemen girdii.ama azcık kasıorm ben alttayken:(( ileri geri yapmaya başladı..hızland sraaaaaa.....bacaklarım ağrıdı sdce çok sıktım bacaklarımı..rahat değildmm..ve eşim boşaldıııı... :))))))))))))))) görünce inanamamdımmmmmmmmmmmmmmmm.....yendim kızlar bittiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.. :74:

halayın için çookk saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

:46::46::46::46::46::46: tebrıkler canım kurtulmana cok sevındım yuppı 30 kasım gelınlerınden oldun:32:

4 5 gundur yoktum gecmısı 1.5 saatte okudum kolum ve gözlerim agrıdı
neler kaynatmıssınız masallah
yenı gelenler olmuş umarım tez vakıt kurtulursunuz

herkese ıyı geceler
mınelcetın nursena nılay belınay ve tum arkadaslar..

günaydın,yaklaşık 20 gündür aralıksız egzersiz yapıyorum ama hep aynı yerde kalıyorum.5 cm kadar ilerledikten sonra mümkün değil ilerlemiyor.denemediğim kalmadı.mum parmak hepsi aynı yerde kaldı.benden sonra başlayanlar bile halletti ben hala aynı yerde sayıyorum.korkmuyorum acı duymuyorum,söylediklerinizin hepsini yapıyorum.nefes alıp verme ıkınma vs.ama hiç bir değişiklik yok.iyice umutsuzlaştım.mumu bayağı bastırdım mesela bu seferde mum yamuldu.neden kapalı orası anlamadım. kadın doğumcuya muayene olmasaydım fiziksel sorunum var sanacaktım.herkes git artık bir doktora tedavi ol diyor,inanın çok kötü durumdayım

4 5 gundur yoktum gecmısı 1.5 saatte okudum kolum ve gözlerim agrıdı
neler kaynatmıssınız masallah
yenı gelenler olmuş umarım tez vakıt kurtulursunuz

herkese ıyı geceler
mınelcetın nursena nılay belınay ve tum arkadaslar..

canımm merak ettık seni iyimisin hersey yolunda mı???

Back
X