- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.761
belinay ayse nilay burdasınız hepiniz cvp vern nolur. zaten 4buçuk aydır zor günler geçiriorummm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belinay ayse nilay burdasınız hepiniz cvp vern nolur. zaten 4buçuk aydır zor günler geçiriorummm...
canım normal oo sancı baskıdan oluyo..makata dogru ittir ..yawaaaaşşş ilerliyoooo diyorum kıs takılma olucak egzersizi uzun tut tamammı canım..önünde 10 gün var olursun kasım gelini oflayıp puflamazsan tabi![]()
belinaycım sana kötü bi haberim var, ilerletememiştim ya bi türlü. nedeni vajinamın bi kısmı kapalıymış yaaa(
canım benim canını sıkma büyütülcek bişey deil aşılabilir durum şükret..burdan bi arkadaş yaptırmıştı küçük bi operasyon rahat ol ok.pozitif düşün pozitif olsun..banada vajiliyken dedi ilişki olur yapamazsan gel küçük bi operasyon geçir dedi...yapamayan anatomisi normal olan bile yaptırıyo bu operasyonu..korkulcak bişey yok allah başka sıkıntı vermesin inşallah..
ya bu operasyon dedikleri orayı kesip genişletiolarmış o mu acaba???
sorun oranın darlığı değil bence sorun ZİHNİMİZDE........
kafamızdan bir silebilsek zaten ortada sorun diye bişey kalmıyacak..
4 5 gundur yoktum gecmısı 1.5 saatte okudum kolum ve gözlerim agrıdı
neler kaynatmıssınız masallah
yenı gelenler olmuş umarım tez vakıt kurtulursunuz
herkese ıyı geceler
mınelcetın nursena nılay belınay ve tum arkadaslar..
ya aslında benm beynimde falan korku yok ya açıorum bacaklarımı az da olsa girio ama sonra duvar sanki yaaa üffff çok kötüüü
ya aslında benm beynimde falan korku yok ya açıorum bacaklarımı az da olsa girio ama sonra duvar sanki yaaa üffff çok kötüüü
aynen benimde öyle.4-5 cm ilerliyor sonrası duvar.mümkün değil olmuyor.bende korkularımı yendim çook istekliyim ama olmuyor ne yapacağız bilmiyorum
ya arkadaşlar dün bende tek parmak iki parmak hatta üçgen şeklinde 3 parmak denedim bol kayganlaştırıcı ile yavaş yavaş sokuyorum onda problem yok ama gel git çok zor oluyor yanma oluyor içimde rahat gidiş geliş yapamıyorum, birde soktuktan sonra bir iki santim ilerde bi darlık var PC kası denen yer orası galiba ıkına ıkına orayı genişletmeye çalışıyorum ama daha adam gibi rahatlatamadım, o dar kısımı geçince ilerisi geniş ve rahat, orasıda kastığım yer galiba o kası nasıl gevşetebilirim![]()
ya arkadaşlar dün bende tek parmak iki parmak hatta üçgen şeklinde 3 parmak denedim bol kayganlaştırıcı ile yavaş yavaş sokuyorum onda problem yok ama gel git çok zor oluyor yanma oluyor içimde rahat gidiş geliş yapamıyorum, birde soktuktan sonra bir iki santim ilerde bi darlık var PC kası denen yer orası galiba ıkına ıkına orayı genişletmeye çalışıyorum ama daha adam gibi rahatlatamadım, o dar kısımı geçince ilerisi geniş ve rahat, orasıda kastığım yer galiba o kası nasıl gevşetebilirim![]()
parmagın ucunuda soksam hafiften çok acıo yaaa nası yapıosunz bu parmak olayını özenerek okuom valla
iice kayganlaştırıcı süreceksin bide ben prezarvatif geçiriyorum parmağıma üstüne kayganlaştırıcı ve yavaş yavaş sokucaksın bir anda olmasını bekleme zaten ama zaten kendi parmağın oldugundan kontrol sende oluo daha kolay olur yani ama kaçmayın bende daha açamadım adam gibi ama sokuyorum ve hergun denicem bakalım nolcak 1 aylık evliyim kaçtıkca zaman geçio burayı okuyum cesaretlendim inş olur sizde denemeye başlayın yavaş yavaş olur
peki bunu yaparken kızlıgın bozulnadımı aparatla?