• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belinaycım sana kötü bi haberim var, ilerletememiştim ya bi türlü. nedeni vajinamın bi kısmı kapalıymış yaaa:((

canım benim canını sıkma büyütülcek bişey deil aşılabilir durum şükret..burdan bi arkadaş yaptırmıştı küçük bi operasyon rahat ol ok.pozitif düşün pozitif olsun..banada vajiliyken dedi ilişki olur yapamazsan gel küçük bi operasyon geçir dedi...yapamayan anatomisi normal olan bile yaptırıyo bu operasyonu..korkulcak bişey yok allah başka sıkıntı vermesin inşallah..

canım benim canını sıkma büyütülcek bişey deil aşılabilir durum şükret..burdan bi arkadaş yaptırmıştı küçük bi operasyon rahat ol ok.pozitif düşün pozitif olsun..banada vajiliyken dedi ilişki olur yapamazsan gel küçük bi operasyon geçir dedi...yapamayan anatomisi normal olan bile yaptırıyo bu operasyonu..korkulcak bişey yok allah başka sıkıntı vermesin inşallah..

ya bu operasyon dedikleri orayı kesip genişletiolarmış o mu acaba???

4 5 gundur yoktum gecmısı 1.5 saatte okudum kolum ve gözlerim agrıdı
neler kaynatmıssınız masallah
yenı gelenler olmuş umarım tez vakıt kurtulursunuz

herkese ıyı geceler
mınelcetın nursena nılay belınay ve tum arkadaslar..

paticim sen nerelerdesin,çok moralim bozuk ya.hiç ilerleme kaydedemiyorum.delirmek üzereyim.neden girmiyor anlamadım.çok fazla mı bastırmak gerek,içeride ne var bu kadr katı

aynen benimde öyle.4-5 cm ilerliyor sonrası duvar.mümkün değil olmuyor.bende korkularımı yendim çook istekliyim ama olmuyor ne yapacağız bilmiyorum

ya bide benm ailelerde bilio görümcem falan doktora gidelim oraya operasyonla açıolar dedi.olmazsa hipnoz yapalım demişler.benm adıma doktora gidip konuşmuş. ama ben koruyorum doktora gitmeye.ne blm yaaa.parmakta sokmak istemiorum nedense bi kere eşim denedi çok kötü bi duyguydu elini çektm direkk.nabıcam bilmiorm.evliligim 5.ayına giricek off

ya arkadaşlar dün bende tek parmak iki parmak hatta üçgen şeklinde 3 parmak denedim bol kayganlaştırıcı ile yavaş yavaş sokuyorum onda problem yok ama gel git çok zor oluyor yanma oluyor içimde rahat gidiş geliş yapamıyorum, birde soktuktan sonra bir iki santim ilerde bi darlık var PC kası denen yer orası galiba ıkına ıkına orayı genişletmeye çalışıyorum ama daha adam gibi rahatlatamadım, o dar kısımı geçince ilerisi geniş ve rahat, orasıda kastığım yer galiba o kası nasıl gevşetebilirim :(

ya arkadaşlar dün bende tek parmak iki parmak hatta üçgen şeklinde 3 parmak denedim bol kayganlaştırıcı ile yavaş yavaş sokuyorum onda problem yok ama gel git çok zor oluyor yanma oluyor içimde rahat gidiş geliş yapamıyorum, birde soktuktan sonra bir iki santim ilerde bi darlık var PC kası denen yer orası galiba ıkına ıkına orayı genişletmeye çalışıyorum ama daha adam gibi rahatlatamadım, o dar kısımı geçince ilerisi geniş ve rahat, orasıda kastığım yer galiba o kası nasıl gevşetebilirim :(

parmagın ucunuda soksam hafiften çok acıo yaaa nası yapıosunz bu parmak olayını özenerek okuom valla

ah o kas yok mu zaten canımıza okudu,çaresini bulursan paylaş bizimle

parmagın ucunuda soksam hafiften çok acıo yaaa nası yapıosunz bu parmak olayını özenerek okuom valla

iice kayganlaştırıcı süreceksin bide ben prezarvatif geçiriyorum parmağıma üstüne kayganlaştırıcı ve yavaş yavaş sokucaksın bir anda olmasını bekleme zaten ama zaten kendi parmağın oldugundan kontrol sende oluo daha kolay olur yani ama kaçmayın bende daha açamadım adam gibi ama sokuyorum ve hergun denicem bakalım nolcak 1 aylık evliyim kaçtıkca zaman geçio burayı okuyum cesaretlendim inş olur sizde denemeye başlayın yavaş yavaş olur

iice kayganlaştırıcı süreceksin bide ben prezarvatif geçiriyorum parmağıma üstüne kayganlaştırıcı ve yavaş yavaş sokucaksın bir anda olmasını bekleme zaten ama zaten kendi parmağın oldugundan kontrol sende oluo daha kolay olur yani ama kaçmayın bende daha açamadım adam gibi ama sokuyorum ve hergun denicem bakalım nolcak 1 aylık evliyim kaçtıkca zaman geçio burayı okuyum cesaretlendim inş olur sizde denemeye başlayın yavaş yavaş olur

peki bunu yaparken kızlıgın bozulnadımı aparatla?

şuan burdaki kızlarla sanıyorum ki en büyük sorun içerideki kası nasıl aşacağımız.dediklerinizi uyguladım ama olmadı,başka ne yapalım,siz nasıl hallettiniz lütffen tatlım bişey söylede en azından umudumuz olsun

peki bunu yaparken kızlıgın bozulnadımı aparatla?

biz balayında ıkına ıkına sonuna kadar ilerlettik eşimle 3. denememizde, hepsinde az az kanamıştı zaten sonuncudada açıldı galiba yani zaten bozuldu, ilk denemelerde bozarken açıdığı için kasılmaya başladım ben annem demişti ilkinde kasma sonra korkarsın diye başıma geldi valla:D işte kastıgım için rahat giremiyor git gel yapamıyoruz eşim giremiyor problem orada o yüzden rahatlatmaya çalışıyorum kendimi kasmayı yenmeye çalışıyorum yani

Back
X