- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.381
ben onuda çokça kullandım.bugün emlasız deniycem seni haberdar ederim 2. kerede kan geldiği oluyormu acaba hiç duydunmu? eşim hiçbişey demiyo o seviniyo
kızlar hepinize iyi akşamlar...ben dün gece p...hepsini alabildim ama kan gelmediği iöçin yapabilmiş saymıyorum kendimi ya..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
şaziye 19 tatlım hem 2.hem 3.demi geldi?
bir şise ultrasyon jeli aldım,işe gremedim olmadı,sınav yaklasıyr cnm sıkkın bebeği yapsam nasıl bkcm,nasıl dogurcm:),eşim de işsz,bu sene son şansm okulun dert üstne dert anlıycn bebekte çok istyrum ama blmyrum ya:çok üzgünüm:canım benimde kayganlaştırıcı bitti,burda medikal yok ultrasyon jeli için bende istiyordum,bkalın artık,bebe yağı alırım belki,cnm bebek bende çok istiyorum,kafan niye karışık ki ,her şey yoluna girer merak etme.
Ya arkadaşlar bu mum hiç hijyenik değil...
Benim gibi enfeksiyon kapıp sürekli akıntıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz...
kızlar hepinize iyi akşamlar...ben dün gece p...hepsini alabildim ama kan gelmediği iöçin yapabilmiş saymıyorum kendimi ya..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
Yaaa gerçektenmi 2.denemede kan geldi yani..
dısına condom gecrmiyrmusun bende hiç enfeksyn olmadı ben hala yararını göryrum
xxderinxx çok teşekkür ederim tatlım darısı senin başına inşallah bende yarın tam olarak başardımmm yazabiklirsem yardımcı olucam sana..seninle durumlarımız ve gelişmeler hemen hemen aynı
korunmuyorum nasıl korunsam diye düşünüyorum sadece dogum kontrol ilacıda pek tavsiye etmedi çevremdekiler sonradan hamile kalmam zor olur diye ama bilmiyorum ne yapsam acabafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?