Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

buralar karışmış yaa neler olmuş böyle oku oku gözlerim yuvasından fırladı resmen :))
egzersiz yapan ben varımmmmmmm....ELVANNNNN , oldu yafrum bu sefer ikinci boğuma kdr gıcık bişeyle o da biticek duşa giriyim namaz kuran okurum diyodum dur dedim bi daha deneyim millet nerde egzersiz die bas bas bağıorıyo şunlara bi müjde vereyim dedim oldu bu sefer bnm oramın devamı varmış :(( ben bulamıyodum varmş.......................:))))

sÜPERSİN YARENCİM ÇOK İYİ GİDİYOSUN. VAR DEVAMII:9: EVET EGZZERSİZ YAPTIKÇA ANLAYACAKSIN GÖRECEKSİN DEVAMINI :D

Son düzenleme:
kIZLAR BEN HEPİNİZE ÇOKÇOK DUA ETTİM Bİ DE EVİNDE HUZURSUZ OLAN KARDEŞİME DE ÇOK DUA ETTİM iNŞALLAH KABUL OLUR. rABBİM DERMAN VERSİN İNŞALLAH HERKESE

günaydın kızlar, bir arkadaş pamuk ıslatıp aparat yapacaktı yapan arkadaşı buldum prezarvatife sıkıştırıp p.. şekli veriyormuş, bana yönlendir seve seve yardım ederim dedi, bana ulaşırsa kendisini o arkadaşa yönlendirecem birebir ilgilenecek.

Ben sizinle hiç konuştum mu hatırlamıyorum ama tebrik etmek isterim bebeğinizi. İnşallah alırsınız kucağınıza hayyırlısıyla. Hala verdiğiniz destek muhteşem. Teşekkürler.

sağol canım, bilmem konuştum mu eskisi kadar birebir ilgilenemiyorum soru görürsem cevaplamaya çalışıyorum ben de burayı okuya okuya yendim o yüzden gönül bağım var.

herkese hayırlı cumalar kızlar çok şükür küçük şenayın regl esareti bitti bugün egzersiz yapcam sonrada eş denemesi yapmayı düşünüyorum bana dua edin allah herkesi kurtarsın aminnnnnn

herkese hayırlı cumalar kızlar çok şükür küçük şenayın regl esareti bitti bugün egzersiz yapcam sonrada eş denemesi yapmayı düşünüyorum bana dua edin allah herkesi kurtarsın aminnnnnn

Dün senin içinde dua ettm.. Güzel haberle dönersin ins.. Hemen pes etmeyin.. olmayinca biraz ara verin yine deneyin.. Allah yardimcn olsn ins

Dün senin içinde dua ettm.. Güzel haberle dönersin ins.. Hemen pes etmeyin.. olmayinca biraz ara verin yine deneyin.. Allah yardimcn olsn ins

Allah ım razı olsun senden ve senin gibi yardımını duasını esirgemeyenlerden inşallah senin dualarında dileklerinde isteklerinde rabbim katında daha avcunu yüzüne sürmeden kabul olur aminn

ben aranıza yeni katıldım egzersiz aşamasına bugün geçmeyi düşünüyorum aslında eşli denemem oldu bir gün öncesinde baya bir yanma hissi ve o afedersiniz çiş yapma hisssi gibi bişey geldi bıraktım.egzersiz beni nedense ürkütüyor.ama başarıcam inat ettim:)

Karamel cnm seni hatirlayamadim? Egzersizde ne asamadasin?

ben aranıza yeni katıldım egzersiz aşamasına bugün geçmeyi düşünüyorum aslında eşli denemem oldu bir gün öncesinde baya bir yanma hissi ve o afedersiniz çiş yapma hisssi gibi bişey geldi bıraktım.egzersiz beni nedense ürkütüyor.ama başarıcam inat ettim:)

başarıcam dedinmi iş bitmiştir zaten egzersizden hiç korkma ben küçücük bi iğneden bile aşırı korkan biriydim ama egzersiz ondan bin kat daha kolay ama önce ilk sayfayı okuyup keğel egzersizlerine önce alışman gerek ama hoşgeldin inşallah hemen yenersin

Allah ım razı olsun senden ve senin gibi yardımını duasını esirgemeyenlerden inşallah senin dualarında dileklerinde isteklerinde rabbim katında daha avcunu yüzüne sürmeden kabul olur aminn

Amin balimmmmmm Allah sendende razi olsun.. :54: tek gayem kimse kalmasin vajinusmuslu.. kizlar el birligiyle vajinusmusu paramparça etcez

V :22: A :36: J :47: I :88: N :15: U :95: S :33: M :20: U :63: S :100:

Yar saçlarinnn lüle lüleee vajinusmus sanaa güle güleeeee :80::80::80::80:

Amin balimmmmmm Allah sendende razi olsun.. :54: tek gayem kimse kalmasin vajinusmuslu.. kizlar el birligiyle vajinusmusu paramparça etcez

V :22: A :36: J :47: I :88: N :15: U :95: S :33: M :20: U :63: S :100:

Yar saçlarinnn lüle lüleee vajinusmus sanaa güle güleeeee :80::80::80::80:

evet canım hepimizin gayesi bu vajinismus bitsin yüzler gülsün inşallah

başarıcam dedinmi iş bitmiştir zaten egzersizden hiç korkma ben küçücük bi iğneden bile aşırı korkan biriydim ama egzersiz ondan bin kat daha kolay ama önce ilk sayfayı okuyup keğel egzersizlerine önce alışman gerek ama hoşgeldin inşallah hemen yenersin

geçen hafta doktora gittim ve doktor bana bir tane hap verdi (rahatlatıcıymış)onu kullandım ama hiç bir etksini göremedim ben.doktor zaten baya bir anlattı çizdi vs.eşli deneme yapmamaı önerdi ve günler sonra yaptım:)nekadar oldu ona dahi bakamdım.ama egzersize başlıycam.eşim bana baya bir olduğunu söylesede beni kesin rahatlatmak için söylüyordur:)acıması lazımdı diye soruyorumm arada.nasıl bir ruh haliyse bu artık. off off

Back
X