kızlar merhaba, geçmişi okumadan hemen size haberleri vereyim dedim. çok şükür bugünü başarıyla atlattım

bana dua eden herkese teşekkür ederim, allah razı olsun.
doktora öncelikle anlattım, durum böyle böyle, kontrole geldim, hem de göğüslerimdeki ağrılardan endişeliyim. üstelik kötü bir dr. deneyimim var, o masaya çıkmaktan korkuyorum dedim. daha önce çok canım acıdı dedim. biz burda kimseyi zorla muayene etmiyoruz, ben sana ne yapacağımı gösterir adım adım devam ederim, merak etme dedi. sıkıntılarımı anlattım, eski tahlillerimi gösterdim. daha önceki doktor polikistik over demişti ama ben hala emin değilim dedim. tamam ona da bakarız dedi. beni güzelce dinledi sorularımı cevapladı. yalnız kendim yendim dememden pek hoşlanmadı

alışma sürecini sormuştum, kişiden kişiye değişir ama bunu artık görev gibi değil zevk alınacak bir şey gibi yaptığında bebek düşünebilirsin dedi. konuşmamız uzun olunca ilk heyecanım da yatıştı. sonra korkulu rüyama oturdum, jel sürücem dedi gösterdi, jelden sonra eliyle muayene etti (parmağını sokup karnıma bastırarak) her seferinde çok iyisin çok iyisin harika, hiç sorun yok dedi. o öyle dedikçe ben de rahatladım. sonra smear için örnek alıcam dedi, onu da aldı, onu alırken bir şey koydu biraz yanma var dedim, olacak, normaldir korkma gayet iyi gidiyorsun dedi. sonra ultrason yapıcam dedi onu da gösterdi, bizim aparatlara benzer bir şeydi ama ucu ışıklı, ben içime iyice itecek sanıyordum ama sadece girişe koydu sanki zerre kadar canım acımadı (belki de itti ama ben hiçbi sıkıntı hissetmedim). ekranda da her şeyi gösterdi. kistler varmış ama polikistik over demek için başka şikayetlerin de olması gerek, her şey gayet normal dedi. diğer şikayetlerim için göğüs ultrasonu ve bebek düşündüğüm için triod hormonu testi istedi. ancak onları reglden sonra yaptırmam gerekiyormuş. böylece muayene bitti. toplamda 20dk ancak içerde kalmışımdır. bu kadar kolay. geçenlerde soranlar olmuştu, umarım onlar için de bu anlattıklarım rahatlatıcı olmuştur. şimdi geçmişi okumaya dalayım, görüşmek üzere