Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktor bana nefes ve kegel verdı en son gıttıgımde dusunebılıomusun o kadar gıttım egzersızlere yenı gecebıldım parmak egzersını anlattıgında daha baslamadan ıcımden ıyy dedım ve yapmadan kendımden utandım.doktor ustten anlatmıstı ole fakat burada okudum bunu yapmak gerek parmak olmadan olmuo zararlı da deıl yararlı vaji kaslarımızı esnetıoruz doum bıle kolay olabılır vs bunları ben doktordan deıl burdakı arkadaslrın anlattıklarından okudum ogrendım burada her bı ınsan yendıgınde ben sevıncten ucuorum benım yolumdan gectı ve bıtırdı dıorum benımde bıtıcek dııorum bıraz deıl cok fazla umut oldun tabıkı bu arada bende 11 aylık evlıyım vajiyi yenmek ıstedım fakat gercek anlamda son ıkı haftadır ıstıorum bunu yenmeyı bnm durumum bana göre bıraz farklıydı evlılık oncesıde sıkıntılarım vardı hayatımda hersey ust uste geldı acındırmak ıcın deıl ama cok kırık dökük yaralı evlendım ben bbunu evlendıkten sonra farkettım ve yaralarımı sarmaya yardımcı olamadı esım daha buyuk yaralar aldım son ıkı haftadır hersey mukemmel esım doktordan sonra anladı benı trmva gecırdıgımı herseyın ust uste gelmesı sebebıyle ve son ıkı haftadır bana karsı cok ii dolayısıyle yenmek ıstıorum ve buradayım.

evet yeneceksin yenmeme ihtimalin bile yok istedikten ve allaha dayandıktan sonra dr konusunda haklı olabilirsin çünkü bazı drlar varki yardım etmek yerine dahada alt üst eiyolar herşeyi doktorları kötülemek deil amacım asla böle bişey olamaz zaten ama doktor normal bi insandan daha duyarlı olmalı bence neyse bende dr la yenemedim o yüzden bu tepkim yoksa başımızın üstünde yerleri var allah eksik etmesin başımızdan

Kuzum desene 26 Mayıs ta Antalya sallandıııı :46::46::46::46::46: Bende Antalya da yaşıyorum :55::16:

Seni tekrar kutluyorum.Zafer bizim :55:

valla biz kader arkadaşıyız budaki herkesle ama senle daha bi kader arkadaşıymışız vay anasını aynı hastalık aynı gün deneme aynı gün başarma aynı şehri sallama:52::52::52::nazar:maşallah maşallah:nazar:

selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.

Back
X