- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #107.781
senaycığım tebrik ederim .allah yeni gelinliğini mübarek etsin.duaya devammm.yeni gelinlere devammmmmmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senaycığım tebrik ederim .allah yeni gelinliğini mübarek etsin.duaya devammm.yeni gelinlere devammmmmmmm.
hatunlar nabersiniz
doktor bana nefes ve kegel verdı en son gıttıgımde dusunebılıomusun o kadar gıttım egzersızlere yenı gecebıldım parmak egzersını anlattıgında daha baslamadan ıcımden ıyy dedım ve yapmadan kendımden utandım.doktor ustten anlatmıstı ole fakat burada okudum bunu yapmak gerek parmak olmadan olmuo zararlı da deıl yararlı vaji kaslarımızı esnetıoruz doum bıle kolay olabılır vs bunları ben doktordan deıl burdakı arkadaslrın anlattıklarından okudum ogrendım burada her bı ınsan yendıgınde ben sevıncten ucuorum benım yolumdan gectı ve bıtırdı dıorum benımde bıtıcek dııorum bıraz deıl cok fazla umut oldun tabıkı bu arada bende 11 aylık evlıyım vajiyi yenmek ıstedım fakat gercek anlamda son ıkı haftadır ıstıorum bunu yenmeyı bnm durumum bana göre bıraz farklıydı evlılık oncesıde sıkıntılarım vardı hayatımda hersey ust uste geldı acındırmak ıcın deıl ama cok kırık dökük yaralı evlendım ben bbunu evlendıkten sonra farkettım ve yaralarımı sarmaya yardımcı olamadı esım daha buyuk yaralar aldım son ıkı haftadır hersey mukemmel esım doktordan sonra anladı benı trmva gecırdıgımı herseyın ust uste gelmesı sebebıyle ve son ıkı haftadır bana karsı cok ii dolayısıyle yenmek ıstıorum ve buradayım.
hosgeldın canımmm nerelerdesınnnn özluyoruz bak![]()
Kuzum desene 26 Mayıs ta Antalya sallandııııBende Antalya da yaşıyorum
Seni tekrar kutluyorum.Zafer bizim![]()
duvak açılmış agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.pek güzel olmuşsun.mutluluğun yansıtmışsın
kızlar sekine? okuyormusunuz
derslere devam.ben kaçıyom rabbim yar ve yardımcınız olsun.sekineye devam 5 gün kaldı
o ney canim benim haberim yok bu konudan :)
canim tebrikler kurtuldun artik Allah baska dert sıkıntı vermesin insallah hep mutlu ol bundan sonra canimm![]()
amin canım çok saol sağ kasığımda bi ağrı oldu biaz önce acaba ilgisi varmıdır bilginiz varmı
o ney canim benim haberim yok bu konudan :)