Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım orası zaten büyük ama biz egzersiz yaparken farkediyoruz fena olacak bişey yok seni yönlendirmeme izin verirmisin

tabiki isterim burdaki kızlar 100 psikologtan daha iyi hiçbişi yapmak gelmiyor içimden çok yoruldum artık eşimin o kadar anlayıslı olması ayrı bi eziklik. daha yeniyiz ama onlara kalmıs sıkınıtısı sanki herkes bebek soruyor onlara cevap vermek ayrı bi dert amaan :(

merhaba cnm bende senın gbıyım yanı aparatlar hersey jeller hazır veeee serce parmakla boğusma içerısındeyım 2 gundur yarısı grıo gbı ama tam gırse dahada ınanıcam bende senın gbıydım bı turlu baslayamıodum yanı cok cok cok ıyı anlıorum senı korkmak ne demek ben dibine kadar öğretti bu hastalık bana ama bır an önce basla baslayalım bıtsın artık dımı yazık bıze

canım öle düşünme niye yazık olsun ki bu bi imtihan ve sorunla başedebiliriz allah çaresiz dert vermez insana ve başarmak elimizde
gereken tek şey sonsuz inanç güven azim yapabileceksiniz allah yanınızda ve yardımcınız olsun

merhaba cnm bende senın gbıyım yanı aparatlar hersey jeller hazır veeee serce parmakla boğusma içerısındeyım 2 gundur yarısı grıo gbı ama tam gırse dahada ınanıcam bende senın gbıydım bı turlu baslayamıodum yanı cok cok cok ıyı anlıorum senı korkmak ne demek ben dibine kadar öğretti bu hastalık bana ama bır an önce basla baslayalım bıtsın artık dımı yazık bıze

merhaba.bitsin bitsin de nasıl . belki ben abartıyorum burdaki herkes inançlarıyla kurtulmuş neden olmasın neden bende yeneyim diyorum ama .. ah bu amalar. sen başlamışın devamı gelecektir ya ben :( cesaret bile edemiyorum. ilk aparatımdı kulak cubuğu pamuğuna kadar alabildim bu kadar ödleğim işte:(

hoşbuldum :( 7 aylık evliyim :( burdaki başarı hikayelrini okuyunca çok mutlu oluyorm bende yapıcam diyorum ama oranın esneyebileceğini anlayamıyorum bir türlü belki başlayınca göreceğim ama gel gelelim nasıl :(

Ne güzel işte çok fazla zaman da geçmemiş...Bence şu egzersizlere asılsan hemen yaparsın birkaç hafta içinde...

Yalnız ben de direkt "kaç senedir" diye soruyorum. Kendime güldüm vallahi "ne kadarlık evlisin" diye sorsana :) :)

tamam o zaman olcaksın allah ın izniyle provalara başla gelinlik kuaför falan araştırmaya başla düğünün yakındır yani yakınlık derecesi senin azmine bağlı tabi hadi başlayalım o zaman seni o kadar ii anlıyorum ki oraya bişeyin girebileceği hissi bile midemi bulandıryordu ama azmettim başardım eline bi ayna al vajiyi incelemeye başla eğer bunu yaptıysan 2. aşamaya geç yani kulak çöpü :) bazıları serçe parmakla çalışmış ama benim kolayıma kulak çöpü gitti hangisi sana uygunsa onunla başla tabi jel olması lazım lütfen vazgeçme inan ve bilgi ver yaptıkların yada yapamadıkların hakkında hadi bakalım ben seni başlamış olarak görüyorum allah yardımcın olsun amin amin amin

O zaman ilk iş duvak fotosu koyalım bi :)

tabiki isterim burdaki kızlar 100 psikologtan daha iyi hiçbişi yapmak gelmiyor içimden çok yoruldum artık eşimin o kadar anlayıslı olması ayrı bi eziklik. daha yeniyiz ama onlara kalmıs sıkınıtısı sanki herkes bebek soruyor onlara cevap vermek ayrı bi dert amaan :(

eşinin anlayışlı olması büyük bi şans senin için ben buna çok inanıyorum buraya gelmek burada yazılanları okumk bile allah ın bize yardım eli uzattığının apaçık bi göstergesi allah istemeseydi ben bu sayfayı bulamıcaktım ve buradaki dayanışmayı desteği yardımı göremicektim yenmem de çok büyük etkisi var buranın ve sende burayı bulduğuna göre daha bi umutlu olman lazım ve bi an önce başlamalısın buradaki herkes sana yardım eder emin ol o zaman hemen başla tek bir dk bile kaybetme koş koş koş hadi bakalım:kkk:

Ne güzel işte çok fazla zaman da geçmemiş...Bence şu egzersizlere asılsan hemen yaparsın birkaç hafta içinde...

Yalnız ben de direkt "kaç senedir" diye soruyorum. Kendime güldüm vallahi "ne kadarlık evlisin" diye sorsana :) :)

okudum sizin başarı öykünüzü biliyorum hiç bişi için geç değil . en azından başarmışınız. benim durumum belki çok vahim değil ben abartıyorum bakabiliyorum en azından ama orasına bişi girebleck olma ihtimalini anlayamıyorum:)

hadi bakalım kapa duvağını ama uzun sürmez açılması kapamanla açman bir olur inşallah :16::16::16:

delirdim galiba hem ağlıyo hem gülüyorum:) duvak fotosu ararken bi duvak çıktı karsıma sadece gözleri görünüyordu gelinin :) işte tam benlik bi duvak dedim :) sonra o kdar umutsuz olma deyip bunu seçtim :) inşalllaaah dedğin gibi olur :( bende gelin olurum .:(

selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.

pekı cnm denemden once egzersız yaptınmı?oyle cok daha rahat aparatuı cıkarıp hemen p..s al

delirdim galiba hem ağlıyo hem gülüyorum:) duvak fotosu ararken bi duvak çıktı karsıma sadece gözleri görünüyordu gelinin :) işte tam benlik bi duvak dedim :) sonra o kdar umutsuz olma deyip bunu seçtim :) inşalllaaah dedğin gibi olur :( bende gelin olurum .:(

canım ya ağlama dicem ama bende öyleydim herşeye ağlardım gündüzleri ağladığım belli olmasın diye geceleri içimi çeke çeke ağlardım hep eksiktim sanki hep yarım ama ben ilk başlarda farketseydim burayı daha bi kaç aylıkken yenbilirdim neyse hayırlısı böyleymiş amin canım inşallah gelin olursun ve olcaksın buna inan sana yemin ederim hiç acı yok bu arada egzersizden önce eşinle konuş kızlık zarı hakkında yani çoğu kişide bişey olmuyo ama konuşmakta fayda var bilgisi olsun en azından

yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook

canım elbette büyüyor. egzersizin amacı zaten o, girişi esnetmek ve zihnimizdeki "orası küçük bişe girmez" yargısını yok etmek. bunu ancak deneyerek anlayabiliyorsun. büyüme derken kalıcı bir büyüme değil bu. tül çorap gibi, içine bir şeyler girdiğinde onun şeklini alıyor ama sonra geri eski haline dönüyor. sadece zamanla kız halindeki vajinayla kadın halindeki vajinanın aynı olmadığını görüyorsun. eskiye göre orası daha kolay açılır oluyor. aynayla başladıysan, zamanla farkı anlarsın. hadi oyalanma, orası mercimek kadar değil, görünüşü yanıltıyor seni, kocaman esneyecek bir yapı. :16::16::16::16:

yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook

tabıkıde genıslıyor canım alırken hafıf zorlanıyorsun aparatı ama bellı bır sure sonra cok rahat hareket ettırebılıyorsun yada cıkarıp tekrar almak ıstedıgınde cok rahat alabılıyorsun...

once kulak cubuguyla basla nekadarlık evlısın bılmıyorum ama erteleme daha fazla burada aktıf ol rapor ver yenmen cok yakın ınsallah:34:

Back
X