merhaba kızlaaaar

bugün çok mutluyum çok şükür.dün gece üstte denedim.daha önce yapamıyordum ve çok iyi oldu.girdikten sonra,içinden çıkarmadan uzanabildim.çoook mutlu oldum

burda okuduğum kadarıyla bi çok kişi ilk zamanlar zevk alamıyor diye okumuştum ama bende ilk denediğimizde de dün akşam ki 4.denememizde de zevk aldım.aradakilerde alamamıştım.tam olmadı çünkü.normalde bebiş için 2 günde bir olması lazım ama(sperm kalitesinden dolayı) ama ben hergün denemek istiyorum alışmak için.hergün biraz daha rahat olsun ve değişik pozisyonlarda deneyebilmek için.bugün ikimizinde sınavı vardı uyuyacaktık ama inat ettim,iyi ki etmişim.inat edip,kesin olacak dersem oluyor tam olarak.gerilerim diye aparatla egzersiz yapıyodum ben 2 günde bir falan 9 cmle.gerek kalmasın artık diye uğraşıyorum.
yumurtlama günlerimdeyim,inşallah bunun da etkisiyle bişeyler olur.

yine de bu konuyu düşünmeden yapmak istiyorum stres çok etkili oluyor çünkü. bide evlenmeden önce sivilcelerim olurdu benim stresten.evlenince geçer derlerdi.yendiğim günden beri 1-2 tane küçük sivilce haricinde çıkmadı

onları da ben rahat bırakmadım elimle.Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah yenmeyi ve bunu bir düzene koyup bol bol bebişi