Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben tiroid için ilaç kullanıyorum.çok önemli olduğu için gidicem,hem dahiliye hem de kadın doğum.bebek için bi sıkıntı olmasın diye.

kullandığın ilacın bebeğe zararı var mı diye öğrenmen lazım tabi bi de diyet yapman lazım canım Allah kolaylık versin ultrasonda bebeğin kalp atışını gördükten sonra tahlil yapılıyor bence alttan bakmalarının sebebi alttan daha erken görülüyo olması :emir_bebek:

kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum gene ..umarim herkes iyidir eskiler beni hatirlar yurt disindaydim 6 ay dir gerci simdi 8 ay oldu bu surecte turkiyeye gittim esim yoktu yanimda biliyorsunuz esimide aldim geldim kavustuk anlicaniz simdi ikimizde yurt disindayiz :) ama cinsel hayati sorarsaniz hala kafama takilan konular var hala duzenli iliskimiz yok :( takinti kaldi bende emla krem onsuz yapamiycami dusunuyorum oda yok o yuzdende uzak duruyorum esimi kaybetmekten korkuyorum eger iliskide takilirsam aynisin bi degisiklik yok dicek diye korkuyorum bilemiyorum ne yapicam ..yogunda calisiyorum gece 22 :30 eve geliyorum tabi kut yatak uyku :)) hayal kirikligi yasatamak istemiyorum ama tembeligimden dolayida gene bisey yapmiyorum birinin beni ayiltmasi lazim:))) neler olup bitti bilemiyorum forumda ayrintili sonra bakicam saglicakla kalin ....

kullandığın ilacın bebeğe zararı var mı diye öğrenmen lazım tabi bi de diyet yapman lazım canım Allah kolaylık versin ultrasonda bebeğin kalp atışını gördükten sonra tahlil yapılıyor bence alttan bakmalarının sebebi alttan daha erken görülüyo olması :emir_bebek:

diyet neden gerekli canım.kan tahlili almazlar mı ki?arkadaşım ebe dün konuştuk hemen alttan bakmasınlar dedi müsade etme.senden böyle birşey istedilermi yoksa doktor kendimi üstten baktı

diyet neden gerekli canım.kan tahlili almazlar mı ki?arkadaşım ebe dün konuştuk hemen alttan bakmasınlar dedi müsade etme.senden böyle birşey istedilermi yoksa doktor kendimi üstten baktı

bunu sormamın sebeb tiroidin cinsine göre yiyip yiyemeyeceğin şeyler var.Doktor eşimin arkadaşıydı,eşim ona önceden vajnsms olduğumu söylemişti o yüzden olsa gerek o da alttan ultrasona gerek yok dedi bize

merhaba kızlaaaar:16::16::16: bugün çok mutluyum çok şükür.dün gece üstte denedim.daha önce yapamıyordum ve çok iyi oldu.girdikten sonra,içinden çıkarmadan uzanabildim.çoook mutlu oldum:52: burda okuduğum kadarıyla bi çok kişi ilk zamanlar zevk alamıyor diye okumuştum ama bende ilk denediğimizde de dün akşam ki 4.denememizde de zevk aldım.aradakilerde alamamıştım.tam olmadı çünkü.normalde bebiş için 2 günde bir olması lazım ama(sperm kalitesinden dolayı) ama ben hergün denemek istiyorum alışmak için.hergün biraz daha rahat olsun ve değişik pozisyonlarda deneyebilmek için.bugün ikimizinde sınavı vardı uyuyacaktık ama inat ettim,iyi ki etmişim.inat edip,kesin olacak dersem oluyor tam olarak.gerilerim diye aparatla egzersiz yapıyodum ben 2 günde bir falan 9 cmle.gerek kalmasın artık diye uğraşıyorum.
yumurtlama günlerimdeyim,inşallah bunun da etkisiyle bişeyler olur.:49: yine de bu konuyu düşünmeden yapmak istiyorum stres çok etkili oluyor çünkü. bide evlenmeden önce sivilcelerim olurdu benim stresten.evlenince geçer derlerdi.yendiğim günden beri 1-2 tane küçük sivilce haricinde çıkmadı:21: onları da ben rahat bırakmadım elimle.Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah yenmeyi ve bunu bir düzene koyup bol bol bebişi:9:

:nazar::nazar: Allah mutlulugunu daim kilsin melegim.. :16: çok sevindim rahat olmana.. ins en yakin zamanda hersey dahada iyi olur öpyrm

İlk başlarda ağrılar normaldır, canım) Evet p..s`in birazı dışarıda da kala bilir- bunları takıp kendinizi yıpratmayın) Zamanla düzelicek. Başarmışsınız- esas olanı geçmişsiniz- şükür)

[/COLOR][/B]
Tskrler cnm.. Iste herseye takintili olmazsak olmuyo.. ha acaba oldumu.. Nye o kalan kisim girmiyo vs vs..üstteyken disarda kalmiyoda, altta kaliyo çok az..
Dedigin gibi yendikya gerisi bos :16:

aaaaa ılk kez duydum sahsen legenı benımde mahalledekı bı ablanın dugun gecesınde gece yarısı kapısına ambulans gelmesı cok etkıledı bılıorum hc unutmam halbukı kım bılır adam nası yaptıkı bılıncsız kanaması durmuodu vs vs ıste bunlar bızım beynımızı yonlendırdı

:(( hangi birimiz öyle değil ki mesela ben evlendiğim geceye kadar çok korkmazdım yani her genç kız kadar biraz,fakat düğün gecemde yengem buzdolabına tüm hastanelerin telefonunu yazıp yapıştıracağına ve yatağımın ucuna koca bi leğen koyuncaya kadardı:47:o korku bana işte vajinismusa sebep oldu Allahtan şanslıydım yendim şükür.

:95::95::95::95::95::95: Sinirlendim!!!! nisan yagmuru seni o legen meselesinden tanidim :9: aslinda o legeni getircen yengene al bak bakalim umdugun kadar kanama olmusmu :9: ay sinir ya!!
böyle saçmaliklara daha fazla susmamali!! Daha dün dügündeydim.. yok iste uuu bu gece kiyamet kopacak heryer sallanacak.. bi konusuyorlar.. kiza dedimki hiç kulak asma.. ötüyorlar, öyle bisey yok rahat olcaksin.. hç korkma dedim sinek isirigi kadar bile degil.. derin nefes al ver yazik ya!!! Böylelerine dalasim geliyo dalasim !! :41: aynisini benm dügün gecemdede yapmislardi, yirtacak seni yirtacak, naneyi yedin kizim vs vs :47: Allah islah etsin

:95::95::95::95::95::95: Sinirlendim!!!! nisan yagmuru seni o legen meselesinden tanidim :9: aslinda o legeni getircen yengene al bak bakalim umdugun kadar kanama olmusmu :9: ay sinir ya!!
böyle saçmaliklara daha fazla susmamali!! Daha dün dügündeydim.. yok iste uuu bu gece kiyamet kopacak heryer sallanacak.. bi konusuyorlar.. kiza dedimki hiç kulak asma.. ötüyorlar, öyle bisey yok rahat olcaksin.. hç korkma dedim sinek isirigi kadar bile degil.. derin nefes al ver yazik ya!!! Böylelerine dalasim geliyo dalasim !! :41: aynisini benm dügün gecemdede yapmislardi, yirtacak seni yirtacak, naneyi yedin kizim vs vs :47: Allah islah etsin

leğen meselesinden mi harikasın canım:1::1: eşim geçen yengemin yanında leğen kemiğim ağrıyo ne iyi gelir yenge,leğen mi getirsen hııı dedi canım kocam benim :52::52::52: kıpkırmızı oldu saygıdeğer yenge:47:

mesafeyi koruyun böyleleri hakediyor... bak elvan da seni yengenden hatırladı :) nam salmış gizliden yengen bizim topikte :)

haklısın canım o nam salan yengemle bundan sonra samimi olamam zaten kin güdermişim gibi anlaşılmasın ama bana ağır bi süreç yaşattı sonuçta bundan sonra merhaba merhaba:27:

bu ısteksızlık acaba yapmaya yapmaya mı oluyo kızlar yanı ben esımle ılklerde çok sev.... sonraları sonu gelmeyınce esım ıstemıodu denemeler olmamaya basladı ve bende eskısı kadar suan ıstemıorum :26:

evet canım arayı uzun tutmaktan kaynaklanıyor.erkekler reddedile reddedile reddetmeyi mi öğreniyorlar ne:)) amma da nazlanıyorlar:)))))))))))

Arkadaşlar bnm gibi olan var mı aranızda.Tamam hepimiz vajinusmus derdini çekiyoruz.Bunu kabullendik ve çaresine bakmaya çalışıyoruz.Ama ben üstüne bide isteksizlik yaşıyorum.Eşimin yanıma yaklaşmasına bana dokunmasına bile katlanamıyorum artık.Aynı yatağa girdiğim insana karşı hiçbir istek duymuyorum artık.O kadar üzülüyorum ki.Zaten eziliyordum eşime karşı şimdi daha da kötü durumdayım.Neden oluyo bunlar bıktım artık.Bende her evli çift gibi normal yaşamak istiyorum herşeyi :(:(:(

Back
X