Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar,,,,nasılsınız,,,,benim jel bitti bugün alacağım ama hangisini alsam bilemedim,size sorayım dedim.bana sonrada (hamile kalmama)sorun yaratmayacak hangisi söyleyebilrmisiniz? sizden cevap bekliyorum:))))))) valla süper bir yer burası kafana ne takılıyorsa sor ,en güvenli cevap burda sizleri seviyoruuuuuuummm..öpüldünüz.......

Canlarım benim 11 ay ne çektim bilemezsiniz...En sonunda Allah Razı Olsun Jinekolog Yeşim Hanım sayesinde kurtuldum bu illetten...Bu sitede benim gibi pekçok kişinin olduğunu öğrendim...Ben umutsuz bir vakaydım doğrusu....Eşimin desteğiyle şükür kurtuldum...Daha 1 hafta oldu mutluluğu yakalayalı ve gerçekten evlilik hayatı yaşayalı...İnşallah herkes kurtulur...Çünki bunu sadece bu duruma düşüp çile çekenler anlayabilir....İnşallah sizde başaracaksınız....

:nazar::nazar: Allah mutlulugunu daim kilsin melegim.. :16: çok sevindim rahat olmana.. ins en yakin zamanda hersey dahada iyi olur öpyrm

Tskrler cnm.. Iste herseye takintili olmazsak olmuyo.. ha acaba oldumu.. Nye o kalan kisim girmiyo vs vs..üstteyken disarda kalmiyoda, altta kaliyo çok az..
Dedigin gibi yendikya gerisi bos :16:

:95::95::95::95::95::95: Sinirlendim!!!! nisan yagmuru seni o legen meselesinden tanidim :9: aslinda o legeni getircen yengene al bak bakalim umdugun kadar kanama olmusmu :9: ay sinir ya!!
böyle saçmaliklara daha fazla susmamali!! Daha dün dügündeydim.. yok iste uuu bu gece kiyamet kopacak heryer sallanacak.. bi konusuyorlar.. kiza dedimki hiç kulak asma.. ötüyorlar, öyle bisey yok rahat olcaksin.. hç korkma dedim sinek isirigi kadar bile degil.. derin nefes al ver yazik ya!!! Böylelerine dalasim geliyo dalasim !! :41: aynisini benm dügün gecemdede yapmislardi, yirtacak seni yirtacak, naneyi yedin kizim vs vs :47: Allah islah etsin
kusura bakmayın kızlar agır olucak ama gerizekelılar yaaa ınsan destek olucagı yerde ıyıce korku salıolar ınsanın ıcıne bende elvanın duydugunu duymustum kına gecemde aferdersınız gerizekalı arkadasım guyaaaa (haşııııırt dıe yarıcak senı ) demıstı bana kendılerının atlatmalarının verdıgı rahatlıkla ve düsüncesizlikle sarfedılen sözler işteeeee..

leğen meselesinden mi harikasın canım:1::1: eşim geçen yengemin yanında leğen kemiğim ağrıyo ne iyi gelir yenge,leğen mi getirsen hııı dedi canım kocam benim :52::52::52: kıpkırmızı oldu saygıdeğer yenge:47:

Oooh agzina saglik az bile demis:9: Mesafenizi korumakta iyi yapiyosunuz cnm:54:

Arkadaşlar bnm gibi olan var mı aranızda.Tamam hepimiz vajinusmus derdini çekiyoruz.Bunu kabullendik ve çaresine bakmaya çalışıyoruz.Ama ben üstüne bide isteksizlik yaşıyorum.Eşimin yanıma yaklaşmasına bana dokunmasına bile katlanamıyorum artık.Aynı yatağa girdiğim insana karşı hiçbir istek duymuyorum artık.O kadar üzülüyorum ki.Zaten eziliyordum eşime karşı şimdi daha da kötü durumdayım.Neden oluyo bunlar bıktım artık.Bende her evli çift gibi normal yaşamak istiyorum herşeyi :(:(:(

İsteksizligi birak tv izlerken bile gelip sarilmasini istemezdim rahatsiz olurdum.. elimi tutmak isterdi yolda yururken tutmazdm.. uyurken sarilmasina bile tahammulum yoktu.. ama bunlari yenmek icin oncelikle kararli olcaksin.. esim icin varmiyim yokmuyum diye sorgula kendini.. eger evet seviyorum diyosan elinden geleni yapacaksinn baska sorunlar varsa ya halletmeye calisin yada o sorunlardan uzaklasin.. kafan rahat olmali.. esinin rahatsiz oldugun hareketleri varsa ondan rica ederek nasil istiyosan o sekilde davranmasini iste.. bos zamanlarinizda gezmeye cikin.. birbirinizi birbirinize birazda ozletin.. hersey beyninde bitiyo.. istemekte istememekte.. ben okadar isteksizdmki kriz yasardim on.. sevm..lerde.. ha bunu nasil yendim psikologa gitmekle.. en onemliside beynimde bitirdim herseyi.. cinsellige ocu gibi bakmamaya basladim.. normallestirdim gozumde..
Ben hep su gozle bakardim olaya kendi cikarlari icin, haz almak icin sirf dokunurlar.. ama degilmis.. seni sevmese sana dokunablrmi..
biraz zamanimi aldi tabi cinselligi kendime kabullendirmek ama sukur artk geride kaldi..
Olumsuzluklari sil at beyninden.. Nasil bakarsan oyle gorursun, nasil dusunursen oyle davranirsin.. Umarim en kisa zamanda hersey duzelir

Canlarım benim 11 ay ne çektim bilemezsiniz...En sonunda Allah Razı Olsun Jinekolog Yeşim Hanım sayesinde kurtuldum bu illetten...Bu sitede benim gibi pekçok kişinin olduğunu öğrendim...Ben umutsuz bir vakaydım doğrusu....Eşimin desteğiyle şükür kurtuldum...Daha 1 hafta oldu mutluluğu yakalayalı ve gerçekten evlilik hayatı yaşayalı...İnşallah herkes kurtulur...Çünki bunu sadece bu duruma düşüp çile çekenler anlayabilir....İnşallah sizde başaracaksınız....

Gozun aydin canimm tebrik ederimm Allah baska dert yasatmasn ins.. insan isteyince azmedince ustesinden geliyo cok sukur dermansiz bi dert degil.. :16:

selam kızlar,,,,nasılsınız,,,,benim jel bitti bugün alacağım ama hangisini alsam bilemedim,size sorayım dedim.bana sonrada (hamile kalmama)sorun yaratmayacak hangisi söyleyebilrmisiniz? sizden cevap bekliyorum:))))))) valla süper bir yer burası kafana ne takılıyorsa sor ,en güvenli cevap burda sizleri seviyoruuuuuuummm..öpüldünüz.......
canım ben durex kullanıyorum, sanırım bu da spermleri yavaşlatıyormuş, arkadaşlar yardımcı olurlar, bizi aydınlatırlar :))))).

kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum gene ..umarim herkes iyidir eskiler beni hatirlar yurt disindaydim 6 ay dir gerci simdi 8 ay oldu bu surecte turkiyeye gittim esim yoktu yanimda biliyorsunuz esimide aldim geldim kavustuk anlicaniz simdi ikimizde yurt disindayiz :) ama cinsel hayati sorarsaniz hala kafama takilan konular var hala duzenli iliskimiz yok :( takinti kaldi bende emla krem onsuz yapamiycami dusunuyorum oda yok o yuzdende uzak duruyorum esimi kaybetmekten korkuyorum eger iliskide takilirsam aynisin bi degisiklik yok dicek diye korkuyorum bilemiyorum ne yapicam ..yogunda calisiyorum gece 22 :30 eve geliyorum tabi kut yatak uyku :)) hayal kirikligi yasatamak istemiyorum ama tembeligimden dolayida gene bisey yapmiyorum birinin beni ayiltmasi lazim:))) neler olup bitti bilemiyorum forumda ayrintili sonra bakicam saglicakla kalin ....
Canım ya bu tempoda çalışıyorsan hak veriyorum dicem ama bu defa da iyice yatışa geçersin :))), yemek yemeyi uyumayı ihmal etmiyorsan, bunu da ihmal etmiyeceksin, emlaya gerek yok, bol jel kullan yeterli :34:. Eşinde böyle mi çalışıyor?

kızlaar bende domalmayı denemeye çalıştım :17: ama olmadı, ben üstteyken rahatım :17:, neyse biraz daha alışayım tekrar denicem. Birde üstteyken oldu ama karnımda biraz ağrı oldu. Onun dışında giriş zor oldu, girdikten sonra eşimi durduruyorum biraz bekliyorum, git gel yapmasına izin vermiyorum, o sırada kasılmalarım azalıyor, sonra gitgel daha kolay oluyor. Ama artık sorunsuz olsun istiyorum :36:. Hiçbir pürüz ve kasılma olmasın istiyorum :52:.

canım benım doktorum su bazlı olanlarını tercıh et demıştı hamıle kalmayı onlemıyomuş onlar eczaneye soyle onlar verır demıştı

kızlaar bende domalmayı denemeye çalıştım :17: ama olmadı, ben üstteyken rahatım :17:, neyse biraz daha alışayım tekrar denicem. Birde üstteyken oldu ama karnımda biraz ağrı oldu. Onun dışında giriş zor oldu, girdikten sonra eşimi durduruyorum biraz bekliyorum, git gel yapmasına izin vermiyorum, o sırada kasılmalarım azalıyor, sonra gitgel daha kolay oluyor. Ama artık sorunsuz olsun istiyorum :36:. Hiçbir pürüz ve kasılma olmasın istiyorum :52:.

bende bunu denemek ıstıyorum ama yapamamaktan korkuyorum:(gercekten artık sorunsuz ve çok kolay yaşasak şunu

bende bunu denemek ıstıyorum ama yapamamaktan korkuyorum:(gercekten artık sorunsuz ve çok kolay yaşasak şunu
ben yapamadım ama yapamıyacağım anlamına gelmez bu :15:. moral bozmaya gerek yok :21:. Gün geçtikçe daha kolay olacak inşallah, sadece biraz sabır lazım :52:.

vajiye bakamazken, kulak çubuğu sokamazken, parmak denemelerinde zorlanırken, iki parmağı nasıl yaparım derken :24:, şimdi yapabiliyorum :46:, çok yol katettik dahlia34 farkında mısın? Daha da ilerleyebiliriz, sorunsuzlaştırabiliriz, bizim elimizde :13:.

ben yapamadım ama yapamıyacağım anlamına gelmez bu :15:. moral bozmaya gerek yok :21:. Gün geçtikçe daha kolay olacak inşallah, sadece biraz sabır lazım :52:.

ınşallah canım:)ben 16 seneden sonra yaptım ya bunu bı acelecilik var hiç sorma:)kardeşım diyoki 16 sene sesin çıkmadı şimdi hemen herşey yoluna girsin istiyosun çocuk istiyosun:)

İyi geceler kızlar.

2 gündür çok yorgunum. Aöf sınavları için sabah erken kalkıp yola düştük. 6:30 da kalkıp minibüse binip sınav yerine yetişmekten fenalık geldi :25:

salı günüde sabah erkenden kalkıp uçağa yetişmemiz lazım. Çok işim var çok. Yarın valizleri hazırlamam gerek. Evi toparlamam gerek. :31:

Ama elbette bunlar beni durduramaz. Bu gece yapacagız. Hatta Yarım saat sonra. Eşim işten çıkınca. :32:
Kaç gündür yeni gelin çıkmıyor.

Yerinizde saymayın kızlar. Hadi bakim zaman çok çabuk geçiyor benden söylemesi :34:

benbence, turquazz hadi kızlar, neyi bekliyorsunuz, ömrünüzden gidiyor, egzersizi ertelediğiniz hergün 2 ay kaybedersiniz, bana doktorum bunu söylerdi :46:.

vajiye bakamazken, kulak çubuğu sokamazken, parmak denemelerinde zorlanırken, iki parmağı nasıl yaparım derken :24:, şimdi yapabiliyorum :46:, çok yol katettik dahlia34 farkında mısın? Daha da ilerleyebiliriz, sorunsuzlaştırabiliriz, bizim elimizde :13:.

doğru söylüyosun canım.bende gitgide ilerlediğimi hiisediyorum.cok yakındır hiç sorun kalmıycak:)moral olarakda cok cok iyiym nasılda üzmüşüm kendimi boşuboşuna senelerce.hiçbışeye değişilmez bir mutluluk bu.umarım bu sorunu yaşıyan herkes yener hepsi için dua ediyorum birbirimizi en iyi biz anlarız

benbence, turquazz hadi kızlar, neyi bekliyorsunuz, ömrünüzden gidiyor, egzersizi ertelediğiniz hergün 2 ay kaybedersiniz, bana doktorum bunu söylerdi :46:.

nım haklısın sana bı sor sormk istiorum sen egzersize basladıgında eşinle aran nasıldı cok afedersın ama sevişmlerinizde eşin sana soguk davranıomuydu ya da sen eşine soguk davranıomuydun eşin ne derece destek oldu ii yada kotu yonde sana katkıları ne oldu bunları merak edıorum dier arkadaslarda paylasırsa sevınırım

nasilsiniz napiyorsunuz? biz demin deneme yaptik ön sev.. uzun tuttuk jelsiz denemek icin p..s girdi ama git gellerde cok yanma oldu dayanamadim :( hala alisamadim demekkii :( sonra az bisey jel sürüp yaptik hala kasiyorum kendimi ne zmn bitcek bu iskence yaaa offf... :14::14::14: bi an once alismak istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :36::36::36::36: gerci bunada sükür ilk denemelerimde p...s i iki saat sokamiyordum simdi en azindan hemen giriyorrr :52:

nım haklısın sana bı sor sormk istiorum sen egzersize basladıgında eşinle aran nasıldı cok afedersın ama sevişmlerinizde eşin sana soguk davranıomuydu ya da sen eşine soguk davranıomuydun eşin ne derece destek oldu ii yada kotu yonde sana katkıları ne oldu bunları merak edıorum dier arkadaslarda paylasırsa sevınırım
canım eşim çok isteksizdi, başarı hikayemi gönderiyorum, oku istersen :)
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html

turquaazz, canım vajinismusu hele bir atlat sonra eşinle konuşursun, isteklerini söylersin, daha anlayışlı olabilir sana karşı. Beklentini de yüksek tutmak istemiyorum ama vajinismus eşlerimizle aramızda büyük bir problem. Bunu çözmeden diğerlerine geçmek olmuyor.

Son düzenleme:
Back
X