Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben isttermiyim boyle olsun cokmu memnunum kahrolasi hayatimdan ben temizlik yemek utu yapmak icinmi evlendim bu kadar zormu ilgi sevgi hic olmazsa merhamet hicmi konusmazz insan bu ne iki yabanci goz goze dahi gelmioruz istemiorum nasi anlatilir baska hicmi yaninda olunmaz bibkez ble sorulmazmi durumun ne istemiorum hc bse hayattan artik o isi yapicak tamammi olucak anlamiorum anlamiorum

merhaba canım durumunu bi çok kişi anlıyordur,hayatının bu dönemlerinde yaşamıştır.bened bu cümleleri aynen geçirdim içimden ama öncelikle yendikten sonra tahmin etmediğin düzelemeler olabilir.bi süre alttan al,üstten çık.egzersizlerini tamamlayıp,deneme yapın.olduktan sonra emin ol sorunlar çözülüyor.bunları yapabilmen için buradaki arkadaşlardan destek al ve moralini yüksek tut.en önemlisi dua her kapıyı açıyor.ben bu zamanlarımda içimden "herşey çok güzel olacak"diye tekrar ederdim.cinsellik çok önemli.o olmadan çok kötü,o olunca çok iyi olabiliyor bazı şeyler.İnşallah düzelecek,Allah yardımcın olsun:54:

kızlar bugün vajinismusu yenmemin 1.ayını doldurmuş bulunuyorumm:nazar::kkk: uzun tartışmamız ve adet dönemimden dolayı henüz az deneme yaptık ama buna da şükür:32:

kızlar dün gece 5 veya 6.denememi yaptım,hatırlamıyorum.jel kullanmadım ben ama önce deniyorum eşimle 1-2 dk olmayınca aparatla 30 sn falan çalışıyorum sonra eşimle deniyorum.bu denememizde öncekine göre daha da çabuk girdi(sınavdan sonra sınava yetişcem diye koşmaktan belden aşağısı çok ağrıyodu belki öyle olmasa daha iyi olurdu) üstte denemeye devam ediyoruz.alışmak için üstteyken dönerek bir daire çizdim ya:) ben bile şaşırdım kendime. bide sanki girmemiş gibi hissediyorum girdiği halde.çok şükür.en geç 2 günde bir yaparsak en kısa sürede şikayetlerim gitgide azalacak.adetime 14 gün kaldı.iyi değerlendirmem lazım. :23:

umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar mutlaka olacak.egzersizlerinizi aksatmadan buraya yazın.ödev gibi görebilirsiniz başlarda.her zaman 2-3 cm yaparken 5-6 cm,5-6 cm yaparken 8-9 cm olmazmış gibi gelir ama muhakkak olur.hepimiz yaşadık bunları.daha fazla vajiyle yaşamamak için kendinize bi iyilik yapıp,en kısa zamanda yenin.düşünüyorum da,kendimi evde temizlikçi gibi hissettiğim günler...gece arkamı dönüp ağlaya ağlaya uyumam...vajiyi yenmek bunlardan milyon kat daha kolaymış.herkese başarılar.

Ben onu boyle severken neden beni anlamior
Hissediorum coooook onemli ihtiyaclarini disarda karsilior seven bi kadinin hisleri bunlar ama hesap soramam hakkim yok sucluyum sebebi benim cunku degersizlestim zaten artik en cokta kendi gozumde kizlar en kotu

sude buymus be

canım benim üzülme ben 10 yıl çektim bunu ve bir sene önce burası sayesinde yendim sen eğzersizlerini yap inan bana başaracaksın öncelikle korkma korkulaca hiç bir şey yok ben şimdi giden yıllarıma acıyorum erteleme çaresine bak ve çok şey düzeliyor biraz sabır ve hırs sende başarabilirsin yapanlardan bir eksiğin yok unutma

kızlaar bende domalmayı denemeye çalıştım :17: Ama olmadı, ben üstteyken rahatım :17:, neyse biraz daha alışayım tekrar denicem. Birde üstteyken oldu ama karnımda biraz ağrı oldu. Onun dışında giriş zor oldu, girdikten sonra eşimi durduruyorum biraz bekliyorum, git gel yapmasına izin vermiyorum, o sırada kasılmalarım azalıyor, sonra gitgel daha kolay oluyor. Ama artık sorunsuz olsun istiyorum :36:. Hiçbir pürüz ve kasılma olmasın istiyorum :52:.

su bazlı ultrason jeli kullanacaksınız hamile kalmaya engel değil

Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum

nolur böle düşünüp daha fazla moralini bozma biliyorsun ki vaji erkekleride etkiliyor iiçine kapanmış olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme onun sana sabrettiği gibi sende ona sabret ama şüphen varsa alıp karşına konuşabilirsin tabiki yapıyorum demez ama yalan söleyip sölemediğini anlayabilirsin bun ca zamanlık kocan nede olsa

benim bu siteye girmem okumam eğzersizler yenmem hepsi 20 günde oldu ve üstüne hemen hamile kaldım

vay be maşallah çok şükür bende yendim vaji yi ama kalbim bebek bebek diye çarpıyor ama beynim henüz zamanın var bekle diyor hamile kelimesini duymak bile gözlerimi dolduruyor nasibimizde varmı onu bi tek rabbim bilir ama inşallah vardır ve bebişimiz bizi bekliyodur inşallah dünyaya gelebilmek için aminnnnnnnn

merhaba canım nasılsın? yazmayacaktım aslında, bilmeni istedim.ben egzersiz yaparken her aşamada sen burdaydın,bana da destek oldun.burdaki gördüğüm arkadaşalra göre biraz daha önce başlamıştın.senin yenmeni çok istiyorum gerçekten:16::16: aklıma sen ve deaseab geliyor.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarız:54:

merhaba canım nasılsın? yazmayacaktım aslında, bilmeni istedim.ben egzersiz yaparken her aşamada sen burdaydın,bana da destek oldun.burdaki gördüğüm arkadaşalra göre biraz daha önce başlamıştın.senin yenmeni çok istiyorum gerçekten:16::16: aklıma sen ve deaseab geliyor.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarız:54:

günaydın..cok tesekkür ederim..valla kafam o kadar karıstıki bir umutsuzluga kapılıyorum bir yapıcam dyrm..bu hastalk beni iyice dengesiz yaptı..dün denedi yine sadece bas kısmı oldı.. selanın zorlamsıyla egzersize basladım sayılyr..2 parmak yarısı oldu sadece..regl de olucam 1-2 güne..cok tesekkür ederim güzel dileklerin için..ins dyrm artık sadece..

vajiyi yenmiş ama ilişkiye alışamamış arkadaşlar,
vajiyi yenmeye çalıştığımızda düzenli raporlar ve buradan aldığımız destekle kısa sürede yendik bunu.bundan sonra ilişkide sorunlarmız olunca bocalıyoruz genelden anladığım kadarıyla.ya da benim sözüm benim gibi bocalayan arkadaşlarıma.şöyle yapmaya karar verdim,belki size de bir yardımı dokunur.vajiyi yendikten sonra çoookmutlu oluyoruz sonra eşimizle isteksizlik ve sertleşme problemleri oluyor ya da bize p.. zor geliyor yendikten sonra.bunun için ben gerilememek için eşimle deneyemediğimiz dönemde aparatla çalıştım.(eskiye dönmekten çok korktuğum için) ve vaji yarışmasından sonra kendi kafamda ilişkiye alışma yarışması yapıyorum.ve bu kez vajiyi yenmenin mutluluğu ve alışmanın umuduyla eşimle düzenli ilişki hedefi koydum kendime.bu süreçte eşlerin sıkıntılarına anlayışsızlık işleri daha da zora sokuyor bunu yaşadım ve yapmamaya çalışıyorum.ben yendikten sonra sertleşme sorunu yaşamıştık.eşim bana "ben 7 ay katlandım sen 3 gün katlanamadın " dedi.haklıydı.

kendinize yeni bir dönem başlatın,sakin ve rahat olun.ilişkiye alışcam diye başlayın düzenli olarak.eşiniz zaten ilişkiyi başardığınızdan itibaren olumlu yönde düzelecek inşallah:34: bilen bilir bende bi bebiş hastasıyım,eşim alışmamı istediği için istemiyor ama zorlamıyor da. kafama takmamaya çalışıyorum stres hamile kalmayı engelliyor çünkü. eşimle denedikten sonra üstte denediğimiz halde sırtüstü dönüyorum ve ayaklar hemen yukarıııııı:32: eşim kötü kötü bakıyo ama napiimmm.

inatçı kişilik işe yarıyor:9: karnımda bi baskı hissediyorum denerken.ama katlanılmayacak bişey değil.bi süre sonra çok rahat olunuyor. alışamayan canım arkadaşlarım inşallah yardımcı olur söylediklerim.yaşadıkalrımı paylaşmak istedim :72:

Son düzenleme:
şenaycım nasılsın? göremedim seni.zaten çok fazla giremiyrum ama bilg.başına gelince mutlaka girmeye çalışıyorum:) deneme yapıyor musun canım:16:

iyiyim canım sen nasılsın cumartesi 5. denememi yaptım ama yarısı oldu eşim b...ı :53:zaten yine kasılmam oldu canım yandı bu arada ben bişey sorcam bende yanma oluyor ama işin garibi eşimdede yanma oluyomuş sizde aynı sorunla karşılaştınız mı

bu arada arkadaşlar bugün adetimin 21. günü ama 3 4 gündür göğüslerimde bi sızı var belimde çok hafif sancı var ve işyerinde 4 5 gün önce uykudan gözümü açamıyodum kendimi çok halsiz hissediyordum acaba vajiyi yeni yenelerde m böle oluyor

iyiyim canım sen nasılsın cumartesi 5. denememi yaptım ama yarısı oldu eşim b...ı :53:zaten yine kasılmam oldu canım yandı bu arada ben bişey sorcam bende yanma oluyor ama işin garibi eşimdede yanma oluyomuş sizde aynı sorunla karşılaştınız mı

canım benimde yarım oldu başta daha fazla girmiyor dedim eşim anlattıklarımdan artık iice öğrenmeiş olacak "çıkarma,bekle"dedi.iyiki öyle yapmışız.derin nefes alıp verdim girdi.tamamen rahat oturabildim.(ilk denememiz ben alttayken oldu,sonrakiler üstte) bende yanma ve karnımda baskı oldu ama eşimde öyle bişey olmadı.üstte mi altta mı denediniz.üstte olmaya ben karşıydım ama erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor sanırım,bütün kontrol kadında oluyor,kadın orgazm olabiliyor bu pozisyonda.erkekte daha geç boşalıyor sanırım.

bu arada arkadaşlar bugün adetimin 21. günü ama 3 4 gündür göğüslerimde bi sızı var belimde çok hafif sancı var ve işyerinde 4 5 gün önce uykudan gözümü açamıyodum kendimi çok halsiz hissediyordum acaba vajiyi yeni yenelerde m böle oluyor

canım bende olmadı ya da artık hamilelik belirtilerine kafayı takıyorum diye kendimi dinlemiyorum ondan anlayamadım.

canım benimde yarım oldu başta daha fazla girmiyor dedim eşim anlattıklarımdan artık iice öğrenmeiş olacak "çıkarma,bekle"dedi.iyiki öyle yapmışız.derin nefes alıp verdim girdi.tamamen rahat oturabildim.(ilk denememiz ben alttayken oldu,sonrakiler üstte) bende yanma ve karnımda baskı oldu ama eşimde öyle bişey olmadı.üstte mi altta mı denediniz.üstte olmaya ben karşıydım ama erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor sanırım,bütün kontrol kadında oluyor,kadın orgazm olabiliyor bu pozisyonda.erkekte daha geç boşalıyor sanırım.

evet canım sadece üst pozisyonda yapabiliyordum ama en son altta yapmaya çalıştım oda başalmadan dolayı tam olmadı hayırlısı bakalım

canım bende olmadı ya da artık hamilelik belirtilerine kafayı takıyorum diye kendimi dinlemiyorum ondan anlayamadım.

hımmm bende anlayamıyorum çok zor bi ihtimal ama eşim ben üstteyken içime b...mıştı ama geri çıktı dedi yani hamileyim desem deil :(((( peki ne bu ağrı acaba göğüslerim sadece adet olmama yakın ağrırdı şidi ise adetten sonrada başladı meme kanserimiyim acaba :52:allah ım korusun herkesi inşallah:nazar:

hımmm bende anlayamıyorum çok zor bi ihtimal ama eşim ben üstteyken içime b...mıştı ama geri çıktı dedi yani hamileyim desem deil :(((( peki ne bu ağrı acaba göğüslerim sadece adet olmama yakın ağrırdı şidi ise adetten sonrada başladı meme kanserimiyim acaba :52:allah ım korusun herkesi inşallah:nazar:

Aman Allah korusun canım ya.Kafanı takma şiddetli bi ağrı değilse.sadece ilişkilerini düzenlemeye odakla kendini.emin ol düzelecek,ben çok inanıyorum.biz buraya bişey girmez derken 11 cm aparatla çalışıp vajiyi yenmişiz ,buna da alışırız.:34: hayırlısı...

Back
X