- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.741
Ben isttermiyim boyle olsun cokmu memnunum kahrolasi hayatimdan ben temizlik yemek utu yapmak icinmi evlendim bu kadar zormu ilgi sevgi hic olmazsa merhamet hicmi konusmazz insan bu ne iki yabanci goz goze dahi gelmioruz istemiorum nasi anlatilir baska hicmi yaninda olunmaz bibkez ble sorulmazmi durumun ne istemiorum hc bse hayattan artik o isi yapicak tamammi olucak anlamiorum anlamiorum
merhaba canım durumunu bi çok kişi anlıyordur,hayatının bu dönemlerinde yaşamıştır.bened bu cümleleri aynen geçirdim içimden ama öncelikle yendikten sonra tahmin etmediğin düzelemeler olabilir.bi süre alttan al,üstten çık.egzersizlerini tamamlayıp,deneme yapın.olduktan sonra emin ol sorunlar çözülüyor.bunları yapabilmen için buradaki arkadaşlardan destek al ve moralini yüksek tut.en önemlisi dua her kapıyı açıyor.ben bu zamanlarımda içimden "herşey çok güzel olacak"diye tekrar ederdim.cinsellik çok önemli.o olmadan çok kötü,o olunca çok iyi olabiliyor bazı şeyler.İnşallah düzelecek,Allah yardımcın olsun