Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

üssteykenmi öyle oluyo cnm alttaykenmi dogal olan

canım pozisyondan değil,ön s... miktarının uzun tutulmasıyla bağlantılı olarak öyle söyledim.yani jel vs. kullanarak denemek değil de ön s...uzun tutarak doğal akıntı ile ilişkiyi gerçekleştirmek çok daha iyidir,olması gerekendir.bence hiçbir jel o akıntılar kadar etkili değildir.bazı jeller,tükürük vs. spermleri öldürüyor ya mesela bu da doğallığın dışında oluyor.ben eşli denemelerimde hiç jel,krem kullanmadım.normal şekilde alışmak lazım,sonra jeli bırakmak sorun oluyor.

canım pozisyondan değil,ön s... miktarının uzun tutulmasıyla bağlantılı olarak öyle söyledim.yani jel vs. kullanarak denemek değil de ön s...uzun tutarak doğal akıntı ile ilişkiyi gerçekleştirmek çok daha iyidir,olması gerekendir.bence hiçbir jel o akıntılar kadar etkili değildir.bazı jeller,tükürük vs. spermleri öldürüyor ya mesela bu da doğallığın dışında oluyor.ben eşli denemelerimde hiç jel,krem kullanmadım.normal şekilde alışmak lazım,sonra jeli bırakmak sorun oluyor.

amiiiiiin :) az önce harnup pekmeziyle arı sütü polen bal karışımı aldım internetten.bi de incir aldııcam eşime marketten.ben bu olaya çok fena taktım galiba:17:
Hızlı ve kolay gebe kalmak için aşağıdaki linkleri tıkla
Hzl Ve Kolay Gebe Kalmak in Yntemler e-gebelik.net, gebelik hesaplama hamilelik hesaplama

gebeliğe hazırlananlar aşağıdaki linklere gözatın
Gebelie hazrlk gebelik ncesi yaplmas gerekenler

Bugün bütün gün bunları okudum. Kafayı iyice taktım hamişliğe :) :)

düzelirmi gercekten vajıyı yenıcem cınsel hayatım düzelıcek kocamda bana deger verıcek ılgı gosterecek bilmiorumm:14:

Canım, tabiki düzelecek. Ben 8 seneden sonra yendim. Ve 8 senede neler çektim bilemezsin, taş olsa ortadan ikiye ayrılırdı...Ama bu vaji işini halledince herşey düzelmeye başladı.... SENİN DE DÜZELECEK İNANIYORUM...

canım hoş geldin.
aynen benimde söleyesim geliyo bi sorunumuz yok ben vajinusmustum diye.
ama sonra diyorum sölesemde anlamazlar ki gülerler ancask sonra eşine yazık diye konuşmaya başlarlar.
Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inş.
canım numaramı gönderdim türkiyeye geldiğinde ara mutlaka

hosbulduk canim :54: tamam canm aldim numarani mutlaka aricam :16::21:

ewet cnm maleseff :50: canim egzersizlerine dewam et birakma kendin icin cabala inan hafifliceksin :16: bak esinde ozaman degismeler olmasa tamam derim ama ne olur gecen gunlerine yazik canim :29:

ınsan bazı dönemler boslukta oldugu sıra neden nıcın nıe bu çaba dıe sorguluo kendını ama kendı ıcın oldugunu en nihayetinde bılıor cok cesurca ilerleyemesemde yapıorum egzersızlerımı saol kac yıllık evlısın basarı hıkayelerınde goremedım ben hıkayenı hemen kurtuldunmu sen bu ılletten

Canim burdaim nie olmadi bende oyle durup sokamiodum p..s i canim bide benim kasiklarim cok agrio iliskiden sonra sende oluyormu hic agri?

ya ben sokmak istedim senin gibi yapamadim esim yapim diyo onada diyorum yanlis yerlere simdi kazayla sokarsin :1: olmadi yani....yok canim kasiklarimda agrim olmuyo sadece ilk yendigim gun olmustu oda birgun surmustu....cok mu kasiyon cnm kendini diyene bak ben de halen kasiyom kendimi ahhh bi alissak yaa off :14: preseedim de bitti durexin su bazli jelide hamilelige engel deildi demi canm simdi preseedi eczane siparisle getiriyo

ınsan bazı dönemler boslukta oldugu sıra neden nıcın nıe bu çaba dıe sorguluo kendını ama kendı ıcın oldugunu en nihayetinde bılıor cok cesurca ilerleyemesemde yapıorum egzersızlerımı saol kac yıllık evlısın basarı hıkayelerınde goremedım ben hıkayenı hemen kurtuldunmu sen bu ılletten

canim inanki hepimiz zor gunler gecirdik hepimizin yasadiklari az cok ayni... ben 7 yada 8 kez egzersiz yapip yendim canim araya regli girmisti uc haftada falan..ilk kulak cubuguyla yaptim sonra hemen 3 cm sonra gitgide kalinlastirdim aparatimi inan aci falan yok canim :34: sende cok kisa bir surede yenebilirsin hersey senin elinde canim :16: 3 senelik ewliyim

Son düzenleme:
canim inanki hepimiz zor gunler gecirdik hepimizin yasadiklari az cok ayni... ben 7 yada 8 kez egzersiz yapip yendim canim araya regli girmisti uc haftada falan..ilk kulak cubuguyla yaptim sonra hemen 3 cm sonra gitgide kalinlastirdim aparatimi inan aci falan yok canim :34: sende cok kisa bir surede yenebilirsin hersey senin elinde canim :16: 3 senelik ewliyim

ıns lah cnm bende 3 ee dogru gdıorum bu sene artık evlılık yıldonumu kutlamak ıstıorum 2 senedır ogun esımde bende cok tuhaf oluyoruz....

Back
X