Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar beni magzur gorun konuyu okudum nettende araştırdım.birşeye takılı kaldım..parmak olayı nedir?beni jinokolog dahil parmaga tahamullum yok..bu vajinismus olduğumumu gösterir..gecen kadın doğuma gittim kadın ne parmagı nede ultraon aletini sokabildi.ve direkt kocan seni boşar .psikoljk destek al dedi.böyle kasmamı our sen tup bebek falan yap dedi..vajinismussun dedi..ne alaka kızlar..cahiliğimi hş gorun.

cahillik değil ccanım sıkma tatlı canını buradaki herkesin derdi bu zaten biz de başımıza gelmeden önce bilmiyorduk yalnız değilsin.

kendinden biraz bahset ne kadar zamandır evlisin ve ilşki olmamış anladığım kadarıyla bunun yeni mi farkettin. ayrıca sakın o doktorun dediklerine aldırma doktor oldular diye her şeyi bilmeleri gerekir de değil saçmalamış işte.

parmak egzersizi yapıyoruz bu sorunu yenmek için kendimizi özelliklede kaslarımızı kontrol etmeyi öğreniyoruz. detaylı bilgi verirsen kendin hakkında burda yardı eder her kes sana..

yardımcı olan arkadaşlara çok tşk ediyorum.anladığım kadarıylan benm sorunum ayrı.dikkat ettim herkes parmak eksersizinden bahsediyor.ben parmak lafını bile duyunca dişlerim kamasıyor.kasılyorum.eşim bile paragını değdirin tokatlaysım geliyor.ama normal ilişkiye giriyorum.anlamadı gitti

senın problemını anladım cnm benım bı akrabamın gelını normal bı cınsel hayatı olmasına ragmen kesınlıkle alttan muayene olamıor mumkun deıl bu yuzden ıkı cocugunuda sezeryan dogurdu ve bu gune kadar hıc alltn muayene olmamıs dogru anlamısmıyım cnm senın sorunun da boylemı

kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum gene ..umarim herkes iyidir eskiler beni hatirlar yurt disindaydim 6 ay dir gerci simdi 8 ay oldu bu surecte turkiyeye gittim esim yoktu yanimda biliyorsunuz esimide aldim geldim kavustuk anlicaniz simdi ikimizde yurt disindayiz :) ama cinsel hayati sorarsaniz hala kafama takilan konular var hala duzenli iliskimiz yok :( takinti kaldi bende emla krem onsuz yapamiycami dusunuyorum oda yok o yuzdende uzak duruyorum esimi kaybetmekten korkuyorum eger iliskide takilirsam aynisin bi degisiklik yok dicek diye korkuyorum bilemiyorum ne yapicam ..yogunda calisiyorum gece 22 :30 eve geliyorum tabi kut yatak uyku :)) hayal kirikligi yasatamak istemiyorum ama tembeligimden dolayida gene bisey yapmiyorum birinin beni ayiltmasi lazim:))) neler olup bitti bilemiyorum forumda ayrintili sonra bakicam saglicakla kalin ....

geçenlerde seni hatırlamıştım napıyor acaba diye, tekrar hoşgeldin. sen yendin artık bunu kabullenmelisin. seni kendine getirmek için elimizden geleni yaparız. emla olmasa da yaparsın. olmadı gene egzersiz yaparsın. hadi başarılar!!!

ben bu ara foruma çok sık giremeyeceğm ama arkadaşlardan haberlerini alırım. :34::34::34:

Kizlar bisey sorcam lutfen cevaplayin. Benim iliskiden sonra ikigun kasiklarim fena agrior ya niye botle oluyor sizinde agriniz oluyormu acaba? Off kendimi cokmu kasiyorun iliskide ondan mi acaba offf delircem pazar gunu yapmistik suan hala agrim var:((((((

Kizlar bisey sorcam lutfen cevaplayin. Benim iliskiden sonra ikigun kasiklarim fena agrior ya niye botle oluyor sizinde agriniz oluyormu acaba? Off kendimi cokmu kasiyorun iliskide ondan mi acaba offf delircem pazar gunu yapmistik suan hala agrim var:((((((

Bendede oluyo ve aynen 2 gun suruyo.. sanirim kasmaktan oluyo

kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum gene ..umarim herkes iyidir eskiler beni hatirlar yurt disindaydim 6 ay dir gerci simdi 8 ay oldu bu surecte turkiyeye gittim esim yoktu yanimda biliyorsunuz esimide aldim geldim kavustuk anlicaniz simdi ikimizde yurt disindayiz :) ama cinsel hayati sorarsaniz hala kafama takilan konular var hala duzenli iliskimiz yok :( takinti kaldi bende emla krem onsuz yapamiycami dusunuyorum oda yok o yuzdende uzak duruyorum esimi kaybetmekten korkuyorum eger iliskide takilirsam aynisin bi degisiklik yok dicek diye korkuyorum bilemiyorum ne yapicam ..yogunda calisiyorum gece 22 :30 eve geliyorum tabi kut yatak uyku :)) hayal kirikligi yasatamak istemiyorum ama tembeligimden dolayida gene bisey yapmiyorum birinin beni ayiltmasi lazim:))) neler olup bitti bilemiyorum forumda ayrintili sonra bakicam saglicakla kalin ....

geçenlerde seni hatırlamıştım napıyor acaba diye, tekrar hoşgeldin. sen yendin artık bunu kabullenmelisin. seni kendine getirmek için elimizden geleni yaparız. emla olmasa da yaparsın. olmadı gene egzersiz yaparsın. hadi başarılar!!!

ben bu ara foruma çok sık giremeyeceğm ama arkadaşlardan haberlerini alırım. :34::34::34:

Kızlar merhabalar adetim pazar günü bitti
Gletitgelen jel aldım kayganlaştırıcı eşimde egzersizlere başlamadan önce bi deneyelim mi dedi
Ön sev...meyi uzun tuttuk zaten kuruluk sorunum yoktu benim ama bu kayganlaştırıcı ne büyük bir nimetmiş :))
Eşim oldu deyince şok oldum nasıl yani dedim anlamadım bile içindeyim dedi sadece burnumdan nefes aldığımı hatırlıyorum o anki şokla :)
Ama ben altta olunca kendimi iyi hissediyorum kasmıyorum diğer pozisyonları nasıl denicem bilmiyorum
Şimdide içime bi kurt düştü acaba gerçekten oldumu beynim sanırm oyun oynuyo acıcak diye şartlandırdım ya kendimi
Ne bi acı ne bi yanma sadece birazcık şuan kasıklarım ağrıyor..
Ama egzersize başlıcam bugün daha bi emin olmak için..
Bu ay bu illeti atlatıcam inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
UMUT86: Canım yılmak yokk egzersizlere devam ettt inan başarıcaksın sadece kafaya tak yenicem de..

cnm yaa bende dıorumkı keske yapsamda kasıklarımda agrım olsaaa:16: ynede kasmaktan oluyodur cnm sen alttamısın usttemı bende sabah calıstım yne ama anestol benı oyle boyle deıl acayıp yakıor surmucem daha

Gletitgelen jel aldım kayganlaştırıcı eşimde egzersizlere başlamadan önce bi deneyelim mi dedi
Ön sev...meyi uzun tuttuk zaten kuruluk sorunum yoktu benim ama bu kayganlaştırıcı ne büyük bir nimetmiş :))
Eşim oldu deyince şok oldum nasıl yani dedim anlamadım bile içindeyim dedi sadece burnumdan nefes aldığımı hatırlıyorum o anki şokla :)
Ama ben altta olunca kendimi iyi hissediyorum kasmıyorum diğer pozisyonları nasıl denicem bilmiyorum
Şimdide içime bi kurt düştü acaba gerçekten oldumu beynim sanırm oyun oynuyo acıcak diye şartlandırdım ya kendimi
UMUT86: Canım yılmak yokk egzersizlere devam ettt inan başarıcaksın sadece kafaya tak yenicem de..

ay ınanmıorum sana yaaaa yendın ve bukadr sakınsın kız sen ıyımısın yenmıssın kurtulmussun göbek at halay cek cıldır kudur:9::9::9::9:aaaaaaaa

benimde oldu canım yumurtalıklarımın olduğu kısımda ama.kastığımdan mı,yumurtlama zamanım olduğundan mı bilmiyorum.sadece kendi kendime "geçecek,geçecek "diyorum:) benim 1 gün sürüyor en fazla

Son düzenleme:

ay ınanmıorum sana yaaaa yendın ve bukadr sakınsın kız sen ıyımısın yenmıssın kurtulmussun göbek at halay cek cıldır kudur:9::9::9::9:aaaaaaaa

benimde oldu canım yumurtalıklarımın olduğu kısımda ama.kastığımdan mı,yumurtlama zamanım olduğundan mı bilmiyorum.sadece kendi kendime "geçecek,geçecek "diyorum:)

Bendede oluyo ve aynen 2 gun suruyo.. sanirim kasmaktan oluyo

off napcaz yaa demin ilac ictim artik agri kesici her seferinde agri kesicimi iccem ben :((( bgn denemek istiordum aksama kadar geccek gibi durmuyorrr :( anlamadim nie bu kadar agriyor yaaa!!!!!!!! offfffffffffffffffff!!!!!!! iliski sirasinda kasiyorum kendimi sonra acisi boyle cikiyorrr rahat biraksam iliskide rahat olcak sonrasida rahat gecicek :(((

Back
X