- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.901
git git bızlerede haber ver...
inşallah canım yaa sabırsızlıkla beklıyorum dua et olurmu bıze
hepinize dua ediyorum. vajinusmuslular kurtulsun birr an önce İnşaallah, kurtulanlara da bebişler diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git git bızlerede haber ver...
inşallah canım yaa sabırsızlıkla beklıyorum dua et olurmu bıze
amiiiiiin :) az önce harnup pekmeziyle arı sütü polen bal karışımı aldım internetten.bi de incir aldııcam eşime marketten.ben bu olaya çok fena taktım galibahepinize dua ediyorum. vajinusmuslular kurtulsun birr an önce İnşaallah, kurtulanlara da bebişler diliyorum![]()
kızlar beni magzur gorun konuyu okudum nettende araştırdım.birşeye takılı kaldım..parmak olayı nedir?beni jinokolog dahil parmaga tahamullum yok..bu vajinismus olduğumumu gösterir..gecen kadın doğuma gittim kadın ne parmagı nede ultraon aletini sokabildi.ve direkt kocan seni boşar .psikoljk destek al dedi.böyle kasmamı our sen tup bebek falan yap dedi..vajinismussun dedi..ne alaka kızlar..cahiliğimi hş gorun.
hepinize dua ediyorum. vajinusmuslular kurtulsun birr an önce İnşaallah, kurtulanlara da bebişler diliyorum![]()
kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum gene ..umarim herkes iyidir eskiler beni hatirlar yurt disindaydim 6 ay dir gerci simdi 8 ay oldu bu surecte turkiyeye gittim esim yoktu yanimda biliyorsunuz esimide aldim geldim kavustuk anlicaniz simdi ikimizde yurt disindayiz :) ama cinsel hayati sorarsaniz hala kafama takilan konular var hala duzenli iliskimiz yoktakinti kaldi bende emla krem onsuz yapamiycami dusunuyorum oda yok o yuzdende uzak duruyorum esimi kaybetmekten korkuyorum eger iliskide takilirsam aynisin bi degisiklik yok dicek diye korkuyorum bilemiyorum ne yapicam ..yogunda calisiyorum gece 22 :30 eve geliyorum tabi kut yatak uyku :)) hayal kirikligi yasatamak istemiyorum ama tembeligimden dolayida gene bisey yapmiyorum birinin beni ayiltmasi lazim:))) neler olup bitti bilemiyorum forumda ayrintili sonra bakicam saglicakla kalin ....
Kizlar bisey sorcam lutfen cevaplayin. Benim iliskiden sonra ikigun kasiklarim fena agrior ya niye botle oluyor sizinde agriniz oluyormu acaba? Off kendimi cokmu kasiyorun iliskide ondan mi acaba offf delircem pazar gunu yapmistik suan hala agrim var(((((
kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum gene ..umarim herkes iyidir eskiler beni hatirlar yurt disindaydim 6 ay dir gerci simdi 8 ay oldu bu surecte turkiyeye gittim esim yoktu yanimda biliyorsunuz esimide aldim geldim kavustuk anlicaniz simdi ikimizde yurt disindayiz :) ama cinsel hayati sorarsaniz hala kafama takilan konular var hala duzenli iliskimiz yoktakinti kaldi bende emla krem onsuz yapamiycami dusunuyorum oda yok o yuzdende uzak duruyorum esimi kaybetmekten korkuyorum eger iliskide takilirsam aynisin bi degisiklik yok dicek diye korkuyorum bilemiyorum ne yapicam ..yogunda calisiyorum gece 22 :30 eve geliyorum tabi kut yatak uyku :)) hayal kirikligi yasatamak istemiyorum ama tembeligimden dolayida gene bisey yapmiyorum birinin beni ayiltmasi lazim:))) neler olup bitti bilemiyorum forumda ayrintili sonra bakicam saglicakla kalin ....
Kizlar bisey sorcam lutfen cevaplayin. Benim iliskiden sonra ikigun kasiklarim fena agrior ya niye botle oluyor sizinde agriniz oluyormu acaba? Off kendimi cokmu kasiyorun iliskide ondan mi acaba offf delircem pazar gunu yapmistik suan hala agrim var(((((
Kızlar merhabalar adetim pazar günü bitti
Gletitgelen jel aldım kayganlaştırıcı eşimde egzersizlere başlamadan önce bi deneyelim mi dedi
Ön sev...meyi uzun tuttuk zaten kuruluk sorunum yoktu benim ama bu kayganlaştırıcı ne büyük bir nimetmiş :))
Eşim oldu deyince şok oldum nasıl yani dedim anlamadım bile içindeyim dedi sadece burnumdan nefes aldığımı hatırlıyorum o anki şokla :)
Ama ben altta olunca kendimi iyi hissediyorum kasmıyorum diğer pozisyonları nasıl denicem bilmiyorum
Şimdide içime bi kurt düştü acaba gerçekten oldumu beynim sanırm oyun oynuyo acıcak diye şartlandırdım ya kendimi
Ne bi acı ne bi yanma sadece birazcık şuan kasıklarım ağrıyor..
Ama egzersize başlıcam bugün daha bi emin olmak için..
Bu ay bu illeti atlatıcam inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
UMUT86: Canım yılmak yokk egzersizlere devam ettt inan başarıcaksın sadece kafaya tak yenicem de..
Kızlar merhabalar adetim pazar günü bitti
Gletitgelen jel aldım kayganlaştırıcı eşimde egzersizlere başlamadan önce bi deneyelim mi dedi
Ön sev...meyi uzun tuttuk zaten kuruluk sorunum yoktu benim ama bu kayganlaştırıcı ne büyük bir nimetmiş :))
Eşim oldu deyince şok oldum nasıl yani dedim anlamadım bile içindeyim dedi sadece burnumdan nefes aldığımı hatırlıyorum o anki şokla :)
Ama ben altta olunca kendimi iyi hissediyorum kasmıyorum diğer pozisyonları nasıl denicem bilmiyorum
Şimdide içime bi kurt düştü acaba gerçekten oldumu beynim sanırm oyun oynuyo acıcak diye şartlandırdım ya kendimi
Ne bi acı ne bi yanma sadece birazcık şuan kasıklarım ağrıyor..
Ama egzersize başlıcam bugün daha bi emin olmak için..
Bu ay bu illeti atlatıcam inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
UMUT86: Canım yılmak yokk egzersizlere devam ettt inan başarıcaksın sadece kafaya tak yenicem de..
Bendede oluyo ve aynen 2 gun suruyo.. sanirim kasmaktan oluyo