Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ınsallah dunden bu yana azda olsa sızlerın yazdıklarını okudukca korkularım azaldı ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı bıde parmakla denıyoruz tamammda p.... alamaya kalkınca nası yapıcam ya

iki parmaktan yada ucparmaktan sonra penise gecebilirsin canim iyice alis korkularini yen parmagini sokuyorsun aci falan yok bak..penis daha kolay olcak canim inan

yavuz, senin, alışayım, yavaş olsun şöyle olsun böyle olsun diyecek vaktin yok, 7 sene dile kolay, çocuğun olsaydı o zaman boyuna yaklaşmıştı, biraz daha asılmalısın bu işe... o nazların niyazların sonu gelmez.

tamam elımden geldıgı kadar yapmaya calısıcam yayyy boyle deyıpte benı uzme lutfen

ne yalan söyleyeyim bende düşündüm ama aşk çocuğu olsun istediğim için yapmadım :27:.

aynen canım:32: iyi ki yapmamışım.şimdi alışıyorum ilişkiye,bu şekilde hamile kalmak isterim.ilişki düzeldikçe insanın eşiyle arasındaki bağ çok daha güzel oluyo :16: benim üstte olmam kafamı karıştırıyor sadece:30:

üzmek değil niyetim :71:, sadece daha çok motive etmeye çalışıyorum, 7 seneyi duyunca üzüldüm canım ya :5:.

blıyorum ama guzel seyler duymak ıstıyorum ben bu kadarını yapabıldıgıme bıle suan ınanamıyorum bunu yapabılıosam gerısınıde gıtırırım ama cok az zaman bu kadar bekledım cok azıcık alısana kadar bekleyebılrım hemen yapamam zaten sızde yapamamıssınızdır hemen? bubu basarmak benım ıcın bı mucıze suan

arkadaşlar birazdan ilk kez egzersize başlıcam. en kolay nasıl başarıcam lütfen bişeyler yazın ellrim titriyor artık ya ölücem yada bunu başarıcam böyle yaşayamıyorum parmaklamı başlayayım yada daha kolay canımı yakmayacak bişeylemi lütfen yardım bekliyorum 1 saat sonra annem gelicek o gelmeden yapmalıyım bunu

prenses öncelıkle sakin olmaya calıs ölümü filan çıkart aklından ıstedıkten sonra yapamıycak hıc bısı yok buradakı arkadaslar benden cok daha tecrubelı onlar senı aydınlatırlar bende egzersız asamasındayım ama baslangıc olarak belkı faydam dokunur

parmak yada baska bısı kendıni ne ıle rahat hıssedıceksen onunla basla once rahat olman lazım istersen ılık bı dus al sonra uzan derin derin nefes alıp ver ve rahatla vucudunu kas gevset kendını sıkıp bırak sonra kegel egzersızleri yap ılk sayfada yazıo sanırım on bes dakıkada rahtlayabılırsın bu sekılde bende ole olmustu sonra kendıne ınan yaparsın zaten bı ayna al bacaklarını ac otur ve orayı ıncele

arkadaşlar birazdan ilk kez egzersize başlıcam. en kolay nasıl başarıcam lütfen bişeyler yazın ellrim titriyor artık ya ölücem yada bunu başarıcam böyle yaşayamıyorum parmaklamı başlayayım yada daha kolay canımı yakmayacak bişeylemi lütfen yardım bekliyorum 1 saat sonra annem gelicek o gelmeden yapmalıyım bunu

canım benim öncelikle sakin ol bence önce parmakla başlama bi kulak çöpü al onunla başla çok küçük ama büyük önyargı kırıcı özelliği var eğer ben ilk kulak çöpüyle başlamasydım cesaretim hiç gelmezdi ama hepsi gelip geçti gereksiz bi korkuymuş allah yardımcın olsun sonuçtan haberdar et

canım benim öncelikle sakin ol bence önce parmakla başlama bi kulak çöpü al onunla başla çok küçük ama büyük önyargı kırıcı özelliği var eğer ben ilk kulak çöpüyle başlamasydım cesaretim hiç gelmezdi ama hepsi gelip geçti gereksiz bi korkuymuş allah yardımcın olsun sonuçtan haberdar et
peki kulak çubuğu düşünmüştüm streç filme sarıp bebe yağı sürüp denemeyi düşünüyorum ama merak ediyorum o çubuğun hepsinimi sokucam ben ? yani ince ya bide acıtmasın?

orayı ınceledıkce ne kadar norml oldugunu goruceksın sonra anlamak ıcın netten vajına anotomısınıde ınceleyebılırsın bunları yaparken herkes egzersıze baslıo ve kararlıysa bunu gerceklestırıo biz de yaparız Allah güç vermıs ole deılmı bunları dusun oradan bebek cıktıgını dusun ne güzel yaratmıs Allah.aynada bıraz ınceleyıp anladıktan sonra derın nefes al verırken ıkın derın nefes al verırken ıkın ıkındıkca acıldıgını gorceksın delıgın ben bunu basta goremedım dedım herhalde delıgı de goremıcem cok becerıksızım ben dedım aynayı bıraktım vazgectım bı an sonra yok dedım gorucem nefes al ver ıkın derken gordum bı sevındımkı anlatamam

peki kulak çubuğu düşünmüştüm streç filme sarıp bebe yağı sürüp denemeyi düşünüyorum ama merak ediyorum o çubuğun hepsinimi sokucam ben ? yani ince ya bide acıtmasın?

yok canımbenim inanki bu korkunu anlıyorum ama hiç bi acı yok o kadar kolay olcakki inanamıcaksın yemin ederim ama keğel egzersizlerini yapabiliyorsun demi kulak çöpü nü ittiriken gevşetmen gerek yada en kolayı ıkın tek ihtiyacın birazcık cesaret inanki gerisi çok kolay yemin bile edebilirim:16::16::16:

prenses bende senın gıbı yapmıstım kulak cubugu ıle strec sardım jel surdum cubugu bıraz orada gezdırdım alısması ıcın acıtmıo dedım kendıme sonra bı parca içine yerlestırdım az bışi sonra baktım acımadı cıkardım tekrar yaptım sonra bekledım içimde korku gıtsın dıe nefes aldım verdım rahatladım sonra cubugu bı parca daha ıttım kaydı ama acı yok hıc alla alla dedım bıraktım cubugu baktım duruo:)bıraz daha ittim acımadı ama ben sabırsızım ıcımde bıraz beklemem gerekıo beklemedım ve orada bıraktım bu gunluk yeter dedımm

Back
X