- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.241
tamam şimdi başlıyorum buraya yazıcam bana dua edin lütfenn(
allah yardımcın olsun canım hemencecik yenersin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam şimdi başlıyorum buraya yazıcam bana dua edin lütfenn(
arkadaşlar birazdan ilk kez egzersize başlıcam. en kolay nasıl başarıcam lütfen bişeyler yazın ellrim titriyor artık ya ölücem yada bunu başarıcam böyle yaşayamıyorum parmaklamı başlayayım yada daha kolay canımı yakmayacak bişeylemi lütfen yardım bekliyorum 1 saat sonra annem gelicek o gelmeden yapmalıyım bunu
arkadaşar ben deliği göremyorum yaa üff iki kanat var onun arasındaki mi delik eğer oysa ıkınıyorum açılmıyo ve de yuvarlak değil vajina şekline göre uzun ince bişey üff ben nere bakıyom acaba
aynen canımiyi ki yapmamışım.şimdi alışıyorum ilişkiye,bu şekilde hamile kalmak isterim.ilişki düzeldikçe insanın eşiyle arasındaki bağ çok daha güzel oluyo
benim üstte olmam kafamı karıştırıyor sadece
![]()
ne yalan söyleyeyim bende düşündüm ama aşk çocuğu olsun istediğim için yapmadım.
Arkadaşlar, oğlum ne çocuğu oluyor şimdi?? Şırıngayla yapmadım ama cinsel ilişkiyle de olmadı. Ona biz kısaca "SÜZME" diyoruz :) :)
bebişler başlı başına bir mucize ama senin oğluşun ayrı bir "MUCİZE"![]()
EVET CANIM, O benim MUCİZEM...Benim zaten ilk çocuğumdan sonra hayal gücüm bayağı genişledi (şırınga...vs.) Çünkü daha öncesinden cinsel ilişki olmadan çocuk sahibi olunacağını bilmiyordum. İlk çocuğumdan sonra şırıngayı denemedim ama cinsel ilişkiyi tam yaşamadığım halde, belki vajinadan yumurtama ulaşır düşüncesiyle ayaklarımı havaya kaldırıp beklediğim çok oldu. Ben vajinusmustan kurtulacağımı düşünmüyordum artık. Ayaklarımı havaya kaldırarak 2.mucizeyi beklediğim çok oldu. Halbuki ilk çocuğumda HİÇBİRŞEY yapmamıştım..Olmayınca olmuyor işte. HERŞEYİN İYİSİNİ RABBİM BİLİR...
Evet kesinlikle :) Bende eşimle üstte denediğimden üzülüyorum hemen hamile kalamam diye ama olmaz diye bişey yok.Allah hayırlısıyla nasip etsin.sebeplere riayet ederek elimden geleni yapmaya çalışıyorum.gerisi benim işim değil...10 gün kaldı adet tarihime.hayırlısı inşallah...
Canım ya benim de 9 gün kaldı. Ben de umutluyum. Bakalım artık. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAMİŞ OLURUZ...Senin yaşın kaç? Ben 34 yaşındayım. Yaştan dolayı çok çekincelerim var, bu yüzden biran önce hamile kalmak istiyorum. Sırf yaştan dolayı ve ilk çocuğumla arası çok açılmadan. Yoksa ben vajinusmussuz günlere alışmak isterim, birkaç ay belki yaşım uygun olsaydı birkaç sene beklemek isterdim ama işte bu durumlar yüzünden biran önce hamile kalmak istiyorum...
Arkadaşlar, oğlum ne çocuğu oluyor şimdi?? Şırıngayla yapmadım ama cinsel ilişkiyle de olmadı. Ona biz kısaca "SÜZME" diyoruz :) :)
neyle deniyorsun şu an.apartın dışına streç ya da prezervatif geçir ve kayganlaştırıcı sür canım
tebrikler canim...Allahim baska dert vermesin.....:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124:
Herkese merhabalar ben de 2 yıldır aynı sorunla uğraşıyorumİyice psikolojim bozuldu artık bu siteye bile moral bozukluğundan uzun süredir giremedim çünkü kendime güvenim yok yapamıycam diyorum. Bana yazabilirmisiniz önce kulak çöpü 1,2,3.. tane sonra parmak sanırım daha sonra nasıl devam ediyorsunuz (mum diye okudum nasıl mum ve hangi boyutlarda) ve hangi jeli önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var evde çözmeliyim eşim doktora gitmiyor evde çözelim diyor offf çok bunaldım Allah kimseye vermesin bu derdi yaşayanlar da çabucak çözsün herkes mutlu olsun...
off yaa ne zmn kurtulcaz bilmiyorumm... sizin git geller hizli oluyormu canim? bnm esim hizli yapiyor o yuzden bende kendimi kasiyorum ondanmi oluyor acaba yaaa offf![]()