- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.341
canim kendin sokarsan daha iyi yaparsin daha guven duyarsin esin ters bi hareket yapsa korkma diye soyledim ben hala kendim sokuorum esime izin veremem dahaa..
benim eşim yapıyor, ben zaten hiç gitgel yapamıyorum, sabit duruyorum sadece, hala kasıldığım için gitgel aşamasına gelemedim.
pozisyona takılma, hele bir parmakları atlat, kişiden kişiye göre değişiyor, mesela ben üstte rahatım, kontrol bende, alışınca farklı denemeler yapıcam, nasıl rahat ediyorsan öyle denersin o gün gelince (kafanda şekillenecek zaten)...esın ustteyken nası sokuyosun ? onu merak edıyorum zor olmuyomu oyle yanı nası dıyımmmm anıden bı hareket olsa gıttı ben esım ustteyken guvenemm kı ona kucucuk bıle kımıldasa kasılırım gene
bana göre de seninki daha zor, ama erkekler pasif rolü pek sevmezler canım, kendileri daha çok aktif olmak isterler...Bende asil es gitgel yaptigi zaman daha ilerlemis durumda olacagimi dusunuyorm.. hala kasarim korkusu var oyzdn kendm yapiyorm zor oluyo ama
söyle oluyor, birazcicik yükselmen gerekiyor. bu acidan dizlerin üstünde durmak en iyisi. en güzeli paslasarak yapmak, bayrakli kosu gibi :87:
=) iyi gidiyor, haberler sende asil. parmaga geciyorsun sonunda... cooook sevindim.
sana daha önce bir sey sormustum, istememistin. teklif hala gecerli
esın ustteyken nası sokuyosun ? onu merak edıyorum zor olmuyomu oyle yanı nası dıyımmmm anıden bı hareket olsa gıttı ben esım ustteyken guvenemm kı ona kucucuk bıle kımıldasa kasılırım gene
pozisyona takılma, hele bir parmakları atlat, kişiden kişiye göre değişiyor, mesela ben üstte rahatım, kontrol bende, alışınca farklı denemeler yapıcam, nasıl rahat ediyorsan öyle denersin o gün gelince (kafanda şekillenecek zaten)...
canım cok ama cok saol inan bana kalsa hemengonder derim ama eşim arıza biraz izin vermedi tekrar tsk ederim sana aslında simdiye kadar coktan parmaga gecmıstımde 3haftadır misafirlerim vardı yatılı basladım hemen allahın iznıyle sonuca varırım insallah
bana göre de seninki daha zor, ama erkekler pasif rolü pek sevmezler canım, kendileri daha çok aktif olmak isterler...
hii tabi ki sonuca varicaksin, yeterki her gün düzenli yap. cok cok hizli ilerleyeceksin. ne kadar uzun tutarsan egzersizi o kadar da cabuk yaklasir mutlu son. burada senin de halayini cekicez cook yakinda.
Cnm ozelini okudum ben gunduzleri hep buralardayim sen gunduz gremionmu cnk parmaga gecion hadi beraber ilerleyelim
tamam canım beraber baslayalım yarın rapor veririm buraya eee anlat neler yapıyosun bakalım nasılsın eşinle durumlar ne alemde
pekı bu anestol dıye bı krem varmıs onun nasıl kulanıldıgını yanı ıcemı suruluyo yoksa dısamı suruluyo onda almyı dusunuyorum bı ara dr gıttıgımde onu yazmıstı ama ben hıc deneme yapmadıgım ıcın kullanmmıstım ama faydası goırenler var nası kullanıyosunuz anlatırmısınız
Hmmmmmm eh iste tamamen ilgiyi alakayi artik bu illeti yenene kadar cikardim aklimdan cnm yaa hele bi yeniyim ben sorucam ona
biz yenelimde gerisi gelir zaten canım ya o yükü bi üzerimizden atalım bak o zaman neler oluyor gör sen burunlarından fitil fitil getiririz evelallah:)
canım işaret parmağına geçmişşsin hadi hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?