Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 11 aylık evliyim,düne kadar bende senin gibi düşünüyordum araya regl giricek, yine ertelicem diye..sonra dedim ki ertele ertele nereye kadar kaçış yok:)egzersizden daha önemli olan kafada bitirmek,çünkü kafada bitirince zaten egzersiz yapmadan duramıyorsun..bence regl döneminde başarı hikayelerini oku,çünkü hangi pozisyonda yapacağına karar vermende çok önemli,kızlar ayrıntılarıyla yazmışlar,yoksa ben nası yapmam gerektiğini bilmiyodum..o hikayelerden kendine en uygun olan pozisyonu seç,reglden sonrada inşallah 3-5 güne yenersin..

Aman canim dikkat elini fln kesersin.. bugn olmadi yarin olur hiç skma canini.. :) Biran önce yenersin umarimm

evet gectım allaha sukur eklem yerıne kadar gırıyo 1. bogummu oluyo o bıde et parcası gıbı bısey var ustte o ne acıyo o yaa ona takıldım kaldım

pekı bunları basrdım dıyelı p... se gectık dıyelım en ıyı acıtmayacak benı tedırgın etmeyecek va asagıya dogru gırmesı ıcın hangı pozısyonda denemelıyım?????

cnm aslında o sana bağlı yani kendini nasıl rahat hissedersen..ben altta başardım...başarı hikayelerinde kızlar baya ayrıntılı yazmışlar..ben hepsini okuyup ordan seçmiştim:)cicekrose'nin pozisyonu:) sen altta eşin üstte sen biraz popoyu kaldırıyosun gerçekten çok kolay oluyor..hatta hiç acımıyor.ben acımadığı için inanamadım 3. denememde ancak inandım:)

isaret parmagı ama baskı oluyo 2 sını nası yapıcam
canım bir parmağın tümünü alabiliyorsan, iki parmak bir poğum penis başı kadardır, bunu denemelisin, eğer o da tamam diyorsan iki parmak iki boğuma geçmelisin.
iki parmak iki boğumdan sonra penis denemesi yapabilirsin...

o sekılde denedıkk bı kre ama azıcık gırdı daha once hafıf kenarında yırtılma olmustu kanadı ama canım yandı ılerletmedım bıdahada cesaret edemedım zaten onemlı olan gırerken acımaması (acıyomu?) gerısı nı herturlu yaparım popnun altına yastık koysak bıde ben altta olursam dırek yukarı baskı oluyo asagı gıtmıyokı oda can yakıyo fecı sekılde((

yok tumunu alamadım henuz eklem yerıne kadar braz gecıyo tabı ıkı parmagı nası yapıcam onu dusunuyom kara kara sımdı:))

pekı bunları basrdım dıyelı p... se gectık dıyelım en ıyı acıtmayacak benı tedırgın etmeyecek va asagıya dogru gırmesı ıcın hangı pozısyonda denemelıyım?????

canim ben altta esim ustteyken yapmistik ilk denememizde.. belimin altina yastik koymustum.. popo yukarda olcak biraz bacaklarini iyice accaksin sonra elinle p..s i tutup kendin sokcaksin ıkınıp nefes alıp verip.. sonra yavas yavas ittircek esin cabucak girer oyle merak etme.. doktorum bana beline yastik koy demişti cok rahat oluyor gercekten..

parmak denemelerinden sonra penis çok kolay geliyor. Biraz daha ilerledikten sonra bunları konuşalım. Ben üstte yendim canım, altta hiç denemedim, sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap hazır olduğun zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…