- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.301
ne guzel ya cok sevındım gerckten.kısa bı surede bıtırmıssın sen ne kadarlık evliydin peki.bende bı gazla basladım reglım bıter bıtmes sonra yatılı mısafırlerım geldı ıkı haftadan fazla kaldılar şimdı onlar gıttı tam başlıycam yıne egzersıze sımdı de reglı donemımdeyım ya yarın ya obur gun hastayım yıne on gun egzersizsiz kaldım ve ertlenmıs oldum valla uzuluorum
kızlar bugün ilk egzersizimi yaptım.. parmak rahat oldu. bu ikeanın bıçakları varya onların sap kısmını sardım streç filmle öyle denedim. o da oldu.. rahatlatmaya çalıştım kendimi kalınlaştırdım biraz o olmadı :/ ama günden güne iyiye gider inşallah....
kızlar tek parmaga alıstımda 2sını nası yapıyosunuz anlatırmısınız
sen serçeyi geçtin yani yanlış mı anladım....işaret parmağı 1 boğum mu?
isaret parmagı ama baskı oluyo 2 sını nası yapıcam
isaret parmagı ama baskı oluyo 2 sını nası yapıcam
denıycemde asagıya dogru ıtmem gerekıyo demı cunku yukarda bı et parcası gbıbı bısey car acıyo neden acıyo ve o nekı
süper o zaman:) bak zor kısmını geçmişsin:) baskı kendini kastığın için oluyodur.iki parmağına jel sür takıldığın yerde bekle çıkartma,gerekirse 10 dk bekle.alışana kadar.özellikle nefes verirken yavaş yavaş ilerlet..
evet canım aşağıya doğru itmen gerekiyor..o et parçası hakkında bilgim yok
pekı bunları basrdım dıyelı p... se gectık dıyelım en ıyı acıtmayacak benı tedırgın etmeyecek va asagıya dogru gırmesı ıcın hangı pozısyonda denemelıyım?????
canım bir parmağın tümünü alabiliyorsan, iki parmak bir poğum penis başı kadardır, bunu denemelisin, eğer o da tamam diyorsan iki parmak iki boğuma geçmelisin.isaret parmagı ama baskı oluyo 2 sını nası yapıcam
cnm aslında o sana bağlı yani kendini nasıl rahat hissedersen..ben altta başardım...başarı hikayelerinde kızlar baya ayrıntılı yazmışlar..ben hepsini okuyup ordan seçmiştim:)cicekrose'nin pozisyonu:) sen altta eşin üstte sen biraz popoyu kaldırıyosun gerçekten çok kolay oluyor..hatta hiç acımıyor.ben acımadığı için inanamadım 3. denememde ancak inandım:)
canım bir parmağın tümünü alabiliyorsan, iki parmak bir poğum penis başı kadardır, bunu denemelisin, eğer o da tamam diyorsan iki parmak iki boğuma geçmelisin.
iki parmak iki boğumdan sonra penis denemesi yapabilirsin...
pekı bunları basrdım dıyelı p... se gectık dıyelım en ıyı acıtmayacak benı tedırgın etmeyecek va asagıya dogru gırmesı ıcın hangı pozısyonda denemelıyım?????
parmak denemelerinden sonra penis çok kolay geliyor. Biraz daha ilerledikten sonra bunları konuşalım. Ben üstte yendim canım, altta hiç denemedim, sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap hazır olduğun zaman.o sekılde denedıkk bı kre ama azıcık gırdı daha once hafıf kenarında yırtılma olmustu kanadı ama canım yandı ılerletmedım bıdahada cesaret edemedım zaten onemlı olan gırerken acımaması (acıyomu?) gerısı nı herturlu yaparım popnun altına yastık koysak bıde ben altta olursam dırek yukarı baskı oluyo asagı gıtmıyokı oda can yakıyo fecı sekılde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?