Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi akşamlar kızlar,kimseler yok nerdesiniz:))ben de rapor verip çıkayım,iki parmağı artık rahat alıyorum,git gel yapabiliyorum,yanlız ilk girişte bazen yolu şaşırıp başka tarafa itince acı oluyordu,yolu öğrendim,doğru tarafa itince kapı hemen açılıyor:)))))) reglime 1-2 gün kaldı ,bu akşam deneme yapmak istiyorum,beynime diyorum ki ne kadar acı olabilir ki,olsun dayanırım herkes nasıl yapıyor diyorum,kızlar bana dua edin,inşallah hayırlı haberlerle dönerim,hepinizi öpüyorum.

bravoo tebrikler canım:)Allah devamını getirmeni nasip etsin inşallahh ne acısı acı falan yok p..s bunlardan daha kolay.kayganlaştırıcını bol sür gerisi kolay.benim hep dediğim şu açıyı anlamışşsın canım o yüzden işin kolay egzersizlerde:)dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarlaa.hepinize bol şanslarr

canım özelden okudum cevabını)ben dediğim gibi maalesef yazamıyorum.duymuştum doktorunu aramıştımda ama biz istanbulda olduğumuz için eşim burdan bir doktora gitmemi söylemıştı.neyseki atlattık şükür

bende senın gıbı ımkansızmıs gıbı goruyorum suan sankı olucekmısım gıbı gelıyo nefesım kesılıverıcekmıs gıbı gelıyo su cesaretımın tamamını toplayabılsem bana yardım et bı yerlerden destek guc almam lazım[/QUOTE]

hayır canım imkansız diye bişey yok o bizim beynimizin bir oyunu.öyle bır şartlandırmışızkı kendimizi çok acıycak sanıyoruz.bu işin püf noktası kendini rahat bırakmak sıkmamak ve ağır hareket etmek.sen başarcaksın ben eminim.içime öyle doğuyo

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcam yenenlerden kimsede yok.ben bu sorunu atlatttıktan sonra reglım daha sancılı oluyo.tam tersi olduğunu söylüyo herkes.benim gibi olan yokmu?reglden bırkaç gün önce kasıklarımda sancı başlıyo hiç geçmiyo olana kadar.bu neden böyle oluyo acaba bir fikri olan var mı?

hayır canım imkansız diye bişey yok o bizim beynimizin bir oyunu.öyle bır şartlandırmışızkı kendimizi çok acıycak sanıyoruz.bu işin püf noktası kendini rahat bırakmak sıkmamak ve ağır hareket etmek.sen başarcaksın ben eminim.içime öyle doğuyo

insallah canım biran önce yaparım sıkıntıdan olucem bugun denemede yapamadım

ya kızlar bişey sorcam yenenlerden kimsede yok.ben bu sorunu atlatttıktan sonra reglım daha sancılı oluyo.tam tersi olduğunu söylüyo herkes.benim gibi olan yokmu?reglden bırkaç gün önce kasıklarımda sancı başlıyo hiç geçmiyo olana kadar.bu neden böyle oluyo acaba bir fikri olan var mı?

benim daha önceden de ağrım çok oluyordu şimdi de çok oluyor yani evlenince geçiyor diye bir şey yok.hatta mide bulantım da oluyor.bi de evlenince geçmezse çocuk doğurunca geçer diyorlar;)))

Son düzenleme:
benim daha önceden de ağrım çok oluyordu şimdi de çok oluyor yani evlenince geçiyor diye bir şey yok.hatta mide bulantım da oluyor.bi de evlenince geçmezse çocuk doğurunca geçer diyorlar;)))

benim eskiden daha azdı sancım ya:)yaptıktan sonra arttı.2-3 gün sancı ceker oldum.yapışıyo sanki sancı oraya nasıl şey bu anlamadım.birde zor sökuluyorum sanki.eskiden ben 21-22 günde regl olurdum şimdı ağrılar eşliğinde bir ayı buluyo artık.herkes yaptıktan sonra rahatlamış bende tam tersi:)

sıkmamak elde degılkı ıstemeden tas gıbı oluyorum bıldıgın duvar gıbı kaskatı tıtreme bı yandan ayaklarım resmen felc olmus gıbı oluyo tutmuyooo

sıkarsan acır tabi canım.bir küçük çocuğu düşün yemek yemek istemiyo diyelim.biz kaşığı zorla agzına sokuyoruz dudakları acımazmı bu durumda.sürekli içinden vajina esnek biyer enine ve boyuna esniyo diye düşün tekrar et bunu.bende ilk egzersizi yaptığımda bacaklarım nasıl titriyodu durduramıyodum bizde sizin gibiydik.şimdi siz bu aşamalardan geçıceksınız

benim eskiden daha azdı sancım ya:)yaptıktan sonra arttı.2-3 gün sancı ceker oldum.yapışıyo sanki sancı oraya nasıl şey bu anlamadım.birde zor sökuluyorum sanki.eskiden ben 21-22 günde regl olurdum şimdı ağrılar eşliğinde bir ayı buluyo artık.herkes yaptıktan sonra rahatlamış bende tam tersi:)

anlıyorum canım.bi doktora git istersen.sanırım sen yeneli 4 ay oldu!! 4 aydır böyle mi?

anlıyorum canım.bi doktora git istersen.sanırım sen yeneli 4 ay oldu!! 4 aydır böyle mi?

son 3 aydır böyle.zaten hamilede kalamadım sanırım artık doktora gitme zamanı geldi.kaybedecek vaktim yok yaştan dolayı.her ay beklemek çok yoruyo insanı.önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum eşım 1-2 ay daha bekle diyo ama ben beklemek istemiyorum.hem bu sorunu da söylerim

son 3 aydır böyle.zaten hamilede kalamadım sanırım artık doktora gitme zamanı geldi.kaybedecek vaktim yok yaştan dolayı.her ay beklemek çok yoruyo insanı.önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum eşım 1-2 ay daha bekle diyo ama ben beklemek istemiyorum.hem bu sorunu da söylerim

evet canım ihmal etme sen.ben de muayene olmuştum yumurtacıklar rahim ne alemde diye ama bi şey çıkmadı Allah a şükür.özeline bak canım.sen yazamasan da olsun

Son düzenleme:
canım bugün seni keyifsiz göruyorum hayatından bezmiş gibisinn salma kendini.arada zorlandığın olcak tabi umutsuzluğa kapıldığında aama pes etmek yok. şu açıyı ayarladınmı herşey kolay olcak merak etme

sağol, açıkcası bu kegel hareketlerimiydi onları yapamıyordum deneyemiyordum bile ama okuduklarım bana güç veriyordu eve gidince ve iş o aşamaya gelince tüm cesaretim gdiyodu, eşim Allahı var çok anlayışlıydı ben ağlıyodum falan o teselli ediyodu ama üzüldüğünü biliyodm, ama geçen işte eşimde itmeme engel oldu elimden tuttu, ama inşallah devamı gelir,

canım peki acı oldu mu bende çok korkuyorummmm

ibi bir ilaç yok f
Öncelikle merhaba ;evet söyledikleri gibi bir ilaç yok fakat haydar dümen reçetesi dye bir reçete var :))
ben yenmeden önce internetten o reçetedekileri almıştım :(faydasını gördüm mü dersen ,psikolojik olarak kas gevşeltici ilacını içmiştim ;ama sadece sana şunu tavsiye edebilirim ki kesinlikle ilaçlarla uğraşma tek yapman gereken egzersizler ve kayganlaştırıcı jeller,ben jel ve ilişkiye girmeden önce kovanın içine biraz vazalin koyarak kegel egzersleri yapmıştım ,buhar egzer ile birlikte orayı rahatlatıp kasları gevşetiyordu..
ama eşinde ,sende denemelerinizde mutlaka kayganlaştırıcı jel kullanın

tatlım ben haydar dumenın ta kendısıne gıttım:19:

bende 1 gece mutluluk bıraktı o recete devamı gelmedı...gıttıkten 1 yıl sonra burada yendım ben...

evet kesınlıkle jel ve egzersız

iyi akşamlar kızlar,kimseler yok nerdesiniz:))ben de rapor verip çıkayım,iki parmağı artık rahat alıyorum,git gel yapabiliyorum,yanlız ilk girişte bazen yolu şaşırıp başka tarafa itince acı oluyordu,yolu öğrendim,doğru tarafa itince kapı hemen açılıyor:)))))) reglime 1-2 gün kaldı ,bu akşam deneme yapmak istiyorum,beynime diyorum ki ne kadar acı olabilir ki,olsun dayanırım herkes nasıl yapıyor diyorum,kızlar bana dua edin,inşallah hayırlı haberlerle dönerim,hepinizi öpüyorum.
İns olcak cnmm.. guzel haberlerini bekliyoruzzzzz :16:

Canim benm reglm cok sancili olurdu kivranir kalirdim ama son 2 reglimde hic sanci cekmedm.. doktora sorsana cnm..

Back
X