- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.741
darısı ıns basta sana son ra ısteyen arkadaslara.D
buarada hamılelık ıle ılgılı yazıyı nasıl cıkarfıyorsunuzzzz.nasıl yapılıyor.bulamıyorum yaaaa.hamılellıgın şu haftası falan dıye gosterıyo ya o nasıl oluyo
mrb 3 aylık evliyim vajinusmusla ugraşıyorum nasıl aşıcağım bu sorunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunz.
hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfadaki keğel egzzersizlerini oku ve yapmaya başla sonra diğer egzzersizlere geçersin ama güven kendine yapacağım ve başaracağım diye başla kolay g
mrb 3 aylık evliyim vajinusmusla ugraşıyorum nasıl aşıcağım bu sorunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunz.
kızlar herkese merhaba tarcınakıde,violet,yaramazpısı,kemre,zealea,veracfrot,senaymemet,elvan,pusu,alexaderetta, unuttum varsada kızlar saolun allah razı olsun emınım cennette benım melek anneanem... simdi egzersız zamanı bıtsın ıstıorum abımın düğünü var esıme bu durumu yasatmak ıstemıorum basım dik eşimle dans edip halay cekıcem sahte deıl gercek bı mutluluk yasıcaz ınsallah...
canım peki acı oldu mu bende çok korkuyorummmm
selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.
kizlar merhaba....uzun zamandir yazamadim...kpss ye calisiyorum...yoklugumuda hisseden olmamis sankiya kizlar ben hala alisamadim..hala kasiyorum...aradan 2ay gecti...ben yine kaciyorum...acayip strese girip ter dokuyorum...neyapmaliyim...siz ne durumdasiniz biraz yardim edin lutfen...ayrica istegimde yok offf ya...
kizlar merhaba....uzun zamandir yazamadim...kpss ye calisiyorum...yoklugumuda hisseden olmamis sankiya kizlar ben hala alisamadim..hala kasiyorum...aradan 2ay gecti...ben yine kaciyorum...acayip strese girip ter dokuyorum...neyapmaliyim...siz ne durumdasiniz biraz yardim edin lutfen...ayrica istegimde yok offf ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?