Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

esine it itme demekten cok nefes verirken azicik azicik itebilecegini "ögret".
nefeslere dikkat ediyorsun degil mi?
yani kocaya kontrol veremiyorsan üstte denemen daha iyi. altta cünkü kontrolü belli bir noktadan sonra vermen gerekiyor.
korkulacak bir sey yok =(, bugün yarin bunu sen söyleyeceksin herkese.
üstte deniceksen sert zemin, koca bacaklarini kapasin. sen derin bir nefes cek, verirken yavasca otur. gecmis olsun. kabus bitti.

tmm hocm:) kocm gelsın denıycem sımdılık parmak modundayım

orta parmak harıc butun parmaklar tmm oluo sımdı ıkı parmaga gecıymı prmktn anlamıorum dıosun ama bısıler de bana gazla calısıorum luffen yrdım pleas

canım orta parmak zor değil yapabilirsin önce orta parmağını al rahat alıp gitgel yapabiliyosan da iki parmağa geç iki parmağa geçince orta ve işareti küs şeklinde yapıp girdiriyosun

bıde sunu anladım dogru anlamısmıyım ben onceden parmagı sokup yoluna dogru ıtmeye calısıodum o yuzden cok gıtmıodu bugun anladım bastırarak ıtılmesı gerekıo dogrumu bole daha kolay oluo

bıde sunu anladım dogru anlamısmıyım ben onceden parmagı sokup yoluna dogru ıtmeye calısıodum o yuzden cok gıtmıodu bugun anladım bastırarak ıtılmesı gerekıo dogrumu bole daha kolay oluo

canım nereye bastırmak anlayamadım ama vajinin parmağını içine almasını bekleyemeyiz ittirmek gerekiyo illaki ben parmağımı içine aldıktan sonra azcık aşağıya (açık olcak da popo deliğine doğru) bastırıyodum genişletmek için... iki parmağını küs işareti yap canım böylece orta parmağının ilk boğumunun yarısı giriyo önce sonra da işaretin ilk boğumu yanında giriyor

rimel kalem mum ruj başka aklıma gelmedi canım bunlardan biri yok mu ben mesela rimelime sarmıstım ilkini sonra mum alıp yaptım
hafif bastırarak parmagı asagı dogru ıtınce daha kolay ılerlıo ıkı parmagı sormustum ama o ara sen musaıt olamadın herhalde bende bıraz sabırsız bekleyemedım serce ıle yuzuk parmagını bırlestırdım soktum ıkı parmakda oldu bı daha yaptım oldu sonra bıraktım egzersızı bugunluk bu kadar ypmıs olıyım dedım sagol cnm Allah razı olsun senden ve yardımcı olmaya calısan tum arkadaslardan moralle gazla oluo bu işler en azından benm ıcın ole ben burada moral buluorum artı gaza da gelıorum okudukca:D:D:d

kalemı daha once denemıstım daha kalın bısı aradım rımel e de gozum ılıstı elıme aldım kapak yerıni tutmadı gozum sonra fırca tarak vardı onun tahta sapını sardım o da tam yuvarlak deıldı koselıydı zaman kaybtmıyım dedım ıkı parmak yaptım henuz vajıyı yenmıs deıılım ama egzersızlerı yapabılmek bıle benı cok mutlu ettı

Üstelik vajinismus uzun süreli flört edenlerde oluyormuş, yani cinselliksizde aşk yaşanabilir diye algılıyormuş bilinçaltı. Ben üç sene konuştuktan sonra evlendim ama şimdi düşünüyorum da hayırlı işlerinizde acele ediniz diyor ya dinimiz, aslında dinimizin emrettiği herşeyde bir hayır bir hikmet vardır, biz yine bildiğimizi oluyoruz işte.

forumdan her gün yeni bir şey öğreniyorumm...bende uzun süre flörtten sonra evlendim 7 senenin sonunda:)mutlaka etkisi vardır diye düşünüyorum

merhaba,geçmişi okuyorum daha bugüne gelemedim ama seni görünce yazayım dedimm..p.....sin yarısı demek hemen hemen bitmiş demek sadece biraz cesaret bir de kararlı ol,senin çok az kaldı, kendini egzersize şartlama sadece p...s denemesiyle yenenlerde var burda..umarım yakın zamanda kurtulursun

selam kızlar,nasılsınız,önce kandilinizi kutluyorum,bu gece yapılan dualar kabul olurmuş,allahım burdaki arkadaşlarıma ve bana yardımcı olsun.ben raporumu vereyim,3 parmak alıyorum,deneme yapacağım ama benim adam midesini üşütmüş pert yatıyor,inş yarın iyileşirde deneme yaparım.

Back
X