Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öle burası buyuk bı moral kaynagı doktorla filan degıl burada paylasıoruz herkes bırbırıne destek oluo moral oluo ve basarmak ıstıo.bugun dedıgın gıbı yaparım tabisi ıkı parmagı hatta 3 denıycem ıns. ama bak dun gece nabtım ben bılıomusun:):):)p..s tmmı tmmdır:):):)

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

nasil yani? =))) e tamam iste. tebrikler!
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:123:

evet bitanem p...si alabıldım ama kan olmadı ben sımdı kadın olmus oldum mu olmadım mı kan gelmedı dıe de bıraz burkuldum he ne tuhafım ya hem kan gelır dıe korkuorum gelmeyıncede neden gelmedı dıe uzuluorum

canım sen yenmişisin:):16::16::16:kan benden de gelmemişti...hatta aynı bende senin gibi tamamını aldıktan sonra acımadığı için ve kan gelmediği için inanmamıştım..kızlar( zealea ve cicekrose) bir hafta beni ikna etmeye çalışmıştı:) çoooooooooooook sevindim gerçekten kurtuldun sende:16::16::16::16:

öncelikle zealea çiçekrose sela1 başta olmak uzere,benbence sessizcekisesizce çileklipuding snowflaken ve şu an heycandan atladıgım dıger arkadaslarım hepnıze cok tesk ederım Allah razı olsun yardım ve desteklerınız ıcın cok cok cok saolunnnnnnnnnnnnnnn

öncelikle zealea çiçekrose sela1 başta olmak uzere,benbence sessizcekisesizce çileklipuding snowflaken ve şu an heycandan atladıgım dıger arkadaslarım hepnıze cok tesk ederım Allah razı olsun yardım ve desteklerınız ıcın cok cok cok saolunnnnnnnnnnnnnnn

çok şükür gerçekten çoook sevindim dün akşam yazmıştım sana kendini parmağa şartlama p....s denemesine geç diye,ama çıkmıştın:) çoook şükür bugün kurtulmuş olarak geri geldin:):16::16::16::16:

Ben mumla devam ediyorum,ilk denemde zor oluyor ıkınıp içime alıyorum bi kasılma oluyo sonra gevşiyor,kocam şehir dışında 1 ay gelemeyecek görev icabı o zamana kadar hallederim inşallah
herkes eşinin büyük p..sli olmasını ister ben de bundan şikayetçiyim ama yola devam:17:

aynen öle burası buyuk bı moral kaynagı doktorla filan degıl burada paylasıoruz herkes bırbırıne destek oluo moral oluo ve basarmak ıstıo.bugun dedıgın gıbı yaparım tabisi ıkı parmagı hatta 3 denıycem ıns. ama bak dun gece nabtım ben bılıomusun:):):)p..s tmmı tmmdır:):):)

neeeeeeeeee hönk oldummm yaa böyle mi söylenirr kııızz bir de 3 parmağı denicem diyo sen napcan parmağını bırak artıkkk kocana yaklaşşş :) yenmişin gelin olmuşunnnn artıkk hala parmak diyooo:52: tebriklerrr halaylar sannaaaaa :64: :64: :64:

Ben mumla devam ediyorum,ilk denemde zor oluyor ıkınıp içime alıyorum bi kasılma oluyo sonra gevşiyor,kocam şehir dışında 1 ay gelemeyecek görev icabı o zamana kadar hallederim inşallah
herkes eşinin büyük p..sli olmasını ister ben de bundan şikayetçiyim ama yola devam:17:

normal canım ilk alışında kasman sonrasında alışır ben yendim ama hala ilk bi dk kasılıyorum sonra rahatlıyorum.. mum kaç cm? kalınlık olarak...

neeeeeeeeee hönk oldummm yaa böyle mi söylenirr kııızz bir de 3 parmağı denicem diyo sen napcan parmağını bırak artıkkk kocana yaklaşşş :) yenmişin gelin olmuşunnnn artıkk hala parmak diyooo:52: tebriklerrr halaylar sannaaaaa :64: :64: :64:

eveet ama git gel yok ki henuz daha parmak bana cok kolay geldı 3 parmak denıyım dıorum sonra parmaklarla teker tker gıt gel yapıyım dıorum sonra 2 parmak gıt gel 3 parmak gıt gel derken p..si de gıt gel yaparım herhalde yada baska bı yol varsa onerılerınızı beklıorum gercı az once yarıya kadarını aldım yarısı ıle gıt gel yaptımıkı uc kere ama itiraf etmelıyım o kadarı bıle cok zevklıydı

valla daha ogrenmem gereken cok sey var bunu yoluna koymak lazım dimi.ben bide sunu farkettım sorıyım dedım bakıyım dogru farketmısmıyım bana mı ole geldı ben sımdı dunde bugunde jelle yaptım kayarak oldu daha önce ölesine jelsiz denememde de yarıya kadar gırdıgınde p..sin içimde cm cm ilerledıgını yavas yavas gıttıgını daha cok hıssettım jelde de hıssetım ama adım adım deıldı jelsız denememdekı daha hissedılırdı öle mi oluo peki yoksa yalnıs bı kanıya mı varmısım

cnm bende aynı seyı dıorum eşime bıraz kucuk olsaydı daha kolay olurdu fılan dıodum bıze ole gelıo ortalama hepsı aynıdır boy olarak ama bız korktugumz ııcın boy ve kalınlıgıda bahne yapıorus herhalde :) 1 ay vaktın varmıs mumuda alabılıosan esnetmıssın zaten bıraz daha esnerse tmm ne guzel ıste Allah yardımcın olsun kardesım

eveet ama git gel yok ki henuz daha parmak bana cok kolay geldı 3 parmak denıyım dıorum sonra parmaklarla teker tker gıt gel yapıyım dıorum sonra 2 parmak gıt gel 3 parmak gıt gel derken p..si de gıt gel yaparım herhalde yada baska bı yol varsa onerılerınızı beklıorum gercı az once yarıya kadarını aldım yarısı ıle gıt gel yaptımıkı uc kere ama itiraf etmelıyım o kadarı bıle cok zevklıydı

kız p..s hepsimi oldu. daha ne parmağıyla uğraşıyon canım
bencede eşinle dene.
ilk başta git gel yerine çıarıp koysun böylelikle gitgele alışırsınız .
valla yenmişsin sen canım gelinsin artık

ablacım merhaba,nasıl hissediyorsun kendini:) adet günün geçti zaten galiba.belirtin falan var mı.biraz anlatır mısın:34:

eveeet ben de merak ediyorum neler yaşanıyor diyee ne de olsa sennki kesinleştii bizim gibi arada kalmışlara yardım ett kemree :)

Canlarım, doğruyu söylemek gerekirse hiçbir belirti yoktu ve adet günüm geçmemişti. Tam olmam gereken adet günümdeydim ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıyordu. Ben gebelik testini almıştım ama ertesi gün yapacaktım, çünkü adet oldum olacak gibiydim ama sonra merakıma yenildim ve gebelik testini yaptım 2 çizgi çıktı sonra doğru kan tahlili için hastaneye gittim. Orda hamile olduğumu öğrendim. Şu an itibarıyla adet günüm 2 gün geçti. Ve karnım hala adet olacakmışım gibi ağrıyor hafif hafif. Yani kan testi yaptırmasam her an adet olabilirim derdim...

Bu hafta içi doktora gideceğim, kan tahlilinden sonra ultrason..vs. girmedim.

Neden gebelik testi alıp günüm geçmeden yaptım bilmiyorum. Oğlum 1 aydan beri etrafa "annemin karnında bebek var" diyordu. Ben yumurtlama dönemimde cinsel ilişki yaşamıştım yani her iki olayda birleşince içimden gelen sesi dinledim...

evet bitanem p...si alabıldım ama kan olmadı ben sımdı kadın olmus oldum mu olmadım mı kan gelmedı dıe de bıraz burkuldum he ne tuhafım ya hem kan gelır dıe korkuorum gelmeyıncede neden gelmedı dıe uzuluorum

Canım benim, benden de kan gelmedi. Egzersiz yaparak orayı esnettiğimiz için kan gelmiyormuş. Ben de sonradan öğrendim.

TEBRİK EDERİM YENMİŞSİN, ARTIK SEN DE GELİN OLDUNNNNN :) :)

Son düzenleme:
kız p..s hepsimi oldu. daha ne parmağıyla uğraşıyon canım
bencede eşinle dene.
ilk başta git gel yerine çıarıp koysun böylelikle gitgele alışırsınız .
valla yenmişsin sen canım gelinsin artık

sağol cnm cok tesk ederım dun gece oldu hepsi ama dedıgım gıbı gıt gel yk he bı de esıme kontrolu vermedım kontrol bende olsun ıstıorum sımdılık once ona vermem lazım dımı kontrolu gıt gelden once

Back
X