- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.921
selacım hoşgedin.özlettin kendini kız aşk böcüğüm benim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuwuwuww kim var bakimmmm tanıdıklardan:82::82:
ooo selam napıyorsunnn canım nasılsınnnn.nasıl gidiyor hayat
selacım hoşgedin.özlettin kendini kız aşk böcüğüm benim .
bence çok doğal bir istek kuzum kim istemezki eşiyle tek başına gezip dolaşmayı... ama hepberaberde tadını çıkarırsın kuzum hep beraber gideceksiiz diye neden üzülüyorsun ki sakın üzülme kafana takma bunları... biraz polyannacılık oyna ne olur... en azından şunu düşün eşin gelmese de sen herkesle birlikte gitmek zorunda olsan daha iyi mi olurdu? yoksa eşinle beraber heryere herşekilde gitmek dah mı güzel? ne dersin? ALLAH ım mutluluğunuzu daim etsin gülüm... belkide çok güzel günler geçireceksiniz ve dönüşte çokdaha motive olmuş döneceksin:))![]()
iyi ben kaçar s.a![]()
aykurrrtt canım ben ilk topiğe geldiğimde sen egzersiz yapıyordun sonra bi gittin o gidiş.naptın canım yendinmi senben ben ben demirbaşım sanki hehe:)
hayat iyi gidiyor, çok şükür bir problem yok. yuvarlanıp gidiyoruz işte. sende ne var ne yok, epeydir yoktun sen de sanırım.![]()
aykurrrtt canım ben ilk topiğe geldiğimde sen egzersiz yapıyordun sonra bi gittin o gidiş.naptın canım yendinmi sen
bende öyle hissediyordum canım kendimi hala hissediyorum. Allahım bu kadar zor mu bu iş ya sanki böyle o işi yapmayı denerken içimden parçalar kopuyor ölcek gibi zandediyorum kendimi. bi de komik gelcek ama ilk geecemizde biz o işi yaptık bile zandediyoduk kan gelmesini bekliyoduk cahilliğin sınırı yok yani sonradan anladık yapamıyomuşuz
ortak noktamız o pozisyonun hepimize zor gelmesi. şöyle tarif ediyim yanma, ağrı, basınç ve yırtılma gibi hisler vardı bende çok şiddetli. ki o pozisyonda hala oluyor aynısı. mutlaka size uygun bi pozisyon var ve siz onu ya denemediniz ya da fazla çabalamadınız. yapamam diye birşey olduğunu düşünmüyorum. herkes yapıyosa bu işte bu kadar zor bi taraf yok aslında. şimdi benim tuzum kuru öyle konuşuyorum diyeceksiniz ama kızlar gerçekten hiç canım acımadı doğru pozisyonu bulduğumda.
arkadaşlar birşey farkettim... sadeve_sevdim diye birisi herkese arkadaşlık isteği mi göndermiş bana mı öyle geliyor?