• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben özel atamıorum o yuzden burdan yazıorum umarım okursun kullanıcı kontrol panelıne gır profılı düzenleye tıkla orda rütbe ni yaz dıe bölüm var oraya yaz cnm :34::34::34::34:

kemrecim hamileliğin hayırlı olsun .:16: Allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin.hamileyken cinsel ilişki oluyor kız.ben 3 çocuk doğurdum üçündede son güne kadar yaptık.:34: :34:

bence çok doğal bir istek kuzum kim istemezki eşiyle tek başına gezip dolaşmayı... ama hepberaberde tadını çıkarırsın kuzum hep beraber gideceksiiz diye neden üzülüyorsun ki sakın üzülme kafana takma bunları... biraz polyannacılık oyna ne olur... en azından şunu düşün eşin gelmese de sen herkesle birlikte gitmek zorunda olsan daha iyi mi olurdu? yoksa eşinle beraber heryere herşekilde gitmek dah mı güzel? ne dersin? ALLAH ım mutluluğunuzu daim etsin gülüm... belkide çok güzel günler geçireceksiniz ve dönüşte çokdaha motive olmuş döneceksin:)):24:

zaten bende öyle yapıorum cnm polyannacılık oynuyom napim eşimle yalnız kalmak için yanıp tutuşsamda caktırmıyorum :24::24: hiç ama bu tatili başbaşa geçirmeyi çok istedim çooooook nasip ilk kez çıkıoruz çünkü :43::43::43:

ben ben ben demirbaşım sanki hehe:)
aykurrrtt canım ben ilk topiğe geldiğimde sen egzersiz yapıyordun sonra bi gittin o gidiş.naptın canım yendinmi sen
hayat iyi gidiyor, çok şükür bir problem yok. yuvarlanıp gidiyoruz işte. sende ne var ne yok, epeydir yoktun sen de sanırım. :8::8:

evet ya topiğe arada bakıyorum yeni kızlar var sohpet ortamımız olmadığı için tekrar çıkıyordum

Kızlar merhaba.

Herkesin Berat Kandili mübarek olsun.

Allah bu gece tüm duaları kabul ediyor.günahlarımızı affetmek için bizleri bekliyor.

Tüm vajinumus derdini çekenlerin dertlerinin bitmesini, bebek isteyenlere tez zamanda bebek vermesini, borçlulara yardım, hastalara acil şifa vermesini diliyorum. Tüm müslüman kardeşlerimiz için dua edeceğim. Allah 'ım bizi cennetine alsın inşallah. AMİN.

aykurrrtt canım ben ilk topiğe geldiğimde sen egzersiz yapıyordun sonra bi gittin o gidiş.naptın canım yendinmi sen

kız güldürdün beni :9: gülüyorum ağlanacak halime ha :37: kuzum sorma ben 6-7 ay giremedim nete ve egz. de yapamadım... son 2 aydır felan burdayım geçenlerde yine yoktu netim... hatta 4 gündür de yoktu :)) neyse benim son demlerim canım 10-10.5cm le egzersiz yaptım en son ve pe....in 3'te birini yarısına yakınını aldım yani... ama bir hafta geti hala denemedim ondan sonra... sen neler yaptın jkaç zamandır kuzum?

kızlar merhaba
beraat kandilimiz mübarek olsunn.Allahım dualarımızı kabul etsinnn
inşallah vajinusmustan kurtulup çoluk çocuğa karışır mutlu sağlıklı sevdiklerimizle güzel bir hayat yaşarızz
tefriciye okuyorum bende şuan az kaldı bitmesine.iyiki bugüne almışız kat kat sevabı olur inş.Allahın izniyle

kızlar ezan okunuyor Rabbim bizi bu dertten kurtarır inşaallah... Bu mübarek günde Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşaallah... Hepimizin Beraat Kandili mübarek olsun... bir saniye sonramızı bilemiyoruz arkadaşlar... Rabbim neylerse güzel eyler çektiğimiz bu sıkıntılarda da bir hayır vardır bence... en azından aile temellerimizi sağlamlaştırıyoruz bana göre... bu gün 1 yıllık yaşayacaklarımız yazılacakmış Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin... hastalarımıza şifalar dertlilerimize devalar borçlularımıza edalar nasip etsin inşaallah Rabbim... Rabbim ol deyince kimse karşı koyamaz...yeterki biz kalbimizi ona yöneltelim kendimizi ona teslim edelim...

bende öyle hissediyordum canım kendimi hala hissediyorum. Allahım bu kadar zor mu bu iş ya sanki böyle o işi yapmayı denerken içimden parçalar kopuyor ölcek gibi zandediyorum kendimi. bi de komik gelcek ama ilk geecemizde biz o işi yaptık bile zandediyoduk kan gelmesini bekliyoduk cahilliğin sınırı yok yani sonradan anladık yapamıyomuşuz

ortak noktamız o pozisyonun hepimize zor gelmesi. şöyle tarif ediyim yanma, ağrı, basınç ve yırtılma gibi hisler vardı bende çok şiddetli. ki o pozisyonda hala oluyor aynısı. mutlaka size uygun bi pozisyon var ve siz onu ya denemediniz ya da fazla çabalamadınız. yapamam diye birşey olduğunu düşünmüyorum. herkes yapıyosa bu işte bu kadar zor bi taraf yok aslında. şimdi benim tuzum kuru öyle konuşuyorum diyeceksiniz ama kızlar gerçekten hiç canım acımadı doğru pozisyonu bulduğumda.

arkadaşlar birşey farkettim... sadece_sevdim diye birisi herkese arkadaşlık isteği mi göndermiş bana mı öyle geliyor?

Son düzenleme:
ortak noktamız o pozisyonun hepimize zor gelmesi. şöyle tarif ediyim yanma, ağrı, basınç ve yırtılma gibi hisler vardı bende çok şiddetli. ki o pozisyonda hala oluyor aynısı. mutlaka size uygun bi pozisyon var ve siz onu ya denemediniz ya da fazla çabalamadınız. yapamam diye birşey olduğunu düşünmüyorum. herkes yapıyosa bu işte bu kadar zor bi taraf yok aslında. şimdi benim tuzum kuru öyle konuşuyorum diyeceksiniz ama kızlar gerçekten hiç canım acımadı doğru pozisyonu bulduğumda.

ben zaten dayağı hakediyorum canım benim durumum çok zor

arkadaşlar birşey farkettim... sadeve_sevdim diye birisi herkese arkadaşlık isteği mi göndermiş bana mı öyle geliyor?

bana göndermedi ama başkalarıda cevaplarsa anlarız canım

Back
X