- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.241
yavuz intiharı unut. yenilebilir bir hastalık için kendini balkondan atmaya değer mi? nerelerde takılıyorsun söyle, hepimiz yardımcı oluruz. bu kadar moralini bozma. moral egzersizde çok önemli. öncelikle moralini düzeltmelisin. ben bu işi yapıcam demelisin. biliyorum yapamayınca çok moral bozuyor insan ama bizlerden neyin eksik ki? biz de aynıydık ve her şeye rağmen bugünlere gelebildik. belki yönü bulamıyorsundur, takıldığını lütfen sor. yapamıyorum diye ağlanmak sana fayda getirmez. yapıcam diye inat etmelisin, hırslan biraz. privacy sana örnek olsun, sıfırla her şeyi yeniden başla.
tüm egzersizciler, size sesleniyorum, buraya gelip rapor vermeyeni ıslak odunla dövecem bundan sonra.yaz geldi diye çok tavsadınız, hepiniz kafanızdaki tatili planlayın, ödülünüz önce vajiyi yenmek sonra tatile gitmek olsun. hadi bakalım yaz bitmeden tatile gidilecek. raporları bekliyorum!!!!
![]()
canımm çok güzel özetlemişsin durumu..sıkıyönetim ilan ediliyo bundan sonra:))bende buralardayım herkese yardımcı olucammm