• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavuz intiharı unut. yenilebilir bir hastalık için kendini balkondan atmaya değer mi? nerelerde takılıyorsun söyle, hepimiz yardımcı oluruz. bu kadar moralini bozma. moral egzersizde çok önemli. öncelikle moralini düzeltmelisin. ben bu işi yapıcam demelisin. biliyorum yapamayınca çok moral bozuyor insan ama bizlerden neyin eksik ki? biz de aynıydık ve her şeye rağmen bugünlere gelebildik. belki yönü bulamıyorsundur, takıldığını lütfen sor. yapamıyorum diye ağlanmak sana fayda getirmez. yapıcam diye inat etmelisin, hırslan biraz. privacy sana örnek olsun, sıfırla her şeyi yeniden başla. :54::54::54:

tüm egzersizciler, size sesleniyorum, buraya gelip rapor vermeyeni ıslak odunla dövecem bundan sonra. :47::47::47: yaz geldi diye çok tavsadınız, hepiniz kafanızdaki tatili planlayın, ödülünüz önce vajiyi yenmek sonra tatile gitmek olsun. hadi bakalım yaz bitmeden tatile gidilecek. raporları bekliyorum!!!! :52::52::52::52:

canımm çok güzel özetlemişsin durumu..sıkıyönetim ilan ediliyo bundan sonra:))bende buralardayım herkese yardımcı olucammm

morelını bozmamak eldemı hergun bı umutla oturuyorum o aynanın karsını sonu husran morel sıfırrr dıyurm zaten yapıcam mutlaka ama takılmasam ve cabucak ılerleyebılsem ben galıba cok sabırsızım

bana da oldu. 1 yaptiysam 5 yapamadim. mehteran gibi, 1 adim ileri 3 adim geri (aslinda mehteranlikta böyle bir adim yokmus ama yerlesmis, neyse gereksiz bilgi)
sonrasinda bekletip, büyütmeye gectim. egzersizi 3 saate cikardim, ve her seferinde boyu büyüttüm ve o zaman yenecegime inandim. ve bu sekilde yendim.
hergün en az 30dk 1 saat egzersiz, bu minumum. ama fazlasi daha iyi. kolay degil, korkuyla yüzlesiyoruz ama ne kadar duyarsizlasirsak o kadar cabuk kaciyor bu canavar.

canlarım ben çıkayım dinleneyim az epeydir burdayımm sizlere doyum olmazz yarın görüşürüz inşallahh hepinizi öptümm...dua etmeyi untumayalım yine birbirimize.sizleri seviyorummm

morelını bozmamak eldemı hergun bı umutla oturuyorum o aynanın karsını sonu husran morel sıfırrr dıyurm zaten yapıcam mutlaka ama takılmasam ve cabucak ılerleyebılsem ben galıba cok sabırsızım

hepimiz başlarda öyleydik inan tek değilsin bunları yaşayan. morali bozmadan sabredeceksin. çabuk ilerleme şansı herkeste olmuyor. ama sabredersen mutlaka ilerliyorsun. hep bunu düşün. burdaki en yavaş insan benim, çok nazlı ilerledim. iyice emin olmadan asla kalınlaştırmadım aparatı. tek tutunduğum şey vardı sabır. her moralim bozulduğunda geldim burdan destek aldım. yürümeyi öğrenen çocuk gibi sürekli düştüm kaldırdılar, düştüm kaldırdılar. en sonunda da bir gün yürüdüm. başaracaksın, başka yolu yok. ve yalnız değilsin. bu sorunla uğraşan yapayalnız bir sürü kadın var. onları düşün. sen burada bizlerlesin, bir adım öndesin. aynı derdi yaşayanlarla dertleşebiliyorsun. inan bu çok güç veriyor insana. yapamadığında neyin yanlış olduğunu bulmaya çalış. olmuyor diye moral bozmak işin kolay yolu. zor olan bugün yapamadım ama yarın yapacağım diye hırslanıp daha uzun süreler çalışmak. yapacaksın ve bir gün senin de halayını çekeceğiz burda. hadi gülümse bakalım biraz :33::33::33::33::33: sabret, bebekler yürümeyi öğrenirken hiç bıkıyor mu vazgeçiyor mu düştüm diye??? sen de vazgeçme :54::54::54::54:

bana da oldu. 1 yaptiysam 5 yapamadim. mehteran gibi, 1 adim ileri 3 adim geri (aslinda mehteranlikta böyle bir adim yokmus ama yerlesmis, neyse gereksiz bilgi)
sonrasinda bekletip, büyütmeye gectim. egzersizi 3 saate cikardim, ve her seferinde boyu büyüttüm ve o zaman yenecegime inandim. ve bu sekilde yendim.
hergün en az 30dk 1 saat egzersiz, bu minumum. ama fazlasi daha iyi. kolay degil, korkuyla yüzlesiyoruz ama ne kadar duyarsizlasirsak o kadar cabuk kaciyor bu canavar.

oylemı dıyosun kacsın artık su canavar benım uzerımdende yuzumun gulmesını ıstıyorum

herseferınde bı umutla baslıyorum egzersıze olmuyo sınır oluyorum ben bır parmagın tamamını ılk yapısta aldım sımdı nıye tıkanıyorum onu anlamaıyorum ya olucak yada kafayı yıycem delırıcem

tatlım hiç ümidini yitirme bir kere beynine yapacagım komutu ver ikincisi acımayacak diye düşün...............Ben tam 11 yıl ugraştım bunca yılın içinde neler yaşanmadıki.Bütün mesele kasmak biz kastıgımız için egzersizdede zorlanıyoruz.Şunuda söyleyeyim pe... parmaktan bile çok kolay

herseferınde bı umutla baslıyorum egzersıze olmuyo sınır oluyorum ben bır parmagın tamamını ılk yapısta aldım sımdı nıye tıkanıyorum onu anlamaıyorum ya olucak yada kafayı yıycem delırıcem

canım bak kendinde diyosun ilkinde parmağı aldım diye gördun ne kadar kolay oldu kendini kastığın için ilerliyemiyosun öyle ölüm falan düşünmek yok daha bebeğini alcaksın kucağına.bu hayal olarak kalmıycak sende birgün diyceksin bizim gibi ya çok kolaymış bu diye.kastığın kendini sıktığın sürece acıda olur yanmada çok sakin ol yavaş hareket et olcaktır.

kızlar artık bıktım ben bu vajiden ya artık bişeyler degişsin bende kadın olayım geceler benim içinde bi anlam ifade etsin nasıl kurtulucam bu dertten ramazan baslamadan halletmem gerek yaaaaa offfffffffffff ya offffffffffffffffffffff napıcam ben yaaaaaaaa

hepimiz başlarda öyleydik inan tek değilsin bunları yaşayan. morali bozmadan sabredeceksin. çabuk ilerleme şansı herkeste olmuyor. ama sabredersen mutlaka ilerliyorsun. hep bunu düşün. burdaki en yavaş insan benim, çok nazlı ilerledim. iyice emin olmadan asla kalınlaştırmadım aparatı. tek tutunduğum şey vardı sabır. her moralim bozulduğunda geldim burdan destek aldım. yürümeyi öğrenen çocuk gibi sürekli düştüm kaldırdılar, düştüm kaldırdılar. en sonunda da bir gün yürüdüm. başaracaksın, başka yolu yok. ve yalnız değilsin. bu sorunla uğraşan yapayalnız bir sürü kadın var. onları düşün. sen burada bizlerlesin, bir adım öndesin. aynı derdi yaşayanlarla dertleşebiliyorsun. inan bu çok güç veriyor insana. yapamadığında neyin yanlış olduğunu bulmaya çalış. olmuyor diye moral bozmak işin kolay yolu. zor olan bugün yapamadım ama yarın yapacağım diye hırslanıp daha uzun süreler çalışmak. yapacaksın ve bir gün senin de halayını çekeceğiz burda. hadi gülümse bakalım biraz :33::33::33::33::33: sabret, bebekler yürümeyi öğrenirken hiç bıkıyor mu vazgeçiyor mu düştüm diye??? sen de vazgeçme :54::54::54::54:

tesk desteklerınız ıcın. zaten sızler olmasanız bu kadar ılerleyemezdım bıleeee :) bak gulumsedım yapıcam ınsallh en yakın zamanda

suan yok canımm ama cumartesi aksam yine kuvvetli yagıs beklenıyomus allahım korusun feleketlerden ne diyim yaa biz napcaz umutcum ya ben kafayı yicem artık bu vajiden nasıl kurtulucaz nasıl yaaaaa nasııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa

Canim yaaa yenen yenene bilmiorunki bizim o gunumuz cokmu uzakta aman allah korusun napsak egzersize baslamak lazim ama korkuyoooooooooooom cok sacmaliyorum artik ama elimdedeil cesaret lazim bize kuzum yaa

ya ramazan gelmeden halletsek su derdi artık yaaa bayram gelmiş neyime benim vajiden kurtulmadıkca gulmek haram oldu bana canım yaaa

elinde umutcum.herkesin yaptığını sen neden yapamıyasınki o kadar zor olsa milyonlarca kişi yapmazdı.sen kendinde farkındasın sorununun ne olduğunu. cesaret lazım.erteleme canım bu hastalığın diğer adı bu. çok istediğini biliyorum ama bunu başarcak olan sensin çabalamassan kendiliğinden olcak değil.sen bu konuda iyice bilgi sahibi oldun tek eksiğin cesarett

Esim gecen gece yarim yamalak bos...... yine küstü arkasini dondu bana bende dudaklarim titreyer pit pit yaşlar dusüyo özur dilerim aşkim elimde deil diorum ne kadar ktü bi andi anlatamam ....... onu mutlu edemiorum:14::14::14:

Son düzenleme:
suan yok canımm ama cumartesi aksam yine kuvvetli yagıs beklenıyomus allahım korusun feleketlerden ne diyim yaa biz napcaz umutcum ya ben kafayı yicem artık bu vajiden nasıl kurtulucaz nasıl yaaaaa nasııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tatlım biraz sabır lütfen birazcık daha sabret... ALLAH ım mutlaka sabrını görecek ve mükafatını verecektir... yenmese kaç senelik arkadaşlar yenemezdi... ben senden daha eskiyim biliyorsundur sitede... neyse ben başaramadığım zaman bile kendime olmasada arkadaşlara gaz vermeyi sveiyorum ve onlarda bana gaz veriyor sağolsunlar... neyse kısaca Rabbim sesimizi duyuyor inşaallah ALLAH ım hepimizin şifasını ŞAFİ ismiyle nasip etsin inşaallah...

Back
X