Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki sürekli yaptinizmi 5 ayda? benim araya cok zaman girdi diyebilirim.. o yuzden kendimi 3 aydir yenmis diye göremiyorum :( belimi sakatladim canim.. o yuzden iliski rahat olmuyor ve bebekte yasak suan icin. . tabi Allah bilir .. hayirlisi herseyinn..

sürekli yaptık sayılır canım alışmak için.biran önce alışmak istedim.senin durumun farklıymış canım belini ağrıtcam diyede korkuyosundur belkide.en iyisi iyice iyileşip öyle denemek başa dönmessın sanmıyorum.boşa korkuyosun bence.bir kere oldumu hep olur beynimiz oraya bişey girceğini kabullendi sonuçta.ben baştan hiç alışamıycam sanıyodum hep başlarken ister istemez biraz kasıyodum ama bu ay çok şükür onuda atlattım ve daha kolay olduğunu gördüm.biraz zaman canım bunada alışılıyoo merak etme.ilk zamanları bi düşünsene ne kadar aşama kaydettik öyle dimi bebek yasaksa dikkat et rahatszlığın iyice geçsın barı öyle olur ınşallah.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.ben yatıyorum iyi geceler canımm

sürekli yaptık sayılır canım alışmak için.biran önce alışmak istedim.senin durumun farklıymış canım belini ağrıtcam diyede korkuyosundur belkide.en iyisi iyice iyileşip öyle denemek başa dönmessın sanmıyorum.boşa korkuyosun bence.bir kere oldumu hep olur beynimiz oraya bişey girceğini kabullendi sonuçta.ben baştan hiç alışamıycam sanıyodum hep başlarken ister istemez biraz kasıyodum ama bu ay çok şükür onuda atlattım ve daha kolay olduğunu gördüm.biraz zaman canım bunada alışılıyoo merak etme.ilk zamanları bi düşünsene ne kadar aşama kaydettik öyle dimi bebek yasaksa dikkat et rahatszlığın iyice geçsın barı öyle olur ınşallah.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.ben yatıyorum iyi geceler canımm

anladim canim sevindim senin adina ne guzel alismissin yavas yavas.. darisi benim ve diger arkadaslarin basina insallah.. ztn iliskiye giremiorumki bebek dusuneyimm.. :53::53: neyse hayirlisi yaa.. dogru soyluyorsun ilk baslarda serce parmagi zor almistikk.. simdi yendik alisma sürecindeyiz.. buda gecicek insallah.. bende yatiyorum canim iyi gecelerr...

kızlar az önce ikinci kere denedik ve oldu:)p..sle deneyin bence diğer mum falan daha zordur hiç denemedim ben onları mesela.sadece iki parmak ve sonrasında oldu.ve kayganlaştırıcı aldım bugün daha rahat oldu.inş hepiniz başarırsınız.yanma oluyo diyenler vardı o anda pes etmeyin birkaç saniye sonra yanma geçiyo.ilerleme oldukça yeniden yanma oluyo ama bekleye bekleye geçiyo hepsi.

Ben bu yeni gelinleri anlamiyorum, siradan bisey yazarcasina sakin sakin evet yaptim basardim diyorlar.. :53: Kizlarrrrrrrrr vajinusmutan kurtuldunuz farkindamisinizzzz :32::32::52::52::52::52::66::66::66::66::64::64::64::64::65::65::65::46::46::46::109:

Tebrik ediyorum :46:

Günaydın kızlar.Gününüz aydın umutlarınız bol olsun :) Çileklim ben 100 duayı bitirdim.Allah kabul eder inşallah.Dün hiç egzersiz yapamadım:( Kendimi çok suçlu hissettim.Misafir geldi,günübirlik.Gece de geç saat olunca pestilim çıkmıştı,uyudum.Bugünde valiz hazırlama,yarın yola çıkıyorum.Ama bugün egzersiz yapacağım.Birgün kaybım oldu :(

bozma moralini bir sefer olmadı diye her zaman olmıycak demek değil ya bu.bende en sonuncuda çok zorlanmıştım eşıme kızgındım kendim bile şaşırdım sanki kapandı.oluyo bazen.ara verince insan korkuyo geriliyo en iyisi alışana kadar sürekli yapmak.olur canım bıdahakıne kendini üzme

bilmiyorum oyle boyle derken gunler gecti sonra rahatsizlandim 3 hafta oyle gecti hala iyilesemedim o yuzden yapamiyorum.. sokmaya calisirken baskı hissediyorum olmadi kac kez denedik sonra moralim bozuldu işte...:43::43::43:

bizde biraz limoniydik oda etkiliyor insani galibaa... offf bilmiyorum yaa basa donmekten korkuyorum Allah korusun... ne zaman alisicaz yaa offf offf... :(

kızlar eşinizi reddediyor olabilirsiniz. Aranız kötüyse olmayabiliyor. Bana da arada oluyor. Aramız iyi ise rahat yoksa hiç girmiyor :50:. Hala zevk alamıyorum. Ben cinsel terapi almak istiyorum, keşke yaşadığım şehirde olsa :106:. Aldığım terapiyi burda yazardım :55:.

Duayı okuyan arkadaşlar teşekkür ederim. Bu hafta çok stresliyim, evimle veya eşimle alkalı değil dışardan sebeplerden. takip edemeyebilirim sayıyı. Bu haftayı nadasa bırakabiliriz :27: yada gönüllü bir arkadaş varsa sayı listesini o tutabilir.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Duayı okuyan arkadaşlar teşekkür ederim. Bu hafta çok stresliyim, evimle veya eşimle alkalı değil dışardan sebeplerden. takip edemeyebilirim sayıyı. Bu haftayı nadasa bırakabiliriz :27: yada gönüllü bir arkadaş varsa sayı listesini o tutabilir.

canım ne sorunların var ise Rabbım kolaylık göstersin
kul darda kalmayınca hızır yetişmezmiş ..

etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
O yüzden yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor bu sorun, fazla yıpranmadıkları, ertelemeyi öğrenmedikleri ve beyinlerindeki korku daha fazla büyümediği için.
En güzeli sorunları ve korkuları bir kenara bırakıp egzersiz yapmak ve çözüme odaklanmak.

evet bırcok kısı korkar. ben daıma cesaretlı bırı oldum ben bıle bıraz gergın olmustum ama o gun. bu gayet normal. hıssedılen heyecan kısıye gore gergınlık yapıyor. az dozajlı ya da cok dozajlı. evet bırkac gun beklemek belkı dogru ama haftalarca beklemek yanı olayı akısına bırakmak da dogru olmuyor anlasılan. bırseyı erteledıkce gozumuzde buyur ya. yapmaktan sıkılırız falan. sanırım bunda da boyle oluyor. alısıyorsunuz soruna anlasılan. ama bu surecte uzaklasma oluyor ıste. yaptıgım her hareket esımı ıstıyorum anlamına mı gelır, bu durum onu hazır hale getırır ve ben karsılık veremezsem duygusu olusuyordur mesela. aynı sekılde erkeklerde de onu zorlayacagımı dusunmesın oyuzden onu kendı halıne bırakayım yaklasmayayım o tamam demeden bana gıbısınden dusunceler oluyordur. ıstenılen seyın zaman gecmıs olmasına ragmen ve sevgılılık, nısanlılık donemınden berı beklenen seyın olmuyor olması her ıkı tarafı da uzen,geren bırsey zaten. bu da eklenınce ılıskı yıpranıyor ıste ozetle.

Arkadaşlar az önce bakkal mumunu yarıya kadar aldım zerbas arkadaşım duy sesimi :) sizce bu iyi bir gelişme mi ? Anlamadım kayıp gidiverdi ama parmak yapamıyorum acaba hep umula denesem olurmu? Ay çok sevindim ya eşim de mutlu oldu:) Lütfen beni gaza getirin ağustosun en geç 5i ne kadar halletmeliyim.

Çilekli sen ne diyorsun çözebilecekmiyim ben bu işi?

mum kaygan bırsey. ıcerısınde bol mıktar da yag var. o sebeple rahat ılerlemesı normal. parmak cok sert ınce ama aslında penısten bıle sert. oyuzden parmagı yapabılen bırı aslında pe...s rahat yapabılmelı dıye dusunuyorum. evet parmak ıncelıgı ıle kolay dıye dusunuyorsunuz. pe......s kalın olmaz kı dıyorsunuz ama şöyle dusunun sert bırsey olan ınce de olsa parmagı deneyebılıyorsanız, bence penıs haydı haydı kolay olur. on sevısmeyı cok uzun tutun. vajınız ıslak olacaktır bu sayede. bu gırısı de devamını da kolaylastıracak. sadece ılkı ıcın degıl bu. sekste herzaman boyledır. azıcık yorgun olsam, esıme kırgınlıgım olsa, rahatsızlıgım olsa ıslaklık az oluyor ve 4 yıllık bende bıle ılıskı zor oluyor. p.....s e de kayganlastırıcı surdunuz mu tamam bu oldu demektır ama en onemlısı tabıkı acımayacak acısa da benı cok uzecek kadar acı olmayacak demenıze ınanmanız. mutlu olmaz mı adam. tabıkı olur bu anı beklıyor nekadar uzun zamandır.

Ay canım gerçekten mi, yapabilirmiyim aslında dediğin mantıklı hemen eşimle deneyemem belki ama mumu kalınlaştırıp deneyebilirim bana çok moral oldu sağolasın bu gece ilerlemem lazım, şunu fark ettim kulak çöpünden daha rahat girdi mum nedense anlayamadım

kulak copu ınce ama sert bırsey. ben kendıme fıtılı bıle bazen zor yerlestırıyorum. arkadaslar ınanın mumdan, aparatlardan, doktor muayesınden, parmaktan, kulak copunden daha kolay olacaktır guzel, sevgı dolu bır anda ıslaklıgın oldugu o anda p.s ıle deneme yapmanız. cınsel bır arzunun olmadıgı zamanda, sert bırseyler ıle bıle yapıyorsunuz lutfen korkmayın pe...s denemesınden.

canım ilk ilişkide ve sonraki bir kaç ilişkide tabi ki ufak tefek acılar oluyor ama büyütülecek bir şey değil. ilk girişte hissedilen bir his sonra birşey anlamıyosun hiç.

kızlar vajılı olun olmayın ılk an bıraz hıs olacaktır. ama lutfen bıraz dayanaklı olun. hepımız yasıyoruz bunu ve daha nıce agrılar olacak bunu dusunun. dayanan kısıler nasıl dayanıyor dıye dusunun. demekkı ımkansız degıl. ve sonra bır yanma vs hıs olmayacak zaten.

kızlar az önce ikinci kere denedik ve oldu:)p..sle deneyin bence diğer mum falan daha zordur hiç denemedim ben onları mesela.sadece iki parmak ve sonrasında oldu.ve kayganlaştırıcı aldım bugün daha rahat oldu.inş hepiniz başarırsınız.yanma oluyo diyenler vardı o anda pes etmeyin birkaç saniye sonra yanma geçiyo.ilerleme oldukça yeniden yanma oluyo ama bekleye bekleye geçiyo hepsi.

tebrıkler ederım senı. herkese moral olacaksın guc vereceksın bu sekılde. senı cok kutluyorum

mum kaygan bırsey. ıcerısınde bol mıktar da yag var. o sebeple rahat ılerlemesı normal. parmak cok sert ınce ama aslında penısten bıle sert. oyuzden parmagı yapabılen bırı aslında pe...s rahat yapabılmelı dıye dusunuyorum. evet parmak ıncelıgı ıle kolay dıye dusunuyorsunuz. pe......s kalın olmaz kı dıyorsunuz ama şöyle dusunun sert bırsey olan ınce de olsa parmagı deneyebılıyorsanız, bence penıs haydı haydı kolay olur. on sevısmeyı cok uzun tutun. vajınız ıslak olacaktır bu sayede. bu gırısı de devamını da kolaylastıracak. sadece ılkı ıcın degıl bu. sekste herzaman boyledır. azıcık yorgun olsam, esıme kırgınlıgım olsa, rahatsızlıgım olsa ıslaklık az oluyor ve 4 yıllık bende bıle ılıskı zor oluyor. p.....s e de kayganlastırıcı surdunuz mu tamam bu oldu demektır ama en onemlısı tabıkı acımayacak acısa da benı cok uzecek kadar acı olmayacak demenıze ınanmanız. mutlu olmaz mı adam. tabıkı olur bu anı beklıyor nekadar uzun zamandır.

flzf arkadaşın dediğn doğru çok güzel özetledin..bende 3 parmak dahil parmak egzersizlerini yapıyorm ama cesaret edip p...s denemelerinde çok rahat olamıyorum...eşim diyor parmak daha zor onu yapıysn p..s vajinanın doğasına uygun bide kas kemik değil...senin söylediğin herşeyin harfi harfine hepsi doğru bunları biliyorm...mantıken hepsi tamam ama uygulama yok uygulamaya gelince herşey uçuyor unutuyorm korku başlıyo orada da kalıyorm maalesef:(((((

Back
X