Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilmiyorum oyle boyle derken gunler gecti sonra rahatsizlandim 3 hafta oyle gecti hala iyilesemedim o yuzden yapamiyorum.. sokmaya calisirken baskı hissediyorum olmadi kac kez denedik sonra moralim bozuldu işte...:43::43::43:

bozma moralini bir sefer olmadı diye her zaman olmıycak demek değil ya bu.bende en sonuncuda çok zorlanmıştım eşıme kızgındım kendim bile şaşırdım sanki kapandı.oluyo bazen.ara verince insan korkuyo geriliyo en iyisi alışana kadar sürekli yapmak.olur canım bıdahakıne kendini üzme

nasilsiniz kizlar iyisinizdir insallah.. biz bgn deneme yaptik ama malesef olmadi sokamadim bi türlü p..si nerdeyse 2 aydir yapmiyoruz basa mi döndüm diye cok korkuyorumm.. :43::43: bide rahatsizim tam iyilesmedim o yuzden rahat olamadim belki ondandir diyorum (insallah ondandir baska bi sorun yoktur) cunku cok fazla bacaklarimi acamiyorum ıkınamiyorum.. offf offf.. canim cok sıkkınn... :43::43::43::43: bu arada dua yarin sondu dime? yarin okucam insallah..
canm benm kader arkadaşım beni hatırladınmı?senle egzersiz yapıyoduk beraber sonra ben optum egzersizlerden uzaklaştım ...sonra tekrar geldim haziranda 3 hafta sıkıca egzersiz yaptım kararlıydım ve geçen hafta denedim p...s oldu ... inanamadımm sevnçten uçtum ama ertesi gün sistit (idrar yolu enfeksiyonu) oldum:((( acılar çektim doktorda aldım soluğu neyse şuan ilaç içiyorum ama o günden sonra deneyemedim 2.yi bir hafta oldu...çok üzülüyorum mutluluğuma gölge düştü neyse vardır bi hayır.herkes yol katetti 2.yi deneyip başarılı olanlar var ..sana kader arkadaşım dedim çünkü sende rahatsızlanmışsın sanırım arayada zaman girmiş epey bizimde sınavımız buymuş tatlım..moral çok önemli düzeliriz inşallah en kısa zamanda yükümüzü attık gerisi zamanla düzelir inş..dua edelim tatlımm öptüm seni..

bozma moralini bir sefer olmadı diye her zaman olmıycak demek değil ya bu.bende en sonuncuda çok zorlanmıştım eşıme kızgındım kendim bile şaşırdım sanki kapandı.oluyo bazen.ara verince insan korkuyo geriliyo en iyisi alışana kadar sürekli yapmak.olur canım bıdahakıne kendini üzme

bizde biraz limoniydik oda etkiliyor insani galibaa... offf bilmiyorum yaa basa donmekten korkuyorum Allah korusun... ne zaman alisicaz yaa offf offf... :(

canm benm kader arkadaşım beni hatırladınmı?senle egzersiz yapıyoduk beraber sonra ben optum egzersizlerden uzaklaştım ...sonra tekrar geldim haziranda 3 hafta sıkıca egzersiz yaptım kararlıydım ve geçen hafta denedim p...s oldu ... inanamadımm sevnçten uçtum ama ertesi gün sistit (idrar yolu enfeksiyonu) oldum:((( acılar çektim doktorda aldım soluğu neyse şuan ilaç içiyorum ama o günden sonra deneyemedim 2.yi bir hafta oldu...çok üzülüyorum mutluluğuma gölge düştü neyse vardır bi hayır.herkes yol katetti 2.yi deneyip başarılı olanlar var ..sana kader arkadaşım dedim çünkü sende rahatsızlanmışsın sanırım arayada zaman girmiş epey bizimde sınavımız buymuş tatlım..moral çok önemli düzeliriz inşallah en kısa zamanda yükümüzü attık gerisi zamanla düzelir inş..dua edelim tatlımm öptüm seni..

hatirladim canimmm... bende 15 nisan da yendim 10 kez iliskiye girdim sonra aksilikler oldu rahatsizlandim derken nerdeyse iki aydir yapamiyorduk.. bgn denedik malesef olmadii.. kendimi kastim korktum ondan sanirim.. bide hala iyilesmedim rahat degildimm.. offf ne zmn bitcek bunlar yaa.. korkma canim sende yapabilirsinn insallah.. rahat ol.. tek dicegim bu.. gerci bgn ben rahat degildim neyse bidakine olur insallahhh.. aynen dedigin gibi moral cok onemlii.. moral bozmak yok olucak insallah.. bende opuyorum canim Seni... :16:

kesinlikle etkiliyo canım.ara vermekte iyi değil bence.basa dönmessin merak etme atlattık biz o dönemleri.hızla alışılmıyokı.ne kadar oldu yendiğin canım

aynen ara vermek hiç iyi degil ama mecburdum iştee... bebek bile düşünemem suan doktor oyle soyledi iyice iyilesmem lazimmiss... oda canimi sıktı napiyimm... 15 nisanda yendim canim tam 3 ay oLucak sen ne zmn yendin ?

aynen ara vermek hiç iyi degil ama mecburdum iştee... bebek bile düşünemem suan doktor oyle soyledi iyice iyilesmem lazimmiss... oda canimi sıktı napiyimm... 15 nisanda yendim canim tam 3 ay oLucak sen ne zmn yendin ?

benım 5 ay oldu canım bu ay alıştığımı söyliyebilirim buna ragmen en son benimde zor oldu.kayganlaştırıcıyı bıraktım ben bu ay ama en sonuncuda gene kullandım.moralde önemli.ne rahatsızlığın var canım

benım 5 ay oldu canım bu ay alıştığımı söyliyebilirim buna ragmen en son benimde zor oldu.kayganlaştırıcıyı bıraktım ben bu ay ama en sonuncuda gene kullandım.moralde önemli.ne rahatsızlığın var canım

peki sürekli yaptinizmi 5 ayda? benim araya cok zaman girdi diyebilirim.. o yuzden kendimi 3 aydir yenmis diye göremiyorum :( belimi sakatladim canim.. o yuzden iliski rahat olmuyor ve bebekte yasak suan icin. . tabi Allah bilir .. hayirlisi herseyinn..

peki sürekli yaptinizmi 5 ayda? benim araya cok zaman girdi diyebilirim.. o yuzden kendimi 3 aydir yenmis diye göremiyorum :( belimi sakatladim canim.. o yuzden iliski rahat olmuyor ve bebekte yasak suan icin. . tabi Allah bilir .. hayirlisi herseyinn..

sürekli yaptık sayılır canım alışmak için.biran önce alışmak istedim.senin durumun farklıymış canım belini ağrıtcam diyede korkuyosundur belkide.en iyisi iyice iyileşip öyle denemek başa dönmessın sanmıyorum.boşa korkuyosun bence.bir kere oldumu hep olur beynimiz oraya bişey girceğini kabullendi sonuçta.ben baştan hiç alışamıycam sanıyodum hep başlarken ister istemez biraz kasıyodum ama bu ay çok şükür onuda atlattım ve daha kolay olduğunu gördüm.biraz zaman canım bunada alışılıyoo merak etme.ilk zamanları bi düşünsene ne kadar aşama kaydettik öyle dimi bebek yasaksa dikkat et rahatszlığın iyice geçsın barı öyle olur ınşallah.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.ben yatıyorum iyi geceler canımm

sürekli yaptık sayılır canım alışmak için.biran önce alışmak istedim.senin durumun farklıymış canım belini ağrıtcam diyede korkuyosundur belkide.en iyisi iyice iyileşip öyle denemek başa dönmessın sanmıyorum.boşa korkuyosun bence.bir kere oldumu hep olur beynimiz oraya bişey girceğini kabullendi sonuçta.ben baştan hiç alışamıycam sanıyodum hep başlarken ister istemez biraz kasıyodum ama bu ay çok şükür onuda atlattım ve daha kolay olduğunu gördüm.biraz zaman canım bunada alışılıyoo merak etme.ilk zamanları bi düşünsene ne kadar aşama kaydettik öyle dimi bebek yasaksa dikkat et rahatszlığın iyice geçsın barı öyle olur ınşallah.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.ben yatıyorum iyi geceler canımm

anladim canim sevindim senin adina ne guzel alismissin yavas yavas.. darisi benim ve diger arkadaslarin basina insallah.. ztn iliskiye giremiorumki bebek dusuneyimm.. :53::53: neyse hayirlisi yaa.. dogru soyluyorsun ilk baslarda serce parmagi zor almistikk.. simdi yendik alisma sürecindeyiz.. buda gecicek insallah.. bende yatiyorum canim iyi gecelerr...

kızlar az önce ikinci kere denedik ve oldu:)p..sle deneyin bence diğer mum falan daha zordur hiç denemedim ben onları mesela.sadece iki parmak ve sonrasında oldu.ve kayganlaştırıcı aldım bugün daha rahat oldu.inş hepiniz başarırsınız.yanma oluyo diyenler vardı o anda pes etmeyin birkaç saniye sonra yanma geçiyo.ilerleme oldukça yeniden yanma oluyo ama bekleye bekleye geçiyo hepsi.

Ben bu yeni gelinleri anlamiyorum, siradan bisey yazarcasina sakin sakin evet yaptim basardim diyorlar.. :53: Kizlarrrrrrrrr vajinusmutan kurtuldunuz farkindamisinizzzz :32::32::52::52::52::52::66::66::66::66::64::64::64::64::65::65::65::46::46::46::109:

Tebrik ediyorum :46:

Günaydın kızlar.Gününüz aydın umutlarınız bol olsun :) Çileklim ben 100 duayı bitirdim.Allah kabul eder inşallah.Dün hiç egzersiz yapamadım:( Kendimi çok suçlu hissettim.Misafir geldi,günübirlik.Gece de geç saat olunca pestilim çıkmıştı,uyudum.Bugünde valiz hazırlama,yarın yola çıkıyorum.Ama bugün egzersiz yapacağım.Birgün kaybım oldu :(

bilmiyorum oyle boyle derken gunler gecti sonra rahatsizlandim 3 hafta oyle gecti hala iyilesemedim o yuzden yapamiyorum.. sokmaya calisirken baskı hissediyorum olmadi kac kez denedik sonra moralim bozuldu işte...:43::43::43:

bizde biraz limoniydik oda etkiliyor insani galibaa... offf bilmiyorum yaa basa donmekten korkuyorum Allah korusun... ne zaman alisicaz yaa offf offf... :(

kızlar eşinizi reddediyor olabilirsiniz. Aranız kötüyse olmayabiliyor. Bana da arada oluyor. Aramız iyi ise rahat yoksa hiç girmiyor :50:. Hala zevk alamıyorum. Ben cinsel terapi almak istiyorum, keşke yaşadığım şehirde olsa :106:. Aldığım terapiyi burda yazardım :55:.

Duayı okuyan arkadaşlar teşekkür ederim. Bu hafta çok stresliyim, evimle veya eşimle alkalı değil dışardan sebeplerden. takip edemeyebilirim sayıyı. Bu haftayı nadasa bırakabiliriz :27: yada gönüllü bir arkadaş varsa sayı listesini o tutabilir.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Back
X