Sevgili Aykurt Demirbaşım, bugün burada toplanmamızın amacı senin mezuniyetini kutlamak.
Bense seni mezun etmenin haklı gururunu yaşıyorum....
Burdan ne gelinler geldi geçti. Kimi bacak açamadı, kiminin egzersiz esnasında başı dönüdü, midesi bulandı ama hepsi burdan mezun oldu çıktı

.
Sende artık bunlardan birisin hatta forumda en uzun kalan olduğun için ayrıca seni demirbaş listemize kaydetmiştik.
Kim derdi ki o genç kız büyüyecek güzel bir gelin olacak :123:... Açıkçası bir aralık evde kalmış kızlar gibi seni kurutsak mı yoksa turşusunu mu kursak bilemedim

.
Ama korktuğum başıma gelmedi, beni utandırdın, azmettin ve başardın

.
Sana diploma belgeni takdim ediyor, bundan sonraki aşk ve cinsel hayatında başarılarının devamını diliyorum :92:.
Son olarak bütün vajililere sesleniyorum: Biz burda bir aile gibi olduk, dertlerimizi, en mahrem problemimizi, mutluluğumuzu, hüznümüzü paylaştık.
Şunu unutmayın Kahramanlar bir kere ölür korkaklar bin kere, cesaretinizi toplayın ve korkularınızın üzerine gidin. Aslında kafanızda ne kadar büyüttüğünüzü, ertelediğinize değmediğini göreceksiniz.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, ne diyecektim bak unuttum, eee , şey..., hani..., nasıl desem, SİZİ SEVİYORUM.