Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla hayran oldum ilaç içmemene!! ben majezik içmeden mümkün değil regl atlamam. bir gün ölüyorum diye eşimi işten çağırmışlığım vardır, o derece yani!!! ağlarım sancıdan. majezik bu işte bir numara, kesinlikle tavsiye ederim. bir de adaçayı iyi geliyor. bir ara olmasına 3 gün kala her gün adaçayı içersem ilaçsız atlatıyordum. bir süre sonra salladım, pek sevmiyorum adaçayını çünkü. bu ara gene içsem iyi olur aslında, günüm yaklaştı çünkü :26::26:

birde geçen maranki civan perçemi diye bir şey söyledi çok iyi geliyormuş onu deneyeceğim ama aktar yok yakında seninde aklında olsun denemekte fayda var inanırım bitkisel şeylere.

valla hayran oldum ilaç içmemene!! ben majezik içmeden mümkün değil regl atlamam. bir gün ölüyorum diye eşimi işten çağırmışlığım vardır, o derece yani!!! ağlarım sancıdan. majezik bu işte bir numara, kesinlikle tavsiye ederim. bir de adaçayı iyi geliyor. bir ara olmasına 3 gün kala her gün adaçayı içersem ilaçsız atlatıyordum. bir süre sonra salladım, pek sevmiyorum adaçayını çünkü. bu ara gene içsem iyi olur aslında, günüm yaklaştı çünkü :26::26:

selacım lütfen ilaç kullanma kullanacksan da parol kullan...majezik çok etkili aspirinde öle...benim yengem hemşire...hamileliğinde parol kullanıyordu ağrısı olsa bile..bende çok sancılı olurum senin gibi ağlarım deli olurum bi geçse diye bitse diye...yengem hep uyarı beni parol iç her zaman başka bişey kullanma der...evli olduğumdan çocuk felan olur anlamazsın der düşük olur..tabi bilmiyordu vaji olduğumu...maalesef kimseyle konuşmdm..allahtan bitti kabus bide alışsm...

o halde ben kaçim 1 saat mola verim egzersiz olayı... yahu canımda hiç istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kendini zorlama ne zaman istiyosn o zaman yap...ama gün içinde muhakkak dene..anlıyorum seni...sıkıldın artık egzersiz felan..ara ver...sıkma kendini hepimiz senin yolundan geçtk inan hepimiz aynı şeyleri yaşadık...pozitif ol...rahat ol...yavaş yavaş...ama yapacağına inan bak hiç yapamam diyen ben yemin ederim herkes yapar derdim ben asla şuan yaptım..sıkıldığım zaman çıktım hava aldı düşündüm...şu aşamaya kadar geldm dediğim her noktada allaha şükrettim...kendini motive et güzelim..yapacaksın elbet unutma halayını çekecez...takıldığın yerde sor her zaman cevaplarım...

valla balım ben acillik oluyorum her ay bugun akşama iyice artar yine. ama ilk regl oldugumdan beri hapla geçiştiriyorum midem hap doldu bi yeri yaparken bi yeri bozuyor ilaçlar evde var aldırdım ama içmemeye çalısıyorum seninde cok sancılı oluyormuş madem majeziğin iğnesini yaptır ben bi kaç aydır onu yaptırıyorum haptan daha az zarar verdiğini söylemişti dr.benm kuzenim de dişçi o da dedi sakın o ilacı içme mide rahatsızlıkları yapıyor diye ondan sonra içmiyorum aman dikkat. evlenince geçer diyorlardı onu da yaşayamadık bakalım bebek olursa belki annemin ancak öyle geçmiş.sende az da olsa ağrıda azalma olmadı mı ilişkilerden sonra?

ben çok ilişki deneyemiyorum eşim nedeniyle (yoğun ve yorgun sürekli). son 1 ay hiç yapmadık zaten, tatildi misafirdi derken. ilaç konusunda doktorlar bana senin söylediklerinin tam tersini söylediler. üstelik majezik mideye zararı olmayan bir ağrı kesici. hem benim hem annemin mide problemleri var, apranax içerdim eskiden, apranax fort hatta. ancak o keserdi. mide problemi yaşayınca doktor majezik iç dedi. senin şikayetlerinin hiçbiri yok bende. midem çok hassastır, kesinlikle zarar vermiyor. keza annem de majezik içer, mide sorunu var, doktor ona da onu önermiş. adetimi zaten kesmiyor, tam tersi sancı çoksa ve geçmiyorsa kanama olmuyor bende. sıcak su da mutlaka kullanırım, ağrı kesici etki edene kadar. midenin ilaç dolmasına gelirsek, ben kendimi bildim bileli böyleyim, hayat kaliteni artıracaksa neden eziyet çekesin? ben iğnedense ilacı tercih ederim, çünkü yürüyemeyecek halde oluyorum. kim beni hastaneye sağlık ocağına götürecek. o zamana kadar düşer bayılırım. her ilaç her hastaya aynı etkiyi yapmıyor işte. ben yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. jinekolojik muayenede doktora sordum bu durum nedendir diye. vajinal ultrasonda gördü, rahmin öne doğru olan eğimi bende normalden fazlaymış. kan akışı engellendiği için gereğinden fazla kasılıyor olabilir, bu da çok sancı yapar dedi. bu da ilişkiye rağmen geçmemesini açıklıyor. belki alışsam da daha sık ilişkiye girebilsem düzelir. zamana bıraktım. ama majezikten çok memnunum, herkese de tavsiye ederim.

aynen doğru sölüyosun ama ben vajinusmusu cinsel fobi olarak görüyorum...üstüne gidip yenmek zorundasın...senin yapıp ta başkalarının yapamadığı inan çok şey vardır...üzerine gidip yenmek lazım bundn kurtulmk içinde...o yapıyo ben yapamıyorm dersek hepten sıkıntıya sokarız kendimizi..zaten psikolojik bir hastalık...bizim başımıza bu geldi allahın izniyle yenecez...bizim imtihanımızda bu dünyada bu diyelim allah evliliğimizde başka şeylerle bizi imtihan etmesin diyorum....sakin egzersilerini yap..güzel düşün...pozitif ol...herşeyi atlatırsın merak etme...ben yardım için bişeyler yazayım dedim ama kimsenin yardım edeceği yok galiba:::(((

kimsenin yardım edeceği yok derken????? :44::44::44::44::44:

Benim bir arkadasimin 7 yil cocugu olmadi hormonal duzensizlikten oturu. 7 yil sonra ustte denemis ama su sekilde: Esinin uzerine dogru uzanacaksin yuzyuze iken tabi sirtini donmeden, dik durmayacaksin, esin bosaldiktan sonra da hemen sirt ustu yatacaksin ama cok hizli olman lazim. Zaten erkegin penisi hazir durumda iken ve yatarken karnina dogru yatiyor degil mi... Ustte cocuk olmaz diye bir kaide yok ki...Sadece misyoner pozisyonu daha elverisli deniyor.Kaldi ki o sekilde bile olmayabilir...Dert etme yani insa olur bir kac kez denerseniz ustte iken de olur buna inan..

selacım lütfen ilaç kullanma kullanacksan da parol kullan...majezik çok etkili aspirinde öle...benim yengem hemşire...hamileliğinde parol kullanıyordu ağrısı olsa bile..bende çok sancılı olurum senin gibi ağlarım deli olurum bi geçse diye bitse diye...yengem hep uyarı beni parol iç her zaman başka bişey kullanma der...evli olduğumdan çocuk felan olur anlamazsın der düşük olur..tabi bilmiyordu vaji olduğumu...maalesef kimseyle konuşmdm..allahtan bitti kabus bide alışsm...

parol, minoset bilumum bu türde ilaçların hiçbiri bende işe yaramaz. üstelik onlar 500mg parasetamol içeriyorlar, majezik 25mg bişey. ben işe gidemiyordum bu ağrılar yüzünden. o ağrıyı çekeceğime ilaç içmeyi tercih ederim. ot çöp, denenecek ne varsa denedim. yok, geçmiyor. ilaç dışında kesen bir şey yok. ilacın da bana yan etkisi yok, şimdilik görmedim en azından.

bitkisel şeylere çok güvenmeyin, ilaçlar da bitkilerden yapılıyor. bitkiler de çok tehlikeli olabiliyor. ben bizzat yaşadım o yüzden bitkilerden de korkuyorum artık. civanperçemini denemeyi düşünüyorum, umarım o da başka bir yerimi bozmaz.

Benim bir arkadasimin 7 yil cocugu olmadi hormonal duzensizlikten oturu. 7 yil sonra ustte denemis ama su sekilde: Esinin uzerine dogru uzanacaksin yuzyuze iken tabi sirtini donmeden, dik durmayacaksin, esin bosaldiktan sonra da hemen sirt ustu yatacaksin ama cok hizli olman lazim. Zaten erkegin penisi hazir durumda iken ve yatarken karnina dogru yatiyor degil mi... Ustte cocuk olmaz diye bir kaide yok ki...Sadece misyoner pozisyonu daha elverisli deniyor.Kaldi ki o sekilde bile olmayabilir...Dert etme yani insa olur bir kac kez denerseniz ustte iken de olur buna inan..

benim ben:))))))) kız saolasın ne bileyim bütün doktor sitelerine bakıyorm öle diyor haklısın en uygun pozisyon diyorlr bende istiyorm hemen bebiş ya ne yapacağımı şaşırdım...haklısın olunca olur allah istedikten sonra...saolasın güzel bilgilerin için...dediklerini bir fiil uygulayacm...:))))

parol, minoset bilumum bu türde ilaçların hiçbiri bende işe yaramaz. üstelik onlar 500mg parasetamol içeriyorlar, majezik 25mg bişey. ben işe gidemiyordum bu ağrılar yüzünden. o ağrıyı çekeceğime ilaç içmeyi tercih ederim. ot çöp, denenecek ne varsa denedim. yok, geçmiyor. ilaç dışında kesen bir şey yok. ilacın da bana yan etkisi yok, şimdilik görmedim en azından.

bitkisel şeylere çok güvenmeyin, ilaçlar da bitkilerden yapılıyor. bitkiler de çok tehlikeli olabiliyor. ben bizzat yaşadım o yüzden bitkilerden de korkuyorum artık. civanperçemini denemeyi düşünüyorum, umarım o da başka bir yerimi bozmaz.

anladım güzelim sen galiba çok kötü oluyorsn insan kendini en iyisi bilir tabi..benim ki nacizane bir tavsiyeydi...inş düzelirsin zamanla rahatlarsın daha kolay geçer reglin...

benim ben:))))))) kız saolasın ne bileyim bütün doktor sitelerine bakıyorm öle diyor haklısın en uygun pozisyon diyorlr bende istiyorm hemen bebiş ya ne yapacağımı şaşırdım...haklısın olunca olur allah istedikten sonra...saolasın güzel bilgilerin için...dediklerini bir fiil uygulayacm...:))))

Ya tabi Allah dileyince olur da bunu teselli olsun diye soylemedim olan bir ornek var benim bildigim ve bilmedigimiz daha nice ornekler var eminim. Kendini sartlandirma yani illa altta olmaliyim diye. Bak bunlari uygula bir hafta sonra gel bana haber ver hamileyim diye kiz olursa adimi koyarsin:P

arkadaşlar 'sessizce' arkadaşımız için tefriciye okuyorduk ya ben de 100 tane almıştım.unutmuşum yarın sondu. kusura bakmayın gerçekten okuymadım memlekete gidecem hazırlık yapıyorum çok yoğunum. benim yerime okuyabilecek var mı? buradan belirtirseniz çok sevinirim inanın.çok mahcup oldum kusura bakma sesizce arkadaşım..:(
Allah hepimizin sıkıntılarınıı gidersin inş..

tamam canım ben aldım ;)
gülsevdam 1100
wawes 600
snowflakeN 300
Elvan 400
dahlia34 400
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
senay_mehmet 200
Ocean_ 100
sunisup 100
Aykurt 100
Rabit 200
çileklipuding 200

bu gece duası yapılıcak herkes okudu dimi ?

bende yazdım ama jel konusuda gecınce jel konusunda bıldıklerımı yazdım eczacıyla falan ugrasamycagını soylemıssın

sadece cocuk konusu degıl bence bunu her anlamda yenmek adına farklı pozsynlar denmelı ınsan ...cocuk evet ustteykende olabılır ama alttayken daha rahat olur senınde bıldıgın gıbı ...
bu noktada eger acele edıyorsan hemen bır bebıse kavusmak ıstıyorsan bence jel kısmını dert etmeden once alısmayı dene kaldı kı yenen bırı olarak asamaları bılıyorsun kendın yonlendır gırıs ayarladıktan sonra nefes verırken esıne bırakıcaksın akısı...buna alısrsan zaten jel meselesı kalır bu noktada da bu forumda daha once bu konu gecmıstı bunu engellemeyen jellerı denersın hatta ıns jele bıle ıhtıyac duymassn

mrb arkadaşlar geçmişi de okuyamadım çok yoğunum.kısaca durumumu özet geçeyim :)

10 gündür falan p..s egzersizi yapıyordum.başı rahatlıkla giriyor ama devamı gelmiyor..

bugün hem kadın doğum uzmanına hem de psikiyatriste gittim. ben düşündüğüm gibi mantar ve sistit olmuşum.doktor çok zorlandı muayene ederken yani ben çok kastım.nefret ediyoum o çataldan :( hala geçmiyor kasılmalarım :( çok tahriş olmuş dedi. zar da tam yırtılmamış dedi galiba tam da göremedi ben zorluk çıkardığım için :( müthiş ağrı oldu önceki muayenemde böyle olmamıştı galiba tahrişten :( moralim bozuldu biraz:(

neyse, ilaç falan verdi..sonra psikitrist de ara verin biraz dedi zaten 3-4 gündür aşırı acı ve yanmadan yapamıyruz dedim.regl de olcam.biraz iyileşmeye başlayınca parmak egzersizi yap mutlaka.tamamen iyileşince de eşinle egzersize devam dedi.
bu arada cuma günü memlekete gidiyorum.1 ay falan yokum. biraz aksayacak egzersizler memlekette ama ne yapim.eninde sonunda yenecem bu hastalığı inş..bu kadar ilerledim ya :)

fazla giremem nete de.kendize iyi bakın..hayırlı ramazanlar.:) herkese kolay gelsin..dualarınızda beni de unutmayın :)

cok gecmıs olsun canım kendını ıyı hıssettıgınde egsersızını ıhmal etme sakın bakarsın dönüşünde güzel haberlerle gelirsin:29:

ya cnm bi soru sormuştm üstte deniyorm altta geçemiyorm napcm diye kimse bişey yazmayınca öle dedim o arkadaşa cvp yazarken yazdım yardım yok mu diye...

ama sen daha yeni yendin hemen hamile olmaya odaklanma. doktorlar bile 6 ay alışma süreci veriyorlar. o olmadı, 3 ay. iyice bir alış, her pozisyonu rahatlıkla yapacaksın. seçil cevap vermiş, ben bilmiyordum ama gayet mantıklı anlattıkları. eğer olacaksa her şekilde oluyor. burada vajiyi yenmeden, girişe bulaşan spermlerle hamile kalan anne olan arkadaşlarımız var. yani olacaksa oluyor, bunu kafana takma bu kadar oldu mu? hamile kalmayı çok kafana takarsan hormonlar devreye giriyor ve tam tersi bir etki yapıyor. sakin ol, rahat ol. altta almayı denemek için hep anlattığım pozisyonu dene. uzan dizleri kırıp bacaklarını iyice aç açabildiğin kadar, sonra ayaktan güç alarak popoyu hafif kaldır, bu durumda eşin yavaş yavaş itsin, tamamı girdikten sonra poponu hafifçe yere koy, bacaklarını kendine çek, misyoner pozisyonuna geç yani. bunları yavaş yavaş yap, hızlıca yaparsan panikleyebilirsin. inan ben de böyle yapıyorum hala, rahat konumu bulduğunda eşine gitgel yap diyebilirsin. ben kendimi rahatta hissetmeden eşime hareket izni vermiyorum. gıcık oluyor bu duruma ama ciyaklamamdan iyidir değil mi?? :1::1::1::1:

KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
:27::27::27: ben bu ifadeyi çok seviyom ya:27::37::51::52::36::31::32::21::nazar::72::72::72:

Aykurt' cum tebrikler ben de halayını çekeyim canım :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
en zor kısmı atlattın artık alışma süreci başlıyor inşallah hiç bundan sonrası daha kolay olur.. bugüne huzurla uyanıyorsun ne mutlu sana :nazar: :nazar: :nazar:

KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
:27::27::27: ben bu ifadeyi çok seviyom ya:27::37::51::52::36::31::32::21::nazar::72::72::72:

kız yendinmi sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
ay bırde dilekçede vermıssın:1: canım benımmmmmmm
demirbaşlığı baskasına devredıp rahatladınmı bakım :):)
tebrıkler canımmmm ramazan arafesınde bır gelın daha cıkardık cok mutluyum yaaaaaaaaa:32::32::32::32::32::32:
yenı gelınlıgın tadını cıkar ve bu duygunun guzellıgını egserszıcılere ıyıce hıssettır kı onlarda gaza gelsın :):)
ayaklarada dıkkat gülüm:29:

ama sen daha yeni yendin hemen hamile olmaya odaklanma. doktorlar bile 6 ay alışma süreci veriyorlar. o olmadı, 3 ay. iyice bir alış, her pozisyonu rahatlıkla yapacaksın. seçil cevap vermiş, ben bilmiyordum ama gayet mantıklı anlattıkları. eğer olacaksa her şekilde oluyor. burada vajiyi yenmeden, girişe bulaşan spermlerle hamile kalan anne olan arkadaşlarımız var. yani olacaksa oluyor, bunu kafana takma bu kadar oldu mu? hamile kalmayı çok kafana takarsan hormonlar devreye giriyor ve tam tersi bir etki yapıyor. sakin ol, rahat ol. altta almayı denemek için hep anlattığım pozisyonu dene. uzan dizleri kırıp bacaklarını iyice aç açabildiğin kadar, sonra ayaktan güç alarak popoyu hafif kaldır, bu durumda eşin yavaş yavaş itsin, tamamı girdikten sonra poponu hafifçe yere koy, bacaklarını kendine çek, misyoner pozisyonuna geç yani. bunları yavaş yavaş yap, hızlıca yaparsan panikleyebilirsin. inan ben de böyle yapıyorum hala, rahat konumu bulduğunda eşine gitgel yap diyebilirsin. ben kendimi rahatta hissetmeden eşime hareket izni vermiyorum. gıcık oluyor bu duruma ama ciyaklamamdan iyidir değil mi?? :1::1::1::1:

malesef su an hepımızın oyle seremonı ıle baslıyoruz ılskımıze ama nerden nereye geldık emınım buda zamanla bıtecek ...

Back
X