Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yıllardır cektıgıım bır dert bekarken majezık 500 kullanıyordum
evlendıkten sonra majezık 100 kullanmaya basladım
arkadas mınoset tavsıye ettı hem hafıf hemde regl ıcın ıyı bır ılacmıs
ve cok zorda kalmadıkca ılac ıcmıyorum artık ama ıcersemde kesınlıkle mınoset
bu son reglde ıcmeden dayandım cok sukur:)
darısı hepınızın basına uzun suredır ılacsız ıdare etmeye calıyorum ...

Zerbas sana Zebras diyesim geliyor zebralar manasinda. Zerbasin ozel bir anlami mi var?
Ustte olma meselesi yine sunu soyleyeyim, sen ustte olacaksin ama yine uzanmis olacaksin aslinda altta da olsan ustte de olsan yataga uzanma acin ayni oldugundan hakikaten birsey farketmeyecek (matci geometrici arkadaslar anlarlar)...yani rahim yolu arkaya dogru degil uste dogru ilerliyor oyle degil mi? Bunu ispatlamam lazim lutfen sabirla okuyun :)
Bu arada ben de jel aldim bugun, arkadas sagolsun beklemeyelim hemen alalim dedi gittik aldik. Insa hayirlara vesile olur...

ay dilekçeni çok beğendim yazıcam, sürekli cevap yazmaktan atladım. vallahi gül gül öldüm :52::52::52::52::52::52: süpersin yaaa!!!! çooook beğendim. yavrum seni like ettiiiiim :27::27::27::27::27::27::27::27::27: forumun en eğlenceli gelini seçiyorum seni!!!! allah neşeni daim etsin. :nazar::nazar::nazar: 19 temmuza gelin yazmıştım seni, olumlu şartlamanın gücü, zealea nın dediği gibi artık halayla tehdit edelim egzersizcileri :51::51::51::51:

Arkadaslar size hayirli gunler ve de Ramazanlar... Benim uyku saatim geldi de coktan gectii...Esim yatti o kadar da jel almistim son bir deneme yapalim diye:( Dualarinizi bekliyorum...

KADINLAR KULÜBÜ SİTESİ
Vajinismus zımbırtısından kurtulmaya çalıştığımız sayfanın yetkililerinden
Çileklipuding Hanım'ın dikkatine​

Sevgili yetkilim çileklim bana uygun görerek vermiş olduğun "Demirbaşlık" vazifemi elimden geldiğince erteleye erteleye uzatarak iyi halt etmiş bulunuyorum...ama geçenlerde de dediğim gibi sizi utandırmak niyetinden vazgeçmeyip azmederek utandırma yolunda epeyce mesafe katetmiştim hatırlarsanız... yine erteleyerek size biraz olsun demirbaşlığımın keyfini çıkarmak için vakit verdim ama nereye kadar demi:20:

Bu işe bir dur demek vaktinişn geldiğini düşünerek ve yerime kesinlikle kimsenin atanmaması gerektiğini de belirterek GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM...

Gereğinin yapılarak istifamın tez zamanda kabulünü temenni eder, emeklilik işlemlerinin başlatılmasını arz ederim...

Ayrıca ekte sunduğum yöntemlerle de bütün kader arkadaşlarımın tez zamanda bu dertten kurtulmalarını temenni eder saygılar sevgiler vesaire sunarım işte...

ekler: (pasta olandan değil)
1- jinekoloğa gidilip sorun varmı diye bakılacak ve vajinismus teşhisi konulmadan kafada kuruntu yapılmayacak.
2- kendinize güvenilecek ve tabi eşinize de...
3- kegel egzersizleri yapılmaya başlanacak. bişey yok zaten kas bırak kas bırak...
4- eline ayna alınıp vaji incelenecek(bayılma miğde bulantısı vesaire mazeret istemiyorum)
5- vajiye sadece dokunmaya çalışılacak
6- devamı gelecek zaten boşa anlatmaya ne gerek var demi :52::52::52::51:

not: bu ekte sunduğum yöntemlerle ben yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim
darısı her isteyene olsun inşaallah...:33::33::33::33::36::36::36::34::34::34::52::52::52::27::27::37::37::17::17::nazar::nazar::72::72::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9:deli kız :) şimdi senin gözün birşey görmez eve 90 tane misafirde gelse kayınvalıden gorumcen eltın vırtın zırtın laf bıle soksa sen pembe gorursun onları bıle :9::9::9::9::9:

Zerbas sana Zebras diyesim geliyor zebralar manasinda. Zerbasin ozel bir anlami mi var?
Ustte olma meselesi yine sunu soyleyeyim, sen ustte olacaksin ama yine uzanmis olacaksin aslinda altta da olsan ustte de olsan yataga uzanma acin ayni oldugundan hakikaten birsey farketmeyecek (matci geometrici arkadaslar anlarlar)...yani rahim yolu arkaya dogru degil uste dogru ilerliyor oyle degil mi? Bunu ispatlamam lazim lutfen sabirla okuyun :)
Bu arada ben de jel aldim bugun, arkadas sagolsun beklemeyelim hemen alalim dedi gittik aldik. Insa hayirlara vesile olur...

herkes sölüyor neden acele ediyosn felan,,,3 yıldır çekmediğim kalmadı burada anlatmak istemiyorm...bende isityorm alışayım zevkini alayım,,tamamen bitsn ama söz konusu başka nedenler var anlatmak istemiyrm kimsenin moralini bozmak ve dertlerimle kimsyi sıkmak istemiyorm...iyi yaptın jelle daha kolay olur herşey...inş kısa sürede kurtulursn..

Çok kaba olacak ama milli olmak :72: nasıl bir duygu anlatsana :27:, biz eskidik :37:, tazeyken daha güzel anlatılır :1:...
Birde şunu söyle Allasen, ertelediğine değdi mi? :ssz:.

kuzum herkesi tek tek cevaplayacağım bu saate kadar işim vardı giremedim hakkınızı helal edin beklettiysem... ben sakince anlatacağım neler yaşadığımı ama tek cümleyle şunu söylüyorum kesinlikle ertelemeye değmeyen bişey bana inanın lütfen ve kesinlikle acı macı yok... herkes söylerdi bakın bana güvenin bende söylüyorum... ve yenince bumuymuş diyeceksiniz..... yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uçuyorum biri beni tutsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:10::10::10:

kızlar merhaba kaynımın düğününü yaptık ve bu gece döndüm sabah ilk iş sizie uğradım sizi görüyor ve dua ediyordum ama yakınlarıma olacağını hiç düşünmemiştim . şimdi eltim vajinusmus . köyde büyümüş aşırı inatcı ve utangaç.ona kalsa olur ne olacak ama ben sizlerden okuduğum ve bildiğim için durumu kabullenip tedavi görmesini istedim . sevişmede sorun yokmuş ama ilişkiye girince 3cm den sonra kasılmalar nedeniyle ilerliyemiyorlarmış birde hemen sonrasında midesi bulanıyor bası dönüyormuş. 15gün oldu tık yok. kd dr una götürdüm dinleyince psikolojik dedi sonra psikoloğa gidelim dedim gitmesek olmazmı diyo yaaa .psikoloğa götürdüm zorla, adam bi hap verdi 1aylık, olmazsa tekrar gelin dedi hapa yeni başladı . şimdilik bi gelişme yok söleyin kızlar ne yapmalıyım onun araştıracağı yada öğreneceği bi alan yok köyde ve biraz uzak böle şeylere. şimdilik eşiyle bi problemleri yok ama uzarsa olmasından korkuyorum .ailede kimse bilmiyor sadece ben . yardımcı olmak istiyorum yardım edin bana . bununla ilgili bi kitap varmı . acıyı kasılmaları azaltan ilaç krem felan . yardım edin nolur . cok üzülüyorum hallerine . DUYUN BENİ LÜTFEEEEEEEEN!

sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....

canım tebrık ederım senı. mutlulugun daım olsun ve herkese umut olman dılegıyle

canlarımmmmmmmmmmmmm müsadenizle sabahtan beri koşturuyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor sanki hehe:)) bütün mesajları tek tek okudum hepsinşi cevaplayacağım inşaallah... ya ben sizi çok seviyorum herkesten ALLAH Im razı olsun... herkes kurtulur inşallah bu dertten

kızlar merhaba kaynımın düğününü yaptık ve bu gece döndüm sabah ilk iş sizie uğradım sizi görüyor ve dua ediyordum ama yakınlarıma olacağını hiç düşünmemiştim . şimdi eltim vajinusmus . köyde büyümüş aşırı inatcı ve utangaç.ona kalsa olur ne olacak ama ben sizlerden okuduğum ve bildiğim için durumu kabullenip tedavi görmesini istedim . sevişmede sorun yokmuş ama ilişkiye girince 3cm den sonra kasılmalar nedeniyle ilerliyemiyorlarmış birde hemen sonrasında midesi bulanıyor bası dönüyormuş. 15gün oldu tık yok. kd dr una götürdüm dinleyince psikolojik dedi sonra psikoloğa gidelim dedim gitmesek olmazmı diyo yaaa .psikoloğa götürdüm zorla, adam bi hap verdi 1aylık, olmazsa tekrar gelin dedi hapa yeni başladı . şimdilik bi gelişme yok söleyin kızlar ne yapmalıyım onun araştıracağı yada öğreneceği bi alan yok köyde ve biraz uzak böle şeylere. şimdilik eşiyle bi problemleri yok ama uzarsa olmasından korkuyorum .ailede kimse bilmiyor sadece ben . yardımcı olmak istiyorum yardım edin bana . bununla ilgili bi kitap varmı . acıyı kasılmaları azaltan ilaç krem felan . yardım edin nolur . cok üzülüyorum hallerine . DUYUN BENİ LÜTFEEEEEEEEN!

anestol gecıcı uyusukluk yapan krem var ama ondan zıyade ıskalık saglanması ıcın su bazlı jel kayganlastırıc almalı
durex veya okeyın eczanelerde satılıyor bırde o kasılmalar oldugu an beklesın esını sakın ıtmesın bıraz bekleyınce vajı o genıslıgı kabullenıyor
sonra yavas yavas ılerlesınler ama jelı bol bol kullanmayı ıhmal etmesın .. sende evlısın ılıskı nasıl olur ona anlatarak yardımcı ol
daha yenı evlıyken ısın basında kurtulsun yinşallah ..

vajina yukarı doğru ilerlemiyor. eğer oturur pozisyondaysan 30 derece açı yapacak şekilde popoya doğru duruyor. bu açı nedeniyle, üstteyken spermlerin dışarı akması çok kolay, o yüzden hemen dönüp yatmak gerek. çoğumuz bu yönü bilmediğimiz için egzersizde yön sorunu yaşadık. ama egzersizi yapınca doğru yönü kavradık. egzersiz yapana kadar (doktor bana söylemesine rağmen) yolun yukarı doğru olduğunu sanıyordum :1::1::1::1:

Back
X