- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.881
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KADINLAR KULÜBÜ SİTESİ
Vajinismus zımbırtısından kurtulmaya çalıştığımız sayfanın yetkililerinden
Çileklipuding Hanım'ın dikkatine
Sevgili yetkilim çileklim bana uygun görerek vermiş olduğun "Demirbaşlık" vazifemi elimden geldiğince erteleye erteleye uzatarak iyi halt etmiş bulunuyorum...ama geçenlerde de dediğim gibi sizi utandırmak niyetinden vazgeçmeyip azmederek utandırma yolunda epeyce mesafe katetmiştim hatırlarsanız... yine erteleyerek size biraz olsun demirbaşlığımın keyfini çıkarmak için vakit verdim ama nereye kadar demi![]()
Bu işe bir dur demek vaktinişn geldiğini düşünerek ve yerime kesinlikle kimsenin atanmaması gerektiğini de belirterek GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM...
Gereğinin yapılarak istifamın tez zamanda kabulünü temenni eder, emeklilik işlemlerinin başlatılmasını arz ederim...
Ayrıca ekte sunduğum yöntemlerle de bütün kader arkadaşlarımın tez zamanda bu dertten kurtulmalarını temenni eder saygılar sevgiler vesaire sunarım işte...
ekler: (pasta olandan değil)
1- jinekoloğa gidilip sorun varmı diye bakılacak ve vajinismus teşhisi konulmadan kafada kuruntu yapılmayacak.
2- kendinize güvenilecek ve tabi eşinize de...
3- kegel egzersizleri yapılmaya başlanacak. bişey yok zaten kas bırak kas bırak...
4- eline ayna alınıp vaji incelenecek(bayılma miğde bulantısı vesaire mazeret istemiyorum)
5- vajiye sadece dokunmaya çalışılacak
6- devamı gelecek zaten boşa anlatmaya ne gerek var demi
not: bu ekte sunduğum yöntemlerle ben yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim
darısı her isteyene olsun inşaallah...![]()
Zerbas sana Zebras diyesim geliyor zebralar manasinda. Zerbasin ozel bir anlami mi var?
Ustte olma meselesi yine sunu soyleyeyim, sen ustte olacaksin ama yine uzanmis olacaksin aslinda altta da olsan ustte de olsan yataga uzanma acin ayni oldugundan hakikaten birsey farketmeyecek (matci geometrici arkadaslar anlarlar)...yani rahim yolu arkaya dogru degil uste dogru ilerliyor oyle degil mi? Bunu ispatlamam lazim lutfen sabirla okuyun :)
Bu arada ben de jel aldim bugun, arkadas sagolsun beklemeyelim hemen alalim dedi gittik aldik. Insa hayirlara vesile olur...
Çok kaba olacak ama milli olmakben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Çok kaba olacak ama milli olmaknasıl bir duygu anlatsana
, biz eskidik
, tazeyken daha güzel anlatılır
...
Birde şunu söyle Allasen, ertelediğine değdi mi?.
sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....
kızlar merhaba kaynımın düğününü yaptık ve bu gece döndüm sabah ilk iş sizie uğradım sizi görüyor ve dua ediyordum ama yakınlarıma olacağını hiç düşünmemiştim . şimdi eltim vajinusmus . köyde büyümüş aşırı inatcı ve utangaç.ona kalsa olur ne olacak ama ben sizlerden okuduğum ve bildiğim için durumu kabullenip tedavi görmesini istedim . sevişmede sorun yokmuş ama ilişkiye girince 3cm den sonra kasılmalar nedeniyle ilerliyemiyorlarmış birde hemen sonrasında midesi bulanıyor bası dönüyormuş. 15gün oldu tık yok. kd dr una götürdüm dinleyince psikolojik dedi sonra psikoloğa gidelim dedim gitmesek olmazmı diyo yaaa .psikoloğa götürdüm zorla, adam bi hap verdi 1aylık, olmazsa tekrar gelin dedi hapa yeni başladı . şimdilik bi gelişme yok söleyin kızlar ne yapmalıyım onun araştıracağı yada öğreneceği bi alan yok köyde ve biraz uzak böle şeylere. şimdilik eşiyle bi problemleri yok ama uzarsa olmasından korkuyorum .ailede kimse bilmiyor sadece ben . yardımcı olmak istiyorum yardım edin bana . bununla ilgili bi kitap varmı . acıyı kasılmaları azaltan ilaç krem felan . yardım edin nolur . cok üzülüyorum hallerine . DUYUN BENİ LÜTFEEEEEEEEN!
Zerbas sana Zebras diyesim geliyor zebralar manasinda. Zerbasin ozel bir anlami mi var?
Ustte olma meselesi yine sunu soyleyeyim, sen ustte olacaksin ama yine uzanmis olacaksin aslinda altta da olsan ustte de olsan yataga uzanma acin ayni oldugundan hakikaten birsey farketmeyecek (matci geometrici arkadaslar anlarlar)...yani rahim yolu arkaya dogru degil uste dogru ilerliyor oyle degil mi? Bunu ispatlamam lazim lutfen sabirla okuyun :)
Bu arada ben de jel aldim bugun, arkadas sagolsun beklemeyelim hemen alalim dedi gittik aldik. Insa hayirlara vesile olur...