Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merak ettim bu dagtılanın ne oldugunu.balıklama bile degil direk daldım konuya ama merak işte :1:

Salat-ı tefriciye ;)

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

POLİKİSTİK OVER (PKO) NEDİR?

Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.

Normalde adet döngüsünün ilk gününden itibaren olgunlaşmaya başlayan yumurta hücresini barındıran içi sıvı dolu kesecik, yani folikül, çeşitli nedenlerle gelişememekte ve gelişimin yarıda kalması, her defasında yumurtalıklardan birinde milimetrik boyutlarda bir kistin oluşmasıyla sonuçlanmaktadır.

vayyyyy be gülüm sevdam ya sen dokdur musun kııııııııs ne nasıl bı anlatım şekliydi maşşallah:16: hemde meeeersi şekerim he he:) iftar yaklastıya mutluyum

vayyyyy be gülüm sevdam ya sen dokdur musun kııııııııs ne nasıl bı anlatım şekliydi maşşallah:16: hemde meeeersi şekerim he he:) iftar yaklastıya mutluyum

ben değıl google amca doktor :)
demek ıftara yakın mutlu oluyorsun ozaman gunduz sana hıc yanasmıyalım :p
herkese hayırlı ıftarlar kızlar:29:

Canm gecen sen beni gormustunya ruyanda :-) me kadar dogru yada uydurma bilinmez ama ben inanmak istiyorum :-)bugunde ben kendimi gordum buyuk bi parti verilio ve herkez anne baba cocuk katilms bi benim yok uzuluom sonra bide bakmisim arka masada esra erol ve iglu idrisali al dio benimkini sev dio oglunu bana veriyo oyle mutlu oluyomki :-) ama alakaya bak ruya old.bariz esra erol falan esime anlatiom sen gercektn artk ii deilsin unlulere sardin dio :-)ayyy acaba bu isi yapinca oglum mu olcak

milletin cocugnamı göz diktin kısss...yalnız o cocukta cok ilginc bı cocuk cok ciddi ha ha :)büyülmüşte güççülmüş gbi adam gbi duruo

bende 5 aylık evlıyım ve vahınısmusla cebellesıyorum lutfen banada yardım edın..?

canım hoşgeldin. ben de tam 5. ayımda yenmiştim bu illeti. hangi aşamadasın yazarsan yardımcı olalım canım. korkma hepimizin zamanla atlattığı gibi sende atlatacaksın inş. yeter ki gerçekten iste.

Kızlar size bişey diyeyim,
ben de dr.a gittim,çok memnunum iyi ki gitmişim ama maddi olarak gidecek durumum olmasaydı ve şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce kendime internetten en inceden kalına3-4 boy aparat satın alır(plastik pen..is)onlara kayganlaştırıcı sürer egzersiz yapardım kendi kendime ve bakardım durumuma,gelişme var mı.yoksa giderdim çünkü vajinismuslu olunca çevrenizdede duyarlı oluyosunuz bu konuya,pek çok kişiyle tanışıyosunuz netten ve paylaşımlarınız oluyo.birkaç kişi kendi kendine bu aparatlarla aştı 1 haftada ve dr.a gitmelerine gerek kalmadı.diyorum ya şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce aparatları alırdım ben de.olmazsa dr.un yolunu tutardım,az değil çünkü tedavi masrafı,ortalama 70-80 tlye aparat seti alır internetten önce bi bununla denerdim.var böyle deneyip dr paraları yanına kalan tanıdıklarım.size tavsiye ediyorum denemenizi.ay ben nasıl yapıcam en incesini bile diye ter döküp stres olup en kalınını bile kolaylıkla alabilen kişiler tanıyorum yani ve sonunda eşleriyle olan.sizde deneyin derim.dr da aparat veriyor her haluakrda,bi deneyin ekndiniz,olmazsa dra gidip destek alın

Canm gecen sen beni gormustunya ruyanda :-) me kadar dogru yada uydurma bilinmez ama ben inanmak istiyorum :-)bugunde ben kendimi gordum buyuk bi parti verilio ve herkez anne baba cocuk katilms bi benim yok uzuluom sonra bide bakmisim arka masada esra erol ve iglu idrisali al dio benimkini sev dio oglunu bana veriyo oyle mutlu oluyomki :-) ama alakaya bak ruya old.bariz esra erol falan esime anlatiom sen gercektn artk ii deilsin unlulere sardin dio :-)ayyy acaba bu isi yapinca oglum mu olcak

İyiye yor iyiye :)ya da ben sana yorumlayayaım : Vajiyi yeneceksin güzel günler göreceksin İdris Ali gibi sapsarı bi bebişin olcak inş :)

ben de dr.a gittim,çok memnunum iyi ki gitmişim ama maddi olarak gidecek durumum olmasaydı ve şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce kendime internetten en inceden kalına3-4 boy aparat satın alır(plastik pen..is)onlara kayganlaştırıcı sürer egzersiz yapardım kendi kendime ve bakardım durumuma,gelişme var mı.yoksa giderdim çünkü vajinismuslu olunca çevrenizdede duyarlı oluyosunuz bu konuya,pek çok kişiyle tanışıyosunuz netten ve paylaşımlarınız oluyo.birkaç kişi kendi kendine bu aparatlarla aştı 1 haftada ve dr.a gitmelerine gerek kalmadı.diyorum ya şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce aparatları alırdım ben de.olmazsa dr.un yolunu tutardım,az değil çünkü tedavi masrafı,ortalama 70-80 tlye aparat seti alır internetten önce bi bununla denerdim.var böyle deneyip dr paraları yanına kalan tanıdıklarım.size tavsiye ediyorum denemenizi.ay ben nasıl yapıcam en incesini bile diye ter döküp stres olup en kalınını bile kolaylıkla alabilen kişiler tanıyorum yani ve sonunda eşleriyle olan.sizde deneyin derim.dr da aparat veriyor her haluakrda,bi deneyin ekndiniz,olmazsa dra gidip destek alın

Canm sen hangi dr gittin .iste ben o ornektenim gittim ama yapamadum yeni falluslarla yaptim ama esimle yapamiyorum egzersizedvam ediorum 2gunde bir ancak yapabiliyorum sana kac fallus verdi doktorun kac gunde yendin

Canm sen hangi dr gittin .iste ben o ornektenim gittim ama yapamadum yeni falluslarla yaptim ama esimle yapamiyorum egzersizedvam ediorum 2gunde bir ancak yapabiliyorum sana kac fallus verdi doktorun kac gunde yendin

canım senin çalıştığın yani yapabildiğin falluslar kaç cm çapında?? yani p....s boyutu mu?

Salat-ı tefriciye ;)
listeyi kim düzenlemişti sanırım yanlış alıntı yaptım ama listede beni hamile olanlar listesinden silip hamile kalmak isteyenler kısmına ekler misiniz..

çok güzel çok içten bir öneri... işte gerçekten vajili olup doktora milyarlarını döken ama yine de kendisi gibi olanları düşünen iyi bir niyet.. tamamen reklamdan uzak... tebrikler Allah başka dert vermesin...

Yeni gelin teshis edilmedi dimi kizlar catlicam da ben :1:gorenler en yakin kk kulubune lutfen ihbar etsin ha ha:))

umuuuuuuttt hani ben sana birkaç öneride bulundum naçizane:) hani cevap nerde bekliyorum... kızmaya başladım ben deee burdaki bir çok arkadaşın gibi kiiii ben çok sabırlıyımdır yaniiii düşünn beni bile kızdırdınn haaa :36: devam et artık egzersizeeeee..

umuuuuuuttt hani ben sana birkaç öneride bulundum naçizane:) hani cevap nerde bekliyorum... kızmaya başladım ben deee burdaki bir çok arkadaşın gibi kiiii ben çok sabırlıyımdır yaniiii düşünn beni bile kızdırdınn haaa :36: devam et artık egzersizeeeee..

Şeeeeeeey:17::17::17::17: hmmmmmmmm tammamm:26::26::26::26:

Back
X