Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya su kucuk sımgelerı nası yapıyosunuzzz:17

alıntı ile cevapla ya da konuya cevap ver e tıklayınca mesaj yazılan yerin altında oluyor. eğer sende yoksa en altta gülümsemeler gösterilmesin işaretli olabilir o işareti kaldırırsan yapabilirsin.. bir de belli mesaj sayısını geçince çıkıyormu galiba tam olarak bilmiyorum ama..

alıntı ile cevapla ya da konuya cevap ver e tıklayınca mesaj yazılan yerin altında oluyor. eğer sende yoksa en altta gülümsemeler gösterilmesin işaretli olabilir o işareti kaldırırsan yapabilirsin.. bir de belli mesaj sayısını geçince çıkıyormu galiba tam olarak bilmiyorum ama..

bende yok yaaa kac msj olması gerejıyokı acabaa

ya su kucuk sımgelerı nası yapıyosunuzzz:17

Cnm yukarda kontrol paneline gir sonra sol tarafta secenekleri duzenleye tikla daha sonra asglarda olmasi lazim mesaj editoru bolumu var seninki muhtemelen basit editorde diger ikisinden birini isaretle asagda degisiklikleri kaydete bas yazdim sana ama tel sapitti gtmedi cnmumarim anlatabildim:16:

arkadaslar bende buranın sayesinde vajiyi yeneli 3 ay oluyo 8 ay boyunca vajiyle ugrastım simdi allahıma binlerce kez sükürler olsun hersey yolunda gidiyor insallah herkes yener bu vajiyide rahatlar ama kendinize güvenin benim diğer bayanlardan neyim eksik bende yaparım basit bişi bende üstesinden gelirim deyin hep moralinizi yüksek tutun göreceksiniz sizde asacaksınız bu problemi

kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor :50:

Aykurt 200
Gülsevdam 800
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için 1250 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 (bugün) son gün.

canım artık beni bi alt listeye geçirebilirsin dualara katkıda bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler rabbim sizinde gönlünüzdekileri önünüze sersin inşallah hayırlısıyla :16::16::16:

Son düzenleme:
Aykurt 200
Gülsevdam 800
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için 1250 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 (bugün) son gün.
canım tam bende alıyım dicektim ama bugün son gün yazmışsın okuyamayabilirim ama bir sonraki listeye beni ekle muhakkak

Aykurt 200
Gülsevdam 800
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

yada vazgeçtim 100 tane alıyım bende okurum inşallah akşama kadar

canım artık beni bi alt listeye geçirebilirsin dualara katkıda bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler rabbim sizinde gönlünüzdekileri önünüze sersin inşallah hayırlısıyla :16::16::16:
hayırlı olsun canım, çok sevindim, darısı başımıza :1:. 100 adet tefriciye yazdım :13:.

Günaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.Şenay Mehmet olumlu düşün,herşey olumlu olur inşallah.Sessizcekimsesizce geçmişi geç okuduğum için geç haberim oldu.Geçmiş olsun.Sözün bittiği yer,Allah yüzünü güldürür inşallah.

Back
X