Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hangisi iyi belli degil ki, burada hastaneye bir tek acil durumlarda gidebiliyorsun, diger zamanlarda aile hekiminin sevk kagidi olmadan kapidan sokmazlar.

tekrar edilmesi lazimmis, ben de 2 ay önce jinekologdan randevu aldim, eylül sonuna anca verdi. bilgi vb. alicam, özel bir durumum var onula ilgili görüsücem dedim. asi karnen olmadan gelme dedi. ben adama vajinismus anlatip, muayne ederken yanlis hareketini görürsem döverim diyecektim falan. daha telefonda asi belgelerin tam mi diyor.

tiroid tedavisine gittim, ilk is asi karnemi sormak oldu. düsününce kedimin vardi asi karnesi benim yoktu, annemin balik hafizasina kaldim. hepsini oldun diyor, hepsi ne allah kerim.

demir, tokso ve MMR testlerini de jinekolog yapiyormus bir tek. yok ki özel lablar, bürokrasiyle cebellesiyoruz biz de. eylül sonunda test yaptirsam, asi gerekse 3 ay daha ertelenicek vb.

öyle bu islere girince, buraya da yazayim dedim. cünkü ögretmen de cok aramizda, cocuklarla hasir nesirler meslek icabi. bulasici hastaliklar var, bagisiklik 10 senede bir yitiyormus. arastirin gene de. aile hekimligi sistemi geldi heralde. en dogru bilgi onlardadir.
sizinki de çok çetrefilliymiş ya. ben de öğretmenim artı köyde çalışıyorum tek bir ağacın olmadığını tozlu topraklıbi yer çalıştığım yer.. faranjitten gripten kurtulamadım bu sene.. aşıyı soracağım burdaki doktora.
şenaycım çok sevndm canım gönlünü ferah tut nolur ben evhamlanıp durdum hep sonu hüsran... iyi düşün hep görcem keseyi de sonra kalp atışlarını da duyucam de.. duyacaksın bak inşallah.. kendine dikkat et yorma kendini güzel beslen hiçbir sorun olmayacak inşallah.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah..

teşekkür ederim canım amin inşallah..

hazalcım umutlandırmak istemem ama hamilelikte de tüm adet belirtilerin oluyor hiç test yaptın mı?[/QCNM

YAPMADIM CNM GİDERKEN ALCAM GECEN AYDA Bİ HAFTA GECİKMİŞTİ BUGÜN TAM 11 GÜN OLDU TIK YOK BENDE ADET OLCAM ZAMAN SANKİ ASAGISI ACIK GİBİ HİSSEDİYTORUM HERKESDE OLUYO MU BİLMİYORUM AMA SUANDA ÖYLE GÖĞÜSLERİM DE COK AGRIR SOL GÖĞSÜMDE Bİ TOPAK OLUSUR YİNE OLDU 2 GÜNE KADAR YOKTU YENİ OLDU BİLEMİYORUMM
umutlanma ama biz dedik diye ;) sadece bir ihtimal. ayrıca neden tam yenmeden alışmadan düşündünüz keşke yenip alışıp düşünseydiniz. eğer hamile değilsen ve başka zorunlu sebeplerin yoksa biraz bekleyin derim benn..

mrb arkadaşlar konuya biraz balıklama atladım ama bende de vaji vardı. vajiyi yenemeden hamile kaldım. bu sayfadanda haberim yoktu. sonradan gördüm. bilseydim önceden egzersizleri yapardım. neyse bi tane bebeğim oldu şimdi 10 aylık. doğumdan sonra çok korkuyodum hala vajiyim diye fakat eşimle ilk denememizde çok rahat oldu çok şükür hiç bir problem çıkmadı. eğer aranızda hamile kalabilen varsa benim gibi vajiyi yenebilirsiniz..
acaba normal doğum mu yaptınız?
ekledim canım, bu son listemiz olabilir, site kurallarına aykırıymış :/ .

liste yapmak mı yasak dua dağıtmak mı? bu duayı tamamlayalım bari son günü değiştirsen canım yetişmeyecek gibi görünüyor.

evet normal doğum yaptım. bende doğumdan sonra çok korkuyodum hala devam ediyorsa diye ama hiç bir sıkıntı olmadı. sanki hiç vaji olmamışım gibi gayet rahat oldu. ve ben vajiyi iki buçuk sene çektim. kaç gece ağladım vaji yüzünden bu siteyide bilmiyodum. belki de normal doğum yaptığım için olabilir..

COK SEVİNDİM AMA BENDE HAMİLEMİYİM EGER ÖYLEYSE İNŞ BENİMKİDE GECER BASKA NEYDEN GECİKİR Kİ ADET BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU KADAR GECİKEN

heheheh yaşasın yalnız değilmişim şimdi biraz daha rahatladım:D :21: gerçekten çok sağol bakalım bir gelişme olursa inşallah burdan benden de müjdeli haberlerimi duyarsınız

İns canm ins.hem ne yalniz kalmasi herkes boyle dusunuo burda ben diosum orda etten duvar mumkun deil die orayi bi gecsin is tamam kendiliginden gidio geri kalani :)uzay boslugu tabirinede koptum :))

COK SEVİNDİM AMA BENDE HAMİLEMİYİM EGER ÖYLEYSE İNŞ BENİMKİDE GECER BASKA NEYDEN GECİKİR Kİ ADET BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU KADAR GECİKEN

polikistik over pco ya pcos (p. o. sendromu)
tiroid (hiper ve bilhassa hipotiroid)

regl gecikmesi yapar, ama bunlardan önce ilk ihtimali ele. gebelik testi =)

regli döngün normalde kac gün? yani 35 günden fazla mi aralari?

Sendemi hamileasn vajiliykeen mi hamile kaldn ya cok pardonda disami bosalyodu esin yoksa az giriyomuydu kafasi seeyyyy simdi bende bazn caktirmadan disa bosalinca parmagimla iceri yoolluyomda bebisleri :))))

Sendemi hamileasn vajiliykeen mi hamile kaldn ya cok pardonda disami bosalyodu esin yoksa az giriyomuydu kafasi seeyyyy simdi bende bazn caktirmadan disa bosalinca parmagimla iceri yoolluyomda bebisleri :))))

benim eşim kafasını vajime dayadı ve o şekilde içime doğru boşaldı ve ben ilk denememizde hamile kaldım..

polikistik over pco ya pcos (p. o. sendromu)
tiroid (hiper ve bilhassa hipotiroid)

regl gecikmesi yapar, ama bunlardan önce ilk ihtimali ele. gebelik testi =)

regli döngün normalde kac gün? yani 35 günden fazla mi aralari?

YANİ CNM TAM 30 GÜN OLUNCA OLUYODUM GECEN AY 1 HAFTA GECTİ BU AY DA 11 GÜN HAYIRLISI

mrb arkadaşlar konuya biraz balıklama atladım ama bende de vaji vardı. vajiyi yenemeden hamile kaldım. bu sayfadanda haberim yoktu. sonradan gördüm. bilseydim önceden egzersizleri yapardım. neyse bi tane bebeğim oldu şimdi 10 aylık. doğumdan sonra çok korkuyodum hala vajiyim diye fakat eşimle ilk denememizde çok rahat oldu çok şükür hiç bir problem çıkmadı. eğer aranızda hamile kalabilen varsa benim gibi vajiyi yenebilirsiniz..

Canm pens kismen giriyomuydu yoksa disa bosalarakmi kaldn ayyy ne guzel ya vajen agzinami bosaldi normal dogum mu yaptn rabbm size bagislasn

İns canm ins.hem ne yalniz kalmasi herkes boyle dusunuo burda ben diosum orda etten duvar mumkun deil die orayi bi gecsin is tamam kendiliginden gidio geri kalani :)uzay boslugu tabirinede koptum :))

ya işte onu biliyorum da uygulamaya gelince fısss beyin tersini düşünüyor:44:haklısın uzay boşluğuna ben de çok güldüm o anda aklıma gelmese bari gülme krizine girerim ben :9:

Canm pens kismen giriyomuydu yoksa disa bosalarakmi kaldn ayyy ne guzel ya vajen agzinami bosaldi normal dogum mu yaptn rabbm size bagislasn

yok nerde kafasının girmesi o zamanlar benim için imkansızdı. kendimi nasıl kasıyosam çok acıyodu. sadece pensin kafasını vajiye dayadı o şekilde boşaldı. normal doğum yaptım. zaten doğumdan sonra vajinin ordaki kası kullanamıyosunuz hatta ilk üç ay o kası kasamadığınız için idrar kaçırıyosunuz. o yüzden doğumla o kas gevşiyo belkide o yüzden vajiyi yendim.zaten pens bi kere girdiği zaman insan bişey olmadığını anlayınca bi daha da kasmıyo..

BENİM EŞİMDE O SEKİL YAPTI BİZ YAKLASIK 3 AYDIR FELAN BÖLE YAPIYORUZ AMA NORMALDİ O ZAMANLAR GECEN AY BİR HAFTA BU AY 11 GÜN HAYIRLISI BAKALIM YAA

bence geçen ay vücudun hazırlık yapmış ondan geç kalmış bu ayda hamile olabilirsin. eczaneden gebelik testi alsana ben bile çok meraklandım içimi bi heyecan kapladı:)

yok nerde kafasının girmesi o zamanlar benim için imkansızdı. kendimi nasıl kasıyosam çok acıyodu. sadece pensin kafasını vajiye dayadı o şekilde boşaldı. normal doğum yaptım. zaten doğumdan sonra vajinin ordaki kası kullanamıyosunuz hatta ilk üç ay o kası kasamadığınız için idrar kaçırıyosunuz. o yüzden doğumla o kas gevşiyo belkide o yüzden vajiyi yendim.zaten pens bi kere girdiği zaman insan bişey olmadığını anlayınca bi daha da kasmıyo..

Ayy masallah isstaha geldm simdi bu aksam deniycem napimm vaje yenmeyi beklersem tohuma kacicam:)))

kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor :50:

şenay canım çok sevindim allah hayırlısıyla ultrasonda görmeni nasip etsin güzel düşün bebeğim içimde die düşün:49: cnm tebrikler......

Back
X