- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.701
sizinki de çok çetrefilliymiş ya. ben de öğretmenim artı köyde çalışıyorum tek bir ağacın olmadığını tozlu topraklıbi yer çalıştığım yer.. faranjitten gripten kurtulamadım bu sene.. aşıyı soracağım burdaki doktora.hangisi iyi belli degil ki, burada hastaneye bir tek acil durumlarda gidebiliyorsun, diger zamanlarda aile hekiminin sevk kagidi olmadan kapidan sokmazlar.
tekrar edilmesi lazimmis, ben de 2 ay önce jinekologdan randevu aldim, eylül sonuna anca verdi. bilgi vb. alicam, özel bir durumum var onula ilgili görüsücem dedim. asi karnen olmadan gelme dedi. ben adama vajinismus anlatip, muayne ederken yanlis hareketini görürsem döverim diyecektim falan. daha telefonda asi belgelerin tam mi diyor.
tiroid tedavisine gittim, ilk is asi karnemi sormak oldu. düsününce kedimin vardi asi karnesi benim yoktu, annemin balik hafizasina kaldim. hepsini oldun diyor, hepsi ne allah kerim.
demir, tokso ve MMR testlerini de jinekolog yapiyormus bir tek. yok ki özel lablar, bürokrasiyle cebellesiyoruz biz de. eylül sonunda test yaptirsam, asi gerekse 3 ay daha ertelenicek vb.
öyle bu islere girince, buraya da yazayim dedim. cünkü ögretmen de cok aramizda, cocuklarla hasir nesirler meslek icabi. bulasici hastaliklar var, bagisiklik 10 senede bir yitiyormus. arastirin gene de. aile hekimligi sistemi geldi heralde. en dogru bilgi onlardadir.
umutlanma ama biz dedik diyeşenaycım çok sevndm canım gönlünü ferah tut nolur ben evhamlanıp durdum hep sonu hüsran... iyi düşün hep görcem keseyi de sonra kalp atışlarını da duyucam de.. duyacaksın bak inşallah.. kendine dikkat et yorma kendini güzel beslen hiçbir sorun olmayacak inşallah.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah..
teşekkür ederim canım amin inşallah..
hazalcım umutlandırmak istemem ama hamilelikte de tüm adet belirtilerin oluyor hiç test yaptın mı?[/QCNM
YAPMADIM CNM GİDERKEN ALCAM GECEN AYDA Bİ HAFTA GECİKMİŞTİ BUGÜN TAM 11 GÜN OLDU TIK YOK BENDE ADET OLCAM ZAMAN SANKİ ASAGISI ACIK GİBİ HİSSEDİYTORUM HERKESDE OLUYO MU BİLMİYORUM AMA SUANDA ÖYLE GÖĞÜSLERİM DE COK AGRIR SOL GÖĞSÜMDE Bİ TOPAK OLUSUR YİNE OLDU 2 GÜNE KADAR YOKTU YENİ OLDU BİLEMİYORUMMsadece bir ihtimal. ayrıca neden tam yenmeden alışmadan düşündünüz keşke yenip alışıp düşünseydiniz. eğer hamile değilsen ve başka zorunlu sebeplerin yoksa biraz bekleyin derim benn..
acaba normal doğum mu yaptınız?mrb arkadaşlar konuya biraz balıklama atladım ama bende de vaji vardı. vajiyi yenemeden hamile kaldım. bu sayfadanda haberim yoktu. sonradan gördüm. bilseydim önceden egzersizleri yapardım. neyse bi tane bebeğim oldu şimdi 10 aylık. doğumdan sonra çok korkuyodum hala vajiyim diye fakat eşimle ilk denememizde çok rahat oldu çok şükür hiç bir problem çıkmadı. eğer aranızda hamile kalabilen varsa benim gibi vajiyi yenebilirsiniz..
ekledim canım, bu son listemiz olabilir, site kurallarına aykırıymış :/ .
liste yapmak mı yasak dua dağıtmak mı? bu duayı tamamlayalım bari son günü değiştirsen canım yetişmeyecek gibi görünüyor.