Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eşimle ufak bi tartışmamız geçtide.en ufak şeyde ben içimden hep vajiye bağlıyorum.

canım beni biliyorsun.aynen dediğin gibi uzun yıllar oldu.artık çok yoruldum.bunları düşünmekten kafam çok karışık,akşam biraz eşimle sorun vardı...niyemi bekliyorum bir bilsem ..benim bilinçaltım hiçbişeyi kabul etmiyor sanırım...

QUOTE=kemre;25679932]Canım ne oldu, neye moralin bozuk. Sen şu vajinusmus sorununu iyice uzattın ama

haklısın canım...elimde olsa keşkede uzatmasam artık...[/QUOTE]

Senin elinde canim.. Hersey sende bitiyo.. Bilinç altinida sen yönetebilirsin.. Bunu yeterki iste.. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz.. ayni asamalardan geçiyoruz.. ayni korkulari yasiyoruz.. ama Nereye böyle tatlim? yazik etme.. Ya inan içim cizliyo ya bukadar basit bisey için (bunu kendim yasamis biri olark söylüyorum) degmez canim degmez, daha fazla yipratmayin iliskinizi.. Artik bi son vermelisin bence..

3nolu fallus 10cm 4nolu fallus 11cm onceleri zorlaniodum ama artk rahat aliorum korkmadan ama esimle denemekten korkuyorm:(

11 cmmi :53::53: neyi bekliyosun ya.. ben 10 cmde yenmistim.. ki aparat kat kat zor.. sert, bükülmeyen cins bisey :19:
Biran önce bitir bu isi artikin :52: Allahin izniyle basaracaksin hissediyorum, bak ben yendigim gün slogan hazirladim kendime, yenene kadar sayikladim ve yendikten sonra onayladim ;
' APARAT P.STEN KAT KAT ZOR, APARAT SERT, P.S YUMUSAK ' :52: Hadi yende halay çekelim :32:

Vet evet kaldiriyim hatta olcagini bilsem uda kalkar basimin tepesinde dururum :)))))dua edelim kizlar....

yav öyle bir noktadasin ki, %99'u bitmis olayin. en zor kismini yapiyorsun. cesaret ve dogru pozisyona kalmis is. amuda kalkmana da gerek yok, ama hala kenarindan kösesinden nasil dolanirim diye yaklasiyorsun olaya.

en garantili yöntemi yapabilirsin. ve diger yapacaklarinin yaninda daha basit olur. duygusal tatmini, ic huzuru, hafiflemeyi vb. tasvir edemiyorum bile.
üzerine git, daha cok deneme yapin. sen coktan yendin, sadece farkinda degilsin.

kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor :50:

çok sevindim canim.. Olumlu düsün :) Allah gönlüne göre versin.. isteyen herkesede nasip etsin ins..

Önce vajinusmusu yenmeye çalissan diyorum :20: smiley'i halayini çekecek oldugun zamana saklasan diyorum hiiii??? kizlar egzersizcilerimiz sizcede çok tembellik yapmiyorlarmi?? kulaklarini çekmek lazim artikin sabrim tükenmeye basladi :47:

Buradan ayarlayabilirsin simgeleri

yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu

son olarakta degisiklikleri kaydet

ya kızma tamam hanı yenen felan old.ekıyosunuz halay bende ceker ortak olurum dıye dusunmustum ben egzersızlerımı yapıyorum bana kızmaaa pek ılerlemedım ama cabalıyorum bunun ıcınnn

11 cmmi :53::53: neyi bekliyosun ya.. ben 10 cmde yenmistim.. ki aparat kat kat zor.. sert, bükülmeyen cins bisey :19:
Biran önce bitir bu isi artikin :52: Allahin izniyle basaracaksin hissediyorum, bak ben yendigim gün slogan hazirladim kendime, yenene kadar sayikladim ve yendikten sonra onayladim ;
' APARAT P.STEN KAT KAT ZOR, APARAT SERT, P.S YUMUSAK ' :52: Hadi yende halay çekelim :32:

Valla siz boyle yapmisin bitms iyisin dedikce ben adami kolundan tutup deneyesim gelio :))) yapicam bacm bugun dedik bi kafa denemesi yapalim sana guvenm olsn yavas yap haftaya tamami ins...duaaaaaa

ya kızma tamam hanı yenen felan old.ekıyosunuz halay bende ceker ortak olurum dıye dusunmustum ben egzersızlerımı yapıyorum bana kızmaaa pek ılerlemedım ama cabalıyorum bunun ıcınnn

:1: Kiziyorum, kizinca yola geliyosunuz.. Saka bi yana canim iyiliginiz için.. her firsatta zamanini degerlendir, egzersiz yap mutlaka canm.. hangi asamadasin hiç ilerleyebildinmi? nasil çalisiyosun?

Valla siz boyle yapmisin bitms iyisin dedikce ben adami kolundan tutup deneyesim gelio :))) yapicam bacm bugun dedik bi kafa denemesi yapalim sana guvenm olsn yavas yap haftaya tamami ins...duaaaaaa

E tabiki canim sen zoru yapiyosun suan.. kontrol sende olcak sekilde yapin.. açik olcak ama poz olarak üst çok rahat altta olmazsa üstü deneyin.. hemen pes etmeyin.. kayganlastiriciyi bol kullan ilk seferde, rahat ol kasma, ani yasamaya çalis cnm.. hayirli haberlerini bekliyorum her an.. :16:

yav öyle bir noktadasin ki, %99'u bitmis olayin. en zor kismini yapiyorsun. cesaret ve dogru pozisyona kalmis is. amuda kalkmana da gerek yok, ama hala kenarindan kösesinden nasil dolanirim diye yaklasiyorsun olaya.

en garantili yöntemi yapabilirsin. ve diger yapacaklarinin yaninda daha basit olur. duygusal tatmini, ic huzuru, hafiflemeyi vb. tasvir edemiyorum bile.
üzerine git, daha cok deneme yapin. sen coktan yendin, sadece farkinda degilsin.
ins canm ins..rabbim de duysun ins.yaz donemi kayinvalide eltiler biraradayz yoksa buraya katilali hergn egz.yapaasim var ama yinede etkili oldu oyalanmadan aliym masallah dur bakalim bugun bi yavasca kafa denemesi yapalimdioz esime guven olussun die

E tabiki canim sen zoru yapiyosun suan.. kontrol sende olcak sekilde yapin.. açik olcak ama poz olarak üst çok rahat altta olmazsa üstü deneyin.. hemen pes etmeyin.. kayganlastiriciyi bol kullan ilk seferde, rahat ol kasma, ani yasamaya çalis cnm.. hayirli haberlerini bekliyorum her an.. :16:

Altta rahatim olmadi cikcam tepesine :) ayyy bi olsun bu is varya gobecikler atacamm findiklar kircammm halayin dibine vurcam:))))

herkese merhabalar:)doktor teşhisi konulmadı ama ben de bu konuda sorun yaşayanlardanım,beni de listeye eklerseniz sevinirim.Buarada sormak istediğm birşey var:bu kegel egsersizleri bana çok itici geldiği için anestezik ilaç kullanmayı düşünüyorum.Dün kasık bölgemde 2 farklı ilacı(e--a ve Xy----N)denedim.isim yazmak yasak olduğu için tam adlarını yazamıyorum:S ama tam uyuşma olmadı.Bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba:)

Uyusturucu kremler, sarhos olmak, uyku ilaçlari bunlarin hiçbiri fayda etmiyo.. bilinç alti okadar güçlüki sen onu ikna etmekle tedavini gerçeklestirebilirsin ancak.. bunun içinde egzersiz gerekli.. Egzersize istersen serçe parmaginla basla.. önce aynayi al büyüteç kisminla incele vajini.. ikin, ikindikça oran açilacaktir.. kegel egzersizlerini uygula.. sonra kayganlastirici yardimiyla serçe parmagini almayi dene, yerlestir parmagini oraya, nefes al burnundan, agzindan vererek ikin ve yavas yavas ilerlet parmagini, takildigin yerde bekle biraz.. inan bana aci maci yok.. olunca kalkip ziplicaksin sevinçten :34:
arkadaşlar bu akşam egzersizlere başlamak istiyorum.nasıl başlamalıyım yardımcı olur musunuz?:18:

:1: Kiziyorum, kizinca yola geliyosunuz.. Saka bi yana canim iyiliginiz için.. her firsatta zamanini degerlendir, egzersiz yap mutlaka canm.. hangi asamadasin hiç ilerleyebildinmi? nasil çalisiyosun?

tek parmaktaydım 2-3gun oldu tekrar basladım egzersıze mısafırlerım vardı ara vermıstım belkı bılıyosundurr sımdı sıl bastan 2parmagı denıyorum yok aparat yapmıstım olmadı onlada bugun gene denıycem bakalım yaparsam rapor verırım ustune ustune gıtmeye calısıyorum yoksa basaramam bılıyorumıyılıgımızı dusundugunuzu :16::54:

serçe parmağı denemiştim ama daha ilk boğum bile olmamıstı sonra yanma hissedince bıraktım:50:insanın kendi vücuduna söz geçirememesi garip

tek parmaktaydım 2-3gun oldu tekrar basladım egzersıze mısafırlerım vardı ara vermıstım belkı bılıyosundurr sımdı sıl bastan 2parmagı denıyorum yok aparat yapmıstım olmadı onlada bugun gene denıycem bakalım yaparsam rapor verırım ustune ustune gıtmeye calısıyorum yoksa basaramam bılıyorumıyılıgımızı dusundugunuzu :16::54:

iki parmak yapamadiysan aparatla denemeye çalis.. bidaha ara vermemeye çalis canim bu gece güzel haberlerle gelirsin foruma ins..

Back
X