Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yapma brakma kendini kiz yapicaz bizde birbirimize moral verelim cumle alem nasil yapiosa yapicaz insalah biraz cesaret bze lazim cok korkagiz coook ama bseyler yapmamiz lazim gunler aylar gecio cnm

bılmıyorum denıyorum caba sarfedıyorum olmayınca bıtırıyorum herseyı kafamda bazen dıyorum ne ugrasıyosun bırak zorla yapsın adam ustune cullansın offf kafam gene gıt gellerde karıstım ıyıce

ben aglamak ıstıyorum uykum geldı zaten uyuyup hıc uyanmamak ıstıyorum yada uyandıgımda boyle bı derdım olmasın ıstıyorum

ağla boşalt içini rahatlarsın.. ama inan ki bir gün sen de yazacaksın buraya yendim diye sonra bebek telaşı vs... yenemeyen ömür boyu bu derdi çeken yok ki hele bir de egzersize başlayan biri için başarısız olma ihtimali sıfır.. sen en zor kısmı yaptın bir parmak en zor olanıydı.. ondan sonrası kolay.. biraz daha çalış 1 parmak gerekirse saatlerce çalış ve sonra dene 2 parmağı... çıplak elle yapıyosan eldivenin bir parmağına iki parmağını girdir o şekilde daha pürüzsüz oluyor.. hiç olmadı iki parmakla bir parmak arası bir aparat oluştur kendin...

valla kır kafamı hakedıyorum yaparım dıye gecınıyorum bıdeee nerdee üçbucuk atıyorum agzım cok guzel konusuyo ıs ıcrata gelınce fısss sınır oldum :( gelınce sorcak esım tembıhleyerek gıttı ısee ne dıycem ben korkagım benden bısey olmaz benı beklememı dıycem yapamadımmı dıycemm of yaa

Canim hepimiz takildik, hiçbirimiz kolayca ilerlemedik.. biraz sksan disini he tatlim? bizim biyere gittigimiz yok elimizden geldiginde burda olmaya çalisiyoruz yeterki yenin.. bos durmayin umut canm snde okadar yardim ediyo herkes bari onlarin hatrina egzersiz yap cnm..
yavuz umutsuz olma, yapacaksin, hepimiz ayni sözleri yazdik zamaninda, ama azmedip yürüdük, yilmadik.. hadi pes etme.. ugras, vur vajinusmusun kafasina kafasina

Offfff yavuz cullanmayla olsaydi kac senedir olurdu dusun benim adam uzun boylu curumsuz bsyde deil koca adami bi atiom ustumden deli kuvveti gelio o an bana napicaz bilmiom amabsey yapcaz bseler yapmasak bole kalicaz

bılmıyorum denıyorum caba sarfedıyorum olmayınca bıtırıyorum herseyı kafamda bazen dıyorum ne ugrasıyosun bırak zorla yapsın adam ustune cullansın offf kafam gene gıt gellerde karıstım ıyıce

ben de çok derdim eğer bu sefer de yapamazsam patlat iki tane bayılt beni filan.. şimdi gülümseyerek hatırlıyorum.. sen de ilerde yendiğinde gülümseyerek hatırlıcaksınn

böyle düsünme, bazen böyle takilmalar olmasi cok normal. bu kadar cabuk demoralize olma. aksine inat et, üstüne git. cok az kaldi. biraz daha sabir.
üstüme cullansin vb. ile olmuyor, bu iki kisi isteyerek, severek yapinca güzel bir sey. bunu coook yakinda deneyimleyeceksin. biraz kafani dagit.

ağla boşalt içini rahatlarsın.. ama inan ki bir gün sen de yazacaksın buraya yendim diye sonra bebek telaşı vs... yenemeyen ömür boyu bu derdi çeken yok ki hele bir de egzersize başlayan biri için başarısız olma ihtimali sıfır.. sen en zor kısmı yaptın bir parmak en zor olanıydı.. ondan sonrası kolay.. biraz daha çalış 1 parmak gerekirse saatlerce çalış ve sonra dene 2 parmağı... çıplak elle yapıyosan eldivenin bir parmağına iki parmağını girdir o şekilde daha pürüzsüz oluyor.. hiç olmadı iki parmakla bir parmak arası bir aparat oluştur kendin...

:43: o bı gun gelsın artık ömur boyu kalırsam boylee ben esımı haketmıyorum ona bunları yasatmaya hakkım yokkk

Offfff yavuz cullanmayla olsaydi kac senedir olurdu dusun benim adam uzun boylu curumsuz bsyde deil koca adami bi atiom ustumden deli kuvveti gelio o an bana napicaz bilmiom amabsey yapcaz bseler yapmasak bole kalicaz

bende boyle kalıpta yuvamın dagılmasından cok korkuyorum esımı bu yuzden kaybetmek ıstemıyorum artık bu durum cok zoruma gıtmeye basladı alt komsumun bebegı oldu bugun ben bebek gormek ıstemıyorum artıkkk bıktım ıyıce

:43: o bı gun gelsın artık ömur boyu kalırsam boylee ben esımı haketmıyorum ona bunları yasatmaya hakkım yokkk

böyle hirpalamaya degmiyor kendini. ömür boyu böyle kalmak diye bir sey yok zaten.
egzersiz yapan (umut yakala sana tas attim) herkes bunu yener.
bu rahatsizligi sen secmedin, sen istemedin ama yenmek senin elinde.
su an bulundugun noktada hepimiz durduk, defalarca. gecmisi kurcukla, simdi burada sana bunu diyenlerin hepsi kac kere sizlandi, dövündü.
sabirla devam et. üzme kendini. cok az kaldi. bunu bil. bu fikirle yoluna devam et. en kötüsü gecti. tek parmak nasil olduysa, 2 parmak da olucak, miki de olucak. evet belki bu gece olmayacak, ama yarin olmayacagini nerden biliyorsun?

böyle hirpalamaya degmiyor kendini. ömür boyu böyle kalmak diye bir sey yok zaten.
su an bulundugun noktada hepimiz durduk, defalarca. gecmisi kurcukla, simdi burada sana bunu diyenlerin hepsi kac kere sizlandi, dövündü.
sabirla devam et. üzme kendini. cok az kaldi. bunu bil. bu fikirle yoluna devam et. en kötüsü gecti. tek parmak nasil olduysa, 2 parmak da olucak, miki de olucak. evet belki bu gece olmayacak, ama yarin olmayacagini nerden biliyorsun?

kurcalıyorum gecmısı zaten kaldıgım noktada yapamadıgım zaman basrı oykulerıne okuyorum bı cesaret gelır dıyeee elde var sıfırr canım acayıp derecede sıkıldı

Heeee geldi cnm kafama:37:bende kafa yokki ama cnm mesele orda ...

kurcalıyorum gecmısı zaten kaldıgım noktada yapamadıgım zaman basrı oykulerıne okuyorum bı cesaret gelır dıyeee elde var sıfırr canım acayıp derecede sıkıldı

:29: uzun bir ara verdin, eski hizini yakalaman icin kendine bir iki gün müsade et. egzersiz süreni uzat ve ara aparat yap. yarin yeni bir gün.
elde sifir yok, bütün okuduklarin en gerek duydugun anda sana köprü yol su olarak dönücek. cidden, aklinin kösesinde asili kaliyor onlar. belki su an aktive edemiyorsun. bugünlülk böyle olsun. üzme kendini. gecicek hepsi.

Nie gttniz kizlar:14::14::14: hamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz :14::14: ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan :14::14: zealea sen burda kal bari :14:

Kizlar birazda disinizi sıkın.. bukadar karamsar olmayin ya.. çok zamandir burdasiniz yavuz, umut..
Bizlerde ayni hastaligi yasadik ha farkli degildik sizlerden..
Bizde uzatmalari oynayabilirdik ama zaferi seçtik, kararli olduk, tek bi hedefimiz vardi oda yenmek.. lafta degil buna kendimizi inandirdik ve takilip düssekte yilmadik, kalktik tekrar yürüdük.. hadi biraz gayret

Eline diken batmadan gül toplayamazsin.. :34:

Nie gttniz kizlar:14::14::14: hamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz :14::14: ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan :14::14: zealea sen burda kal bari :14:

canımm yapma boyle cabala egzersız yap rapor ver burada konusulsa daha cok uzulursun bu da sana hırs olsun azmet ve sende yen hamılekalmak ıcın katıl o topıge

Kizlar birazda disinizi sıkın.. bukadar karamsar olmayin ya.. çok zamandir burdasiniz yavuz, umut..
Bizlerde ayni hastaligi yasadik ha farkli degildik sizlerden..
Bizde uzatmalari oynayabilirdik ama zaferi seçtik, kararli olduk, tek bi hedefimiz vardi oda yenmek.. lafta degil buna kendimizi inandirdik ve takilip düssekte yilmadik, kalktik tekrar yürüdük.. hadi biraz gayret

Eline diken batmadan gül toplayamazsin.. :34:

ki bunları soyleyen elvan yapamam yapamam en zor vakayım dıyordu baslaması gunlerı aldı ama basladıktan sonra azımle devamını getırdı hepımız sızlere ornegız sızlerden hıcbır farkımız yok

Anlamiyorum, burdayiz? Neden bukadar takildinki bu olaya? Gereken destek veriliyorki zaten.. Burasi vajinusmus tedavisi deneyimler topigi cnm konu kaynayip gidiyodu hamilelik konusmalari yüzünden.. üzülüpte aglayacak bisey yok :) bizlerde biyerde artik bu konulari konusma geregi duyuyoruz ama burayi birakip gittigimizi kim söyledi?
bide beni hayretlere düsüren okadar destek verilmesine ragmen yine egzersiz yapmaman? Sence kizlarin hakketigi bumu? onlar sana darilmiyomu? bide onlarin açisindan bak? :)

Back
X