- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.781
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin.........................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offff offfffff![]()
olmuyo ıkısını bır araya getırıpte yapamıyorum ıste olmuyo ne bıcım sey bu ugras ugras yok korkuyorummmm cesaret edemıyorummm benden hıc bısey olmazzzzzzzz
aa tatlim yapma böyle :) olmuyo kelimesini sil lügatindan.. olcak.. yapacaksin.. yapacam de :) pes etmek yok :) yoksa biliyosun sonucu![]()
valla kır kafamı hakedıyorum yaparım dıye gecınıyorum bıdeee nerdee üçbucuk atıyorum agzım cok guzel konusuyo ıs ıcrata gelınce fısss sınır oldumgelınce sorcak esım tembıhleyerek gıttı ısee ne dıycem ben korkagım benden bısey olmaz benı beklememı dıycem yapamadımmı dıycemm of yaa
Cnm benim hayirdir nye takildin noldu gerci kelin ilaci olsa derler ama guzel gdiodun sen
Yetim gbi kaldik burda goruomusun sen![]()
olmuyo ıkısını bır araya getırıpte yapamıyorum ıste olmuyo ne bıcım sey bu ugras ugras yok korkuyorummmm cesaret edemıyorummm benden hıc bısey olmazzzzzzzz
Yapma brakma kendini kiz yapicaz bizde birbirimize moral verelim cumle alem nasil yapiosa yapicaz insalah biraz cesaret bze lazim cok korkagiz coook ama bseyler yapmamiz lazim gunler aylar gecio cnmcanım ne guzel gıtmesı 2 ye gecemıyorum odum kopuyooo 1le alıstrdıgım halde olmuyoo dusunemıyorum bıleee sınır oluyorumm cesretmıs bende cesretın c sı bıle yokmuss o noktada cesret felan kalmıyo
Yetim gbi kaldik burda goruomusun sen![]()
evet mıllet obur topıkte hepp bızı yanlız bıraktılarr![]()
canımm lütfen öyle düşünme bazen olmayabiliyor çok normal bir şey bu zaten biz egzersizleri sorunsuz yapsaydık p.si de uğraşmadan alırdık.. zorlanabilirsin bir gün olmaz iki gün olmaz 3. de olur.. moral bozukluğu yok.. korkma ayrıca parmak senin kendinden mi korkuyosun kontrol sende acırsa beklersin ki acımıcak da göreceksin.. nefes egzersizi yap egzersiz öncesi rahatlarsın..
ağlamayın kızlar yaaa burdayız bir yere kaçmadık sizi hiç bırakırmıyızzz![]()