Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yazsana biraz ne düşündüğünü, cinsellik hakkında neler hissettiğini...

Cinsellik tam ogrenicegim yastayken...hersey altust oldu korkunclugnu tiksincligni yasadim en alasindan ...sonra hedefim aşk oldu gercekten cok samimiyim bunu soylerken cok cok ama cok asik olmaliydim evlendigim adama bu vardi beynimde hep ve galiba cinsellik esittir ask olmustu artik yada oyle olsun istiodum ...evlendikten sonrada bunu gordum esimin dokunmasi koklamasi opmesi acitmadan sevmesi yetiyordu girsin istemiordum esimde bi cok kez soyledi farkindamisin bunlar sana yetior boyle cok mutlusun..ama ya ben derdi hatta aklinca bunlari yapmayarak beni cezalandirmaya ble kalkti yazmistim buraya hatirlarsan..cinsellik benim icin bu evet vucuduma bsey girmemesi ...yüzeysel sevisme...duygusal sözler..opusmek ve simsiki sarilip uyumak...iste benim icin cinsel hayat buydu...

ben anlatayım biraz, küçükken o olayı ilk öğrendiğimde herkesten midem bulanmıştı, herkesin o işi yaptığını, nasıl böyle terbiyesiz olabildiklerini anlayamamıştım .
ben onların suratına bile bakmaya utanıyordum .
yine çok yıllık evlileri kabullenmiştim, akrabalar, komşular falan...
özellikle nişanlılardan midem bulanıyordu .
şimdi bana ilk anlatan kişinin ne kadar yanlış anlattığını anlıyorum .
ilk regl olduğumda dünyam başıma yıkılmıştı. büyümüştüm artık, büyümek istemiyordum .
Etrafımdakiler hep genç kız olmanın bakire olmanın daha güzel olduğunu, evlenmenin kötü birşey olduğunu söylerlerdi.
Hiç evlenmek istemezdim. Evli bir kadın olmak hiç güzel gelmezdi (Az kalsın kız kurusu olacakmışım ). Hele bana kadın denmesinden nefret ederdim.
Allahtan eşim beni sabırla bekledi, üç yıl konuştuk. Evlenmeden önce bütün korkularım bitmişti. Aslında güzel birşey olabilirdi evlilik.
Evlenmden birkaç gün önce karşımdaki masada oturan iş arkadaşım, ilk gece çok zordur, benimki çok kötü geçti falan kötü senaryolu bir gerdek gecesi anlattı .
Eşin seni bu kadar seviyor, üstünden inmez dedi hatta.
Takmamaya çalıştım ama bilinçaltıma işledi işte :18:.
Evlendiğimin ertesi günü vajinismusla karşılaştım .
Vajinismusu yendikten sonra (yani 2 sene sonra) o kadın bana evliliğinde birlikteliği 20 günde bir yaşadıklarını, kendisinin daha istekli olduğunu, eşinin istemediğini vs anlattı.
O laflarından kadının beni kıskandığını ve yaşayacağım şeylere engel olmak istediğini anladım .
Pis nefis işte...
İki sene hiç ilişkiye giremedik , şimdi girebiliyorum ama şu an zevk alamıyorum ve hep o kötü anlatılanlara bağlıyorum, bilinçaltımı mahvetmişler .
Herkes çatır çatır yapıyor (kusura bakmayın kaba konuşuyorum ) , orgazmın doruklarında geziyorlar, dünyanın nimetlerinden faydalanıyorlar, hayattaki en güzel duyguyu yaşıyorlar. Bana ise bunları öcü gibi anlatmışlar ve sanırım bu duyguları yaşamamı istememişler, yeni yeni gözüm açılıyor, salak kafam ...
Özellikle bunu yaşayamayanlar, eşleri ilgisiz olanlar veya kendisi istekli olupta eşinden yana sorun yaşayanlar bence böyle kötü hikayeler anlatıyorlar .
Senelerimi çalmış bu kötü niyetli insanlar şimdi anlıyorum .
Benim vajinismusu yenmeği istememdeki amaçta çocuktu (kimin için yaşıyoruz, hele bir kendin mutlu ol önce di mi?), ilk başlarda rahat olmamın ve harekete geçmemin nedeni ise hala bakire olmakla gurur duymamdı. Hep genç kız gibi olmak, bakire kalmak istiyordum.
Hatta kıyafetlerimde hala oturaklı değildir, hep lolita kıyafetleri giyerim , giyimime bile yansımış.
Şimdi kendime çok kızıyorum, evlenmek, cinselliği yaşamak, kötü, utanılacak, mide bulandırıcı şeyler değil. Hayattaki en güzel şey eşine sıkı sıkı sarılmak, tutkulu bir öpüşme, o sıcaklık, doruklara çıkmak... Hep bunlardan mahrum kalmışım, acıyacak şöyle olacak böyle olacak kanayacak diye kendimi kasmışım, giden yıllarıma acıyorum .
Ve o insanların bende bıraktığı enkazdan sağlam bir psikoloji inşaa etmeye çalışıyorum .

Son düzenleme:

canım svgılılerımız olur mesela ve onlar ıle bırseyler yasarız. esı, onlardan ayıran durum aslında o bıseyın gırmesıdır. cunku yasadıgın cınsellık farklıdır. cogumuz zevk almayız ya da alan da olur ama sonucta bırlesme anı guzel bır duygudur aıtlık duygusu baskındır cok farklıdır ve karsındakı erkegı mutlu etme duygusu senın kadınlık gururunu da oksar. boyle bır durum vardır yanı.

buarada vajınısmus olmasa da benzer seyı yasayan bırkac arkadasım da vardı. bırlesme ıle zevk alamıyorum dıyerek senın dedıgın tarzda bırsevısmeyı hep tercıh edıyorlardı mesela. ya da yıllarca boyle bır cınsellıge alıstıgı ıcın, bırlesme anını yasayıp acı cekmekte kacan daha farklı sevıyede olan vajınısmuslu arkadaslarım vardı.

Ama daha ileriside var, daha güzeli, hep yarım yaşıyorsun, ilerleyemiyorsun. Neden daha fazlası varken bu kadarı? Zor değil, kötü değil, vajinal orgazm olanlar anlatsın bir, ne kadar özeniyorsun bak. Çocuk ve eş meselesine hiç girmiyorum, öncelik kendi mutluluğumuz.

cinsellik sanki aşktaki masumiyeti öldürüyor gibi değil mi?ben de aşkın o masum duygulu yanını tutku yanına tercih ederim bana da yeter, ama yanlışlık burda ikisini de yaşamak gerekiyor.

cinsellik sanki aşktaki masumiyeti öldürüyor gibi değil mi?ben de aşkın o masum duygulu yanını tutku yanına tercih ederim bana da yeter, ama yanlışlık burda ikisini de yaşamak gerekiyor.
evet o öpüşmeler, dokunmalar daha masum geliyordu banada. Ama bence tutkuyuda yaşamak lazım, bir olmanın, bir bütün olmanın tadına varmak lazım .

YENI GELIN DILASEL

canmmmm bak ıste o kadar korkulcak bısey yokmus deılmı.) cooooook sevındım canm .hadı bakalım yenı gelın DİLASEL
TEBRIKLERRRRRRRRR

Son düzenleme:
Evet kizlar tamda boyle anlatmak istedigim seks pis ask kutsal gbi...tuhaf bsey ama boyle belkide zamaninda istedigim sevdigim biriyle baslasaydim olaya boyle olmucakti simdi seks pis aci korku dolu olmucakti benim icin..girmesiniebana kalsa hic gerek yok gbi kizlar sevisip koklasip ve afedersiniz ama surtunerek iliski yetio bana daha fazlasi igrenc gbi hic normal hissetmiorum dimi..

Canim o benim biliomusun o hala bendeki icimde bi yerdeki ben hala bu durumdayim...az kaldi ayrilicaz sonsuza kadar vedalasicam onunla kadin oldugum gün ...vajiyi hakladigim gun vedalasicaz...

Tatlım benm bak o kadar küçük yaşta ne badireler atlatmışın vaji ne ki..Üstüne gittiğinde eminim hepimizden çabuk yapacaksın çünkü güçlü bir kadınsın.. Obahsettiğin gün de bi adım kadar uzakta sadece ufacık bi adım atsan kavuşacaksın zafere emin ol..He diyceksn ki sen kendine bak ama canım ben yapamasamda pes etmiyorum olacak diyorum bi kulak çöpünden geldğim yeri görnce ben bile inanamıyorum mercimek büyüklüğndeki delik oldu sana metal 25 kuruş o kadar genişledi yani düşün.. O kadar sevdiğin adamı mutlu etmeyi her şeyden çok istiyorsundur önce kendin için,sonra onun için savaşmalısın..He bir de minik bi melek için :)

Canim o benim biliomusun o hala bendeki icimde bi yerdeki ben hala bu durumdayim...az kaldi ayrilicaz sonsuza kadar vedalasicam onunla kadin oldugum gün ...vajiyi hakladigim gun vedalasicaz...

bir an önce vedalaşmaya bak o zaman, hepimizin kırılgan yanları var ama güçlü olmamız gerekiyor, inşallah yener anne olursun o zaman hayata başka gözlerle bakacaksın.

canım asıl kutsal olan bu, eşinle bunu yaşamak ibadet gibi sevap. Bizim dini nikahımız kıyılırken hoca bana yemeğin yansa, ne olsa, iki elin kanda olsa eşin istediği zaman yanına gideceksin demişti.
kadın yemek yapmayabilir, temizlik yapmayabiir, bunu bir erkek kendisi yada annesi yada hizmetçiside yapabilir. Ama seks ertelenmeyecek.
eşin izin vermezse nafile ibadet yapmayacaksın dedi, namaz kılıyorsan (farz dışında) eşin istiyorsa önce onun yanına gideceksin.
istemediği zaman (ramazan dışında) oruç tutmyacaksın.
umreye gitmeyeceksin istemiyorsa. (hac farz olduğu için gidilebilir).
Rabbimin yanında ibadetten önemli ve kutsal canım.
Ve seks aşkın bir sonucu...

Son düzenleme:
bir an önce vedalaşmaya bak o zaman, hepimizin kırılgan yanları var ama güçlü olmamız gerekiyor, inşallah yener anne olursun o zaman hayata başka gözlerle bakacaksın.

Ogluşun gbi bi oglusta bana versin rabbim asla ayirmam tabi saglikli hayirli onceligimiz ama esim erkek istior hissediorum bunu onu fenerli yapmak istior her ne kadar anne gs li olsada bi evlat vermek istiorum ona eger erkek olursada rabbim bilir esimin adini koyucam annesinin babasini cok sevdigni adindan anlasin...

canım sen küçük kız değilsin, cazibeli ve çekicisin, eşinde seni arzuluyor. Artık büyüdün, nasıl koca bir adama ilkokula gitmek yakışmıyorsa, bizede hala bakire olmak, küçük kızı oynamak yakışmıyor. Nereye kadar böyle gidecek? Büyümenin ve cinselliğin lezzetine varma zamanı .

Cazibeli ve cekici canimmm nerden anladin oyle oldugmucanimsin kiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…