- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.201
yazsana biraz ne düşündüğünü, cinsellik hakkında neler hissettiğini...
Cinsellik tam ogrenicegim yastayken...hersey altust oldu korkunclugnu tiksincligni yasadim en alasindan ...sonra hedefim aşk oldu gercekten cok samimiyim bunu soylerken cok cok ama cok asik olmaliydim evlendigim adama bu vardi beynimde hep ve galiba cinsellik esittir ask olmustu artik yada oyle olsun istiodum ...evlendikten sonrada bunu gordum esimin dokunmasi koklamasi opmesi acitmadan sevmesi yetiyordu girsin istemiordum esimde bi cok kez soyledi farkindamisin bunlar sana yetior boyle cok mutlusun..ama ya ben derdi hatta aklinca bunlari yapmayarak beni cezalandirmaya ble kalkti yazmistim buraya hatirlarsan..cinsellik benim icin bu evet vucuduma bsey girmemesi ...yüzeysel sevisme...duygusal sözler..opusmek ve simsiki sarilip uyumak...iste benim icin cinsel hayat buydu...
Ama daha ileriside var, daha güzeli, hep yarım yaşıyorsun, ilerleyemiyorsun. Neden daha fazlası varken bu kadarı? Zor değil, kötü değil, vajinal orgazm olanlar anlatsın bir, ne kadar özeniyorsun bak. Çocuk ve eş meselesine hiç girmiyorum, öncelik kendi mutluluğumuz.Cinsellik tam ogrenicegim yastayken...hersey altust oldu korkunclugnu tiksincligni yasadim en alasindan ...sonra hedefim aşk oldu gercekten cok samimiyim bunu soylerken cok cok ama cok asik olmaliydim evlendigim adama bu vardi beynimde hep ve galiba cinsellik esittir ask olmustu artik yada oyle olsun istiodum ...evlendikten sonrada bunu gordum esimin dokunmasi koklamasi opmesi acitmadan sevmesi yetiyordu girsin istemiordum esimde bi cok kez soyledi farkindamisin bunlar sana yetior boyle cok mutlusun..ama ya ben derdi hatta aklinca bunlari yapmayarak beni cezalandirmaya ble kalkti yazmistim buraya hatirlarsan..cinsellik benim icin bu evet vucuduma bsey girmemesi ...yüzeysel sevisme...duygusal sözler..opusmek ve simsiki sarilip uyumak...iste benim icin cinsel hayat buydu...
Cinsellik tam ogrenicegim yastayken...hersey altust oldu korkunclugnu tiksincligni yasadim en alasindan ...sonra hedefim aşk oldu gercekten cok samimiyim bunu soylerken cok cok ama cok asik olmaliydim evlendigim adama bu vardi beynimde hep ve galiba cinsellik esittir ask olmustu artik yada oyle olsun istiodum ...evlendikten sonrada bunu gordum esimin dokunmasi koklamasi opmesi acitmadan sevmesi yetiyordu girsin istemiordum esimde bi cok kez soyledi farkindamisin bunlar sana yetior boyle cok mutlusun..ama ya ben derdi hatta aklinca bunlari yapmayarak beni cezalandirmaya ble kalkti yazmistim buraya hatirlarsan..cinsellik benim icin bu evet vucuduma bsey girmemesi ...yüzeysel sevisme...duygusal sözler..opusmek ve simsiki sarilip uyumak...iste benim icin cinsel hayat buydu...
evet o öpüşmeler, dokunmalar daha masum geliyordu banada. Ama bence tutkuyuda yaşamak lazım, bir olmanın, bir bütün olmanın tadına varmak lazımcinsellik sanki aşktaki masumiyeti öldürüyor gibi değil mi?ben de aşkın o masum duygulu yanını tutku yanına tercih ederim bana da yeter, ama yanlışlık burda ikisini de yaşamak gerekiyor.
canım avatarını değiştir, çok karamsar, senin karamsar olmaman lazım içinin umutla dolması lazım.
canım avatarını değiştir, çok karamsar, senin karamsar olmaman lazım içinin umutla dolması lazım.
Katılıyorum..
bende katýlýyorum, hele o arkasý dönük gelini hiç sevmedim.
Canim o benim biliomusun o hala bendeki icimde bi yerdeki ben hala bu durumdayim...az kaldi ayrilicaz sonsuza kadar vedalasicam onunla kadin oldugum gün ...vajiyi hakladigim gun vedalasicaz...
Canim o benim biliomusun o hala bendeki icimde bi yerdeki ben hala bu durumdayim...az kaldi ayrilicaz sonsuza kadar vedalasicam onunla kadin oldugum gün ...vajiyi hakladigim gun vedalasicaz...
canım asıl kutsal olan bu, eşinle bunu yaşamak ibadet gibi sevap. Bizim dini nikahımız kıyılırken hoca bana yemeğin yansa, ne olsa, iki elin kanda olsa eşin istediği zaman yanına gideceksin demişti.Evet kizlar tamda boyle anlatmak istedigim seks pis ask kutsal gbi...tuhaf bsey ama boyle belkide zamaninda istedigim sevdigim biriyle baslasaydim olaya boyle olmucakti simdi seks pis aci korku dolu olmucakti benim icin..girmesiniebana kalsa hic gerek yok gbi kizlar sevisip koklasip ve afedersiniz ama surtunerek iliski yetio bana daha fazlasi igrenc gbi hic normal hissetmiorum dimi..
bir an önce vedalaşmaya bak o zaman, hepimizin kırılgan yanları var ama güçlü olmamız gerekiyor, inşallah yener anne olursun o zaman hayata başka gözlerle bakacaksın.
canım sen küçük kız değilsin, cazibeli ve çekicisin, eşinde seni arzuluyor. Artık büyüdün, nasıl koca bir adama ilkokula gitmek yakışmıyorsa, bizede hala bakire olmak, küçük kızı oynamak yakışmıyor. Nereye kadar böyle gidecek? Büyümenin ve cinselliğin lezzetine varma zamanıCanim o benim biliomusun o hala bendeki icimde bi yerdeki ben hala bu durumdayim...az kaldi ayrilicaz sonsuza kadar vedalasicam onunla kadin oldugum gün ...vajiyi hakladigim gun vedalasicaz...
canım sen küçük kız değilsin, cazibeli ve çekicisin, eşinde seni arzuluyor. Artık büyüdün, nasıl koca bir adama ilkokula gitmek yakışmıyorsa, bizede hala bakire olmak, küçük kızı oynamak yakışmıyor. Nereye kadar böyle gidecek? Büyümenin ve cinselliğin lezzetine varma zamanı.
öyle olmasan kocan evlenir miydi senle????? yada o kadr isteyenin olur muydu???Cazibeli ve cekici canimmm nerden anladin oyle oldugmucanimsin kiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?