- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.161
biz ilkinde gitgel yapmamıştık, belki ondan olabilir, birde erken davrandın 8cmle yendin ondan da olabilir ama diğerleri daha kolay olacak, yaptıkça kolaylaşacak.
Ayaklara dikkat.
Bir iki gün ara verebilirsin uzatmamak kaydıyala.
Şimdi mutluluktan uçma zamanı :119::119::119::119:
.
bizde fazla yapmadık sayılır ama 8lkten sonra böle oldu galiba...neyse çok şükür....ayaklarıma dikkat edeceğim inş.
maşallah çok hızlısın....evet evet 4.listeye al sana zahmet:))))lk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, inciozmen,eysanın eltisi :), athea.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt, sessizcekimsesizce, dilasel.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, şenaymehmet.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.
ohhhh nıhayet bır gelın daha
ayaklara dıkkat ve taze gelınlıgın tadını cıkarmaya bak :)
kısa surede yendın canım cok mutlu oldum kısa surede ılıskıye ıyıce alısman dılegıyle
eveet evet...yazcağmda bnmkisi çok mu kolay oldu nebir başarı hikayeside sen patlat, ben çok seviyorum o hikayeleri. Biz çok güçlüyüz, bizim elimizden kurtulamaz hiçbirşey. Vajinismusta neymiş ?
:122::124::128:
:124::124::124:.
eveet evet...yazcağmda bnmkisi çok mu kolay oldu nekızlar vallaaaa üzüldğmz kendimize eziyet ettiğimz günlere yazık....elinizi çabu tutun daaaaa
Dilaselciğim kutluyorum seni gözün aydın canım Baska sıkıntı vermesn Allah dilerim bir an önce de alışırsın
evet bende sorucaktım cnm ne kadarlık evlısın ....ne kadar süredir evlisin? Yani aslında zaten kolay bişey, biz beynimizde büyütüyoruz.
Dilasel bacm benide heveslendirdin bugun bi deniyim diorum tavsiyen var mi alt ust hangi pozisynda yaptin?
amin tatlım amin....ay inşallah ya birde alışırsam tam süper olacak
evet ya yap artık, seninde halayını çekelimmmmmDilasel bacm benide heveslendirdin bugun bi deniyim diorum tavsiyen var mi alt ust hangi pozisynda yaptin?
canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....
egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?